Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance představuje různé možnosti řešení úkolů
17.11.2017 | Aleš Smutný
404 příspěvků
-
mě by celkem zajímalo, jak mají pořešené to, že hráč není středem vesmíru. třeba ten ukázaný quest. když tam s nima nepojedu nebo ten quest budu ignorovat, vyřeší se nějak beze mě? budou ti lidé tam žít dál? nebo je potřeba, aby se toho hráč účastnil?
-
-
No některé úkoly by na tebe neměly čekat jak je tomu ve většině her.
Ale pokud se bude jednat o nějaké důležité, tak ty se bez tvé přítomnosti nevyřeší.
Někde byl tuším uváděn příklad zraněného vojáka. Pokud mu neseženeš rychle lék, tak zemře.
Ale pokud se pletu, tak mě opravte. -
-
no tak jsem to chápal taky, ale to se strašně mlátí třeba s tímhle questem a trochu se pak rozpadá to, o co se snažili. zajímá mě prostě, jestli se hra pohne bez jeho vyřešení.
-
-
to asi zalezi zda jde o main quest ci side quest. Ale i tak vzhledem k tomu ze to odehrava "někdy v létě" tak asi se budou aktivovat nějak náhodně jak budeš procházet lokací.
-
-
-
-
No vypada to jako zvlastne, ale lepe nez na drivejsich preview. Kazdopadne se trochu bojim toho sermu, ze to bude moc slozite.
-
Tolik zamindrákovaných lidiček neštastných na jednom místě... Tahle "diskuze" si skoro říká o nějakou další vypečenou americkou studii. To se skutečně jen tak nevidí :-D
-
-
Na to nepotřebuješ studii... Vávra psal odjakživa hejt hlavně v češtine. Když to zkusil v eng., tak se také na něj slítli hráči. Výhodu ma v tom, že ty jeho vidlácký řeči nejsou znát ve světě. Na to je moc malej a nevýznamnej.
-
-
hele, mindráček *3*
-
-
njn, Češi, takové Japonce neuvidíš davově hatovat pod ukázkou z nové Zeldy, protože má strašné facial animačky *4*
-
-
Animace v Zeldě dobře odpovídají žánru a stylizaci. Animace v KCD neodpovídají dobře žánru a stylizaci.
-
By ses divil, jak Japonci hejtují Linkovo vlasy. Prý vypadá víc Árijsky než Japonsky. Tady pár komentů.
あたらしい記事きじを書かこうという気持きもちになるまで長ながい時間じかんがかかった。書かきたいことはたくさんあったけれど、息子むすこを産うんだ後あとは書かく時間じかんがあまりなかった。
にほんでは、近頃ちかごろ多おおくの人ひとが保育園ほいくえん問題もんだいについて話はなしている。特とくに東京とうきょうでは十分じゅうぶんな施設しせつがないので、子こどもを保育園ほいくえんに入いれることがとても大変たいへんだ。今いま私わたしは東京とうきょうに住すんでいるので、息子むすこを保育園ほいくえんに入いれるのは不可能ふかのうだろうと思おもっていた。しかし驚おどろいたことに、息子むすこは受うけ入いれてもらえた。 -
-
Jak to souvisí s mateřskými školkami v Tokiu?
-
předně je to článek o japonských školách a druhak tam mají ve třetím řádku chybu... *3*
-
-
No vidíš to, u článku o Zeldě se baví o školkách a tady si budete stěžovat, že se někteří nedrží tématu... Trochu tolerance a pochopení pro hejtry.
-
Jj, domecek z kominem se nepouziva po levem klikyhaku, jedine kdyz je pred nim vrtulnik.
-
-
Páni,docel dlohý komentář *5*
-
-
Tak ona Zelda moc Japonce nezajímá, to je hra dělaná primárně pro západ...
-
-
Zelda je hra pro všechny
-
-
ano, ale že Mario a Zelda jsou extrémně populární v Americe a více než v Japonsku, je prostě fakt...
-
-
-
-
-
No podle mě, kdyby se vykašlali na tu reálnost toho bojového systému a udělali klasicky souboj, tak by to bylo lepší a obávám že KCD bude průměrnou hrou a né hrou roku 2018, ale uvidíme jak překvapí Dan Vávra
-
-
skvěle řečeno
-
Byl by snad Flashpoint lepší hrou, kdyby se vykašlali na reálnost?
-
-
rozhodně by nebyl horší... ne každého nudná reálnost baví...
-
-
Ne každého nudný CoD baví...
-
-
nebreč anonymku a běž si taky lehnout do trávy, jako to druhé jelito
-
-
Presne tak, spoustu lidi jako ja a GGG bavi ezmode koridorovy mlaticky jako DS a dalsi onebutton hry.
-
-
běž si radši boostovat ego do nějakého simulátoru sekání trávy, co ti dá pocit, že máš alespoň nějaké dovednosti a skill, když se naučíš dvacet kombinací tlačítek... *1* *1*
-
-
ano, to je u simulátorů a tzv hardcore her obvykle platí...
-
-2/10
-
levičáscké blábolení... hahaha, ty taky vidíš ty levičáky i pod postelí... LoL mě někdo oviňuje že mám levicové názory... no to jsi teda první. jen další důkaz toho, že ani nevíš, co blábolíš... běž si radši v nějakém mil-simu lehnout na pět hodin do trávy, třeba ti pak dají vyznamenání...
-
Ne, budu si boostovat ego levicackym blabolenim jako ty.
-
-
-
-
byl :D
-
-
-
Když tak koukám na historii článků o KCD hlavně vzhledem k času - věří ještě někdo tomu, že KCD vyjde v termínu a pokud ano, že na ni nebude sedět 99+ ze 100+ důvodů.......? *5*
-
-
Teď už to musí vyjít. A čekám day one patch.
-
Verim, ze vyjde v terminu. Teda na PC. Vydaji to ve stavu v jakem to bude. Tedy velmi zabugovane. V jinem stavu to ani nikdy nebylo.
Konzolova verze urcite v unoru nevyjde, potrva dlouho, nez jim to MS a Sony schvali. Pokud vubec nekdy. OK, jednou to procesem proleze, do pul roku od PC verze, at nezeru.
Presne takhle to bude, hodnoceni nekde kolem 5-6/10. Plati pro PC verzi, tam alespon bude hra trochu vypadat a bude se trochu hybat. -
-
Nezlobil bych se, kdyby vydání ještě odložili.
-
-
Hře by to asi prospělo, ale těch odkladů už bylo dosti a komunita by asi neměla radost z dalšího.
Navíc už mají jasné datum vydání.
-
-
Už se těším, s čím fanatici Skyrimu přijdou. *5*
-
-
Podívejte se na první scénu videa... Kamera se divá po krajině a komentář říká něco o úžasné scenérii.
Bohužel si okamžitě uvědomíte, že hra brutálně loduje objetky. Bez ztrátky kvality vidítě věci vzdálené tak 5 metrů od hráče. Vše co je dál hodně rychle ztrácí kvalitu... pole je zelená beztvará plocha, les na kopci je tak zlodovaný, že stromy vypadají jako karikatura... Nevím jestli tohle je "lovely" jak říká komentátor... -
-
tady je zajímavé video pro kontext aby si lidi uvědomili co to znamená udělat správné animace v rpg hře https://www.youtube.com/watch?v=0qvvmVpS3AA
-
-
Ovsem to mistni hatery vubec nezajima. Situaci v diskuzi vystihuje: https://www.youtube.com/watch?v=sen8Tn8CBA4
-
-
Měl jsem možnost si zahrát hru tento víkend na GDS a musím hře přiznat že mě v představené, úvodní sekvenci hry, velice dobře navnadila a těším se až budu ve hře rozkrývat
otcovu minulost a jeho spojední s místním lordem. Partička kamarádů které má Henry ve Skalici je docela veselá kopa a i když nemají v úvodu moc prostoru, tak si říkám že by bylo fajn kdyby aspoň jeden z nich útok na Skalici přežil. Cut scéna útoku na Skalici vypadá velmi pěkně a hře se podařilo že mi to nebylo jedno a bylo mi líto zavražděného otce i matky.
Ano občas nekde doskočila textura ale to mi je jedno. Jestli narativní kvalita bude alespoň tak dobrá jako v úvodu, tak budu spokojen. -
-
Mně se to líbí. Každá hra je v něčem nedokonalá. Se soudy by se mělo počkat až vyjde. Co se týče grafiky atd. - hraju Gabriela Knigta 3, protože od mých 12 let o tom sním a není nad to, si připomenout starou klasiku. Takže pokud KCD bude mít vtahující příběh a nebude extrem zabugovaná, budu jí milovat.