Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parada, snad nezustane jen u jednoho melounu *4*
  • Pokud v té hře nemohu vykonat potřebu v lese protože jsem se před tím v městě přežral a utřít se lopouchem tak to prostě pro mě není realná hra.A hotovo pan Vávra onehdá něco napsal a já tohle čekal a čekal jsem i čuraní a hlavně jsem čekal že když jse pak vrátím na to místo s tím lopuchem tak tam budou lítat mušky a hle to tam není takže to není realistické.Takže se chystám na článek 100 důvodu proč nemám rád kingdom.Tak nějak
  • Tak dlouho jsem cekal na Mafii 2, az konecne vysla *14*
    Jenom je stredoveka *1*
    • a ikdyž se neodehráva v emerice, ale v čechách tak se tam pro změnu nemluví česky, ale englicky *1* *14*
  • Ale neviem, či je to veľa alebo málo. V porovnaní so Skyrimom alebo GTA, či falloutom, je to asi málo. Na malé české štúdio a stupeň zabugovania, je to zas dosť. Záleží od pohľadu.
  • Tohle je absolutne bozi
    https://www.youtube.com/watch?v=B1czyobl9Oc
  • Tady aspoň pěkné videjko souboje, od někoho, kdo se to NAUČIL hrát https://youtu.be/dZUW11V1sFo
    • Pred vydanim hovorili ze mec brnenie nepresekne a ze sa preto mec pouzival obratene (drzal sa za cepel a udieralo sa opacnou stranou) alebo sa vzali kladiva. Tak kde je ten realizmus? To ten protivnik odpadol od unavy (dosla mu stamina)?:-)
      • jamar28
        Řelů bych, že ho spíš skolila ta několikátá rána mečem plnou silou do hlavy. *4*
        • To by bolo super ale obavam sa ze takto hra nefunguje. Sam si vravel ze to funguje tak, ze udery uberaju staminu a nasledne hp + je tam mozno nejaky nasobitel, ze zasah do hlavy ubera viac bodov. A to je nerealne.
          • jamar28
            To rozhodně. Simuluje to vyčerpání, ale pořád je to hra, takže místo toho, aby odpadl po hodině, tak prostě odpadne po pár minutách. Jinak zásah do hlavy rozhodně ubírá mnohem víc, aspoň teda podle mých zkušeností. Ještě se mi snad nepodařilo někoho s plátovoz zbrojí sundat ranou do ruky. Takové soupeře zásadně bodám a sekám do obličeje a hlavy. Zase je ale fajn, že i když má někdo sebelepší zbroj, ale obličej mu zůstává nekrytý, pořád ho můžeš sundat jednou ranou do ksichtu.
      • Odpadl protože po ráně do hlavy byl omráčen. Je na to perk
        • Tak to je snad este horsie, ze musis mat perk, inak sa protivnik neda omracit :(
    • Je docela skoda, ze z videi souboju vetsinou clovek nezjisti, jak ma postava natrenovano s mecem, protoze co jsem tak z komentu vycetl, tak celkem dost lidi soubojovy system hodnoti negativne na zaklade toho, ze vidi soplaka bojovat jako soplaka, ktery to pak hodi na yt a mysli si, ze je spatne system a uz nevidi, ze ten clovek hraje par hodin a neumi to jak on, tak jeho postava.
  • Timpa
    Jako hra není špatná jenom mě tam vadí nedodělanost a divný soubojový systém. Zatím jsem hraní odložil dokud to nevychytají.
    Souboj 1v1 je zábavný ale 1v2 a více to je tragedie a frustrace ten bojový systém lockovaní mě nevyhovuje mě spíše vyhovovalo něco jako M&B nebo Chivalry pro mě mnohem zábavnější teda.

Tady ten souboj 1v1 je docela zábavný a baví mě hledat slabá místa a bojovat. Ale prostě 1v2 je to hrozná tragedie jak kdyby ta hra k tomu ani nebyla uzpůsobena.

Potom mě vadí takové blbosti ,když jsem zloděj a okrádám spícího on mě zaregistruje ale teprve se probouzí a je obrácený ke mě zády a já rychle zdrhnu tak už hne ví kdo to je a kecá o mě stráži. Nebo zkontroluji lokalitu nikdo nikde začnu krást a hned animace a strážný mě přistihne a hned pokuta. Tyhle věci mě tak neskutečně kazí požitek ze hry. Tohle mě hodně bavilo na Skyrim ale tady je to ještě hodně nevychytaný.

A na Vávru taky nadávám pořád jako upřímně potěch kecech co měl pořád na Skyrim a potom na Mass Efekt hrozná huba keců jak každej děla co špatně. A pak má sám hodně masla na hlavě :D
    • Veskoslav
      Proboha, co tě mohlo bavit na Skyrimu ohledně kradení? Vždyť ten stupidní systém kradení, kdy si vzal všechno všude prakticky bez následků.
  • Ojedinělá hra, která ma duši. Prostředí je živé, není sterilní a vytvořené ctr+c a ctrl+v. Soubojový systém je minihra, soupeře je nutno překonat dovedností hráče. Houbaření, genialni detail, je oživení lesa, přivítal bych více duhů hub...nějaký tzv. rare. KCD je jiná, zpochybňuje dosavadní generické a emocionálně ploché tituly. Nastavuje nový úhel pohledu na rpg a herní zábavu obecně.
    • Az prijdou mody a modpacky, datadisky, bude to jeste o rady jinde, tim jsem si jistej...
      Zatim se tesim nejvic na 2 mody: Ubirani staminy pri poklusu podle fyzicky a na mod, kterej udela zbrane ucinejsi. Hlavne zasah sipem do hlavy by mel bejt okamzita smrt.
      • v historii bylo zdokumentovano mnoho případů, kdy zásah šípem do hlavy cíl dokonce přežil!! Takže nevidím důvod, proč by šíp do hlavy měl znamenat okamžitou smrt.
      • Zásah šípem do obličeje okamžitá smrt je
      • Moc jsem toho s lukem ve hre nenahral, ale v jednom souboji (nebudu vic spoilovat) s nepritelem, ktery je uplne bez helmy, po jedne rane sipem do hlavy lezi. :)
  • milion uz meli vcera: https://twitter.com/DanielVavra/status/966577389231894530

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit