Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance je blízko jednomu milionu prodaných kusů
23.2.2018 | Václav Pecháček
426 příspěvků
-
Reakce na uživatele "lol", který "trochu" nezvládá diskusi z předešlých stránek, týkala se toho, že WH podle účetních závěrek mělo jen jednoho nebo žádné zaměstnance:
"Takže nic, žádný důkaz? Ok, pokračuj v prázdném trollingu, alobalová hlavo.
A prosím, nepoužívej výrazy, kterým nerozumíš (strawman, ad hominem).
Takže ty se pohybuješ jen v rovině teorií? Ok, v pořádku. To sem chtěl slyšet.
Ano. Absurdní je někoho obviňovat bez důkazů. Zabal to, alobalová hlavo. Jen se ztrapňuješ.
Ty nemáš co vyvracet. Ty máš akorát dokázat že WH je švarc systém, což si tu tvrdil. Neudělal si to, tzn. jakákoliv debata z tvojí strany je jen klickování, tlachaní o hov*ě a nemá žádný smysl. Místo toho si radši nastuduj, co je ad hominem a strawman, očividně nemáš páru. "
Nevidím nic, co by reagovalo na mé argumenty vyvracející tvé příspěvky, zcela irelevantní komentář. Nepřekvapuje mě, že nerozumíš některým výrazům. Když si to rozmyslíš a rozhodneš se věcně adresovat mé argumenty, tak do toho, rád odpovím. -
-
A celá pointa toho vašeho výplodu spočívá včem?
-
-
Pointou je švarc systém. Troling je spíš nazývat to trolingem.
-
v tom že hra fantasy sice není, ale trolové tu řáděj jak divý *1*
-
-
Nejde o svarc system, ale o smlouvu na dilo, jak dlouho to dilo muze trvat uz nikdo neresi ;)
-
-
Smlouva o dílo může být jen jeden ze způsobů jak zastřít skutečný stav věci, který má znaky švarc systému, tudíž švarc systém neřeší, proto smlouva odílo nerovná se být z obliga.
-
-
"Nevidím nic, co by reagovalo na mé argumenty vyvracející tvé příspěvky..."
Troll strikes back. ;D Opakuji. Ty nemáš co vyvracet. Ty máš akorát dokázat že WH jede na (nelegálním) švarc systému, což si tu tvrdil. Vše ostatní je irelevantní. Neudělal si to, tzn. jakákoliv další debata z tvojí strany je jen kličkování, tlachaní o hov*ě a nemá žádný smysl.
Nerad se opakuji. Mám pak pocit, že si ten druhý ze mě dělá srandu (v lepším případě). -
-
Pokud chceš důkaz, tak mi zde popiš jak reálně probíhala práce oněch zaměstnanců ve studiu, jaký byl vztah mezi nimi a zaměstnavatelem, na čem pracovali (zařízení, software etc), jaká byla pracovní doba, odměna, atd. a uvidíme, zda to v reálu byl švarc systém nebo ne. Tyto informace by kontrolovaný subjekt musel poskytnout k posouzení, pokud to odmítneš, tak zde jen, jak sám říkáš, trollíš.
-
Žádal si po mně důkaz v podobě smluv, a já opakuji, že:
1. nemám přístup k takovým materiálům
2. i kdybych měl, jsou irelevantní, hlavní je reálný vztah mezi subjekty, méně se řeší formální stránka věci, tedy smlouvy. Opakuji, úřady/kontrolor posuzuje reálný stav, na tom záleží především, viz konference sdružení Tuesday Business Network. Nepochybuji o tom, že by byly naplněny znaky švarc systému. Pokud nesouhlasíš, rád si poslechnu tvou verzi o tom jak měli vztah reálně pořešený tak, aby znaky naplněny nebyly, k tomu si se ty, ani nikdo jiný ještě neodhodlal, pochopitelně.
Mé argumenty si zcela ignoroval a a stále opakuješ něco o důkazu, takže irelevantní a je jedno kolikrát to zopakuješ. -
-
jasně že by byly naplněny znaky švarc systému. ale ono dokázat 100% švarc systém v IT firmě je skoro nemožné, pokud nejsou blbí. zjednodušeně: vypadá to jako švarc systém, ale s velkou pravděpodobností to nikdo řešit nebude, protože to nelze jednoznačně prokázat (pro potvrzení švarcsystému je potřeba splnit několik rysů práce, jenže by neměl být problém některý z těch rysů ohnout tak, aby splněn nebyl, tedy to dle definice švarc systém nebude). je to celkem sranda.
-
-
-
Bolest v zadku?
-
-
tak kdo vyhrává?
-
-
Warhorse *4*
-
-
no nevím, jestli tohle tvůrci zamýšleli: https://www.youtube.com/watch?v=XvwoOSC7AeM
nebo toto, ten ten úvod vymlátil pěkně :D
https://www.youtube.com/watch?v=4ig5WeGTfj0 -
-
Vždyť podobný systém už byl v prvním princovi, kdy první level šel "ojebat" i bez získání meče.
-
Jako jo... každé RPG obsahuje exploity a je na hráčích jestli je využijí a zkazí si zážitek.
-
Něco se mi na tom nezdá, protože omračovat soupeře je nutné se nejdřív naučit a v počáteční fázi hry se to není kde naučit.
-
-
Mají Groschenů dost! Takže kecy jako cz dabing by se nevyplatil nechci slyšet. Dejte nám ho!
-
-
ono ani tak nejde o to jestli by se dabing vyplatil, ale plnou hubu keců jak to je co nejreálnější hra a lidi přesto, že se to odehrává v čechách tak tam mluví anglicky.... to je SMUTNÝ
-
-
Akorát, že 2/3 lidí v českém království mluvili německy, zbytek pak staročesky a to by polovina lidí stejně nerozuměla...A slyšet tam moderní češtinu, tak by to rvalo ještě více uši než angličtina.
-
-
Ty 2/3 sis vycucal jak?
-
-
A to měl udělat dabing staročesky a německy dobově? Aby to bylo jako Reálné?
-
-
To nikdo nechce kromě pár lidí v ČR co neumí číst titulky...
-
Teď v rozhovoru říkal, že další projekt budou možná dělat primárně v češtině a do angl. se to pak nadabuje nebo něco v tom smyslu, že už se na to asi nevykašlou.
-
-
No právě, že to neříkal. Pouze, že nad tím uvažuje. Žádný závazek samozřejmě nedal. A takhle vznikají fámy *7*
-
-
No nepovídej, proto v té větě je "možná" a "asi" :)
-
-
Kde to říkal?
-
-
https://indian-tv.cz/porad/showtime/kingdom-come-special-09bvbb
-
-
-
-
Ještě teda jedna výtka na hru, ale jenom z legrace: Zvuk baštění z kotlíku ve mně vyvolává hlad a navštěvuju lednici víc, než bych si přál. *4*
-
-
Tak to si dej Cook serve & Delicious a uvidis ten hlad :-D
-
Mě spíš štve jak strašně mlaská, prase.
-
To se mi stává, když jdu kolem obchodníků s jídlem.Vše tak hezky vyskládané, až člověku teče slina. *1*
-
-
Na su zvedavej jestli spravi tu optimalizaci, ty dropy ve vesnicich sou sileny. Podle me to uz nikdy neopravi a ja si tak hru bohuzel nikdy nezahraju.
-
-
Tak to nás určitě všechny mrzí, že si to nezahraješ *1*
-
Co mas za hw?
-
-
I5 6500, GTX 1060, 16 GB RAM. Hraju ve full hd.
-
-
Ja mam nejstarsi i7, mam 970 a 8 giga ramek, hra je v 1200p hratelna na 40-60 fps na kombinaci med high, stiny low, textury ultra. Zatim jsem ale byl v uvodu, do Rataj jsem jeste nedosel.
-
-
Tak hlavne na konzoli vypada KC:D uplne hrozne.
To se musi Vavrovi nechat a na hre jde videt ze priorita byla pc verze, nemyslim optimalizaci, ale grafiku a detaily. -
A kdyz das stiny na medium?
Jaky je vubec ve hre vyhlazovani?
Stiny davam vzdycky na medium, nejaky zastineni okoli, screen space reflection pokud ve hre je zere tunu vykonu. Chce si stim hrat no. Nicmene dropy KC:D uz sou na me moc.
-
-
Aha, kup si raději konzoli, páč tohle fakt není herní počítač. Tohle je počítač na kterém se dá i hrát.
-
-
Co to zvanis prosimte? :) zrovna na KCD mu doporučovat konzoli :D btw mam identickou sestavu jak on a nemuzu si stezovat, krom KCD zvlada vsechny ostatni hry úplně v pohode, ale i to KCD dava o nekolik radu lip nez konzole (včetně pro verzi)
-
No oproti konzoli je to tak dvakrat silnejsi hw trole
-
-
Ehm, jestli to zkoušíš na max. detaily s GTX 1060, máš celkem štěstí, že se vůbec dostaneš do hlavního menu *3* .
-
-
Ja hru nemam koupenou, nejsu blazen. To je polotovar.
A nedelej ze mne blbce, moc dobre vim jakej ma vykon 1060 a jak by mela hru zvladat. -
Mám ji taky a hraju na ultra, občas jsou dropy ke 20 fps, když se přiřítím na koni do města, jinak to stabilně jede tak na 40.
-
-
-
-
Hele, on je zázrak, že to vůbec NĚJAK jede na tom Cryenginu, když si vezmeš, jak moc je ta mapa detailní. Kdysi jsem byl v jedné grupě a taky jsme dělali hru na Cryenginu a měli jsme tam spoustu stejných bugů, jako má KC:D, frustrace programátorů nakonec vedla k přechodu na Unreal Engine. Cryengine je geniální v tom, jak jednoduché je tam udělat perfektně fungující vegetaci spolu s realistickým nasvícením, ale ve všem ostatním je tak o 10 kroků pozadu. Chápu ale, že před 5 lety nic lepšího na výběr nebylo
-
-
Promin ale to neni muj problem, jako platiciho zakaznika me tohle fakt nezajima.
Muj nazor je ze vydali betu a v tomhle stavu to hrat nehodlam. -
-
V tom, že je to beta se shodnem, každopádně mě nějak nebavilo čekat, až to spraví (jestli vůbec) a pustil jsem se do hraní a zatím po 50h hraní jsem i přes tu hromadu bugů spokojen. Výhrady bych měl spíš jistým nedotaženým věcem v game designu
-
-
Bugy opravy, to bych az tak neresil. Ale v to ze spravi optimalizaci moc neverim.
-
-
Můj absolutně neherní pracovní iMac (late 2013) to zvládá ve fullHD celkem v pohodě. Já si třeba nějak na 60fps nepotrpím, takže si vystačím i s 30-40, mám tam různě pomíchané nastavení něco vysoké, něco střední. Problémy to dělá pouze v interiérech, kde to po posledním patchi klesá k 20fps, mají tam něco špatně, předtím to bylo ok. Dobré je, že ten rozdíl mezi low a ultra není až tak propastný a hra vypadá velice hezky i na low nastavení.
-
Na čem to zkoušíš hrát? Můj PC je skoro 4 roky starý a FPS v žádném případě nejde pod 40 při max. nastavení a 1080p rozlišení.
-
-
-
-
můžeš odkaz na hru nebo alespoň assety, co jsi dělal...
-
-
-
ten soubojak ve postupem casu 1vs. 1 dosti casual a dost často to vypadá spíše na QTE combat, trošku mi to i přopominá souboják z Witchera 1 s tím časovaním.
-
A já sa pýtám: A toto má byť ten Skyrim killer? Zabugovanosť až po strechu chalupy. Grafika jak pať rokov naspeť. Čudný save/load. Neodporůčám kupovať nikemu. *16*
-
-
Grafika a vizuál je super, až na animace a glitche.
-
Janko vole sice netuším kolik ti je let a jaké máš zkušenosti se Skyrimem, ale ta hra když vyšla byla zabudovaná až do té míry , že si mohl propadávat texturama krávy uměli létat a stabilita hry taky nebyla nic moc, proto argumentovat skyrimem co do zabugovanosti jiné hry by udělal jenom blázen a nebo člověk co neví o čem mluví, můžeš si vybrat , který případ si ty.
-
-
Ja Skyrim hral hned jak vysel, asi 300 hodin, bugnul se mi jeden ukol, to je vse. Zahadou mi zustava co jsi tam musel proboha provadet ze ti tam letaly kravy, ale tak idiotti dokazou ledacos:)
-
-
Sam si idiott pokud se neumíš vyjadřovat slušně , tak se radši nevyjadřuj vůbec
-
Pro mě je záhada 300 hodin ve Skyrimu,
-
-
Asi ho baví nosit věci z jednoho místa na druhý a přidávat si modama nahatý holky :)
-
asi chodil ta pomalu a opatrne at se nekde nazasekne ze mu to tak trvalo
-
-
-
-
Jasně, tohle je ten Skyrim killer. Upřímně, Skyrim nenastavuje laťku nijak vysoko, takže to není vůbec těžké. Chápu, že v době vydání se mohl i někomu líbit - nic jiného jednoduše nebylo, i na svou dobu to však byla mimořádně ošklivá a technicky zaostalá hra. A že je KCD zabugovaný? Ano, je, ale to je i Skyrim i dnes, mnoho let po vydání.
-
-
A jak přesně to má zabít Skyrim? Nemůžu si pomoct, ale vždyť jsou to dvě poměrně dost odlišné hry. Rád si zahraju obojí.
-
v čem killer? V prodejích? V hodnocení? V oblíbenosti? V ničem KC: D nemáš šanci. I kdyby to byla milionkrát lepší hra než Skyrim, tak to nikdy nebude Skyrim killer, protože Skyrim má 30 mega prodaných kopíí, hodnocení 96%, KC utočí na mega, bude rád za nějaký tři miliony celkově a hodnocení 76%. Tohle je realita.
-
-
Killer kvůli přístupu autorů k věci - při tvorbě KCD evidentně někdo přemýšlel a dělal věci tak, aby měly nějaký smysl a aby měl celý svět logiku. V případě Skyrimu autoři naházeli na hromadu páté přes deváté s tím, že je to přeci fantasy, takže si mohou dělat, co chtějí.
-
Chlape , ale za jakou dobu KCD je venku tejden jak dlouho je venku Skyrim od roku 2011, takže to je možná jenom tvoje realita já to vidím tak , že pokud to chceš srovnávat bylo by fér dát KCD čas nebo mi chceš říct , že Skyrim nepotřeboval čas a péči , aby byl dobrej?
-
Lol. Prej Skyrim killer. Blbec. Vtipalek. Mimo realitu:)
-
-
Kcd ma tech bugu vic, mnohem vic. To je ten rozdil.
-
-
Co se ti nelibi na save systemu?
-
-