Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výborně, z celé hry tě zajímá, jak komu budou vylézat střeva z břicha a stékat krev.... nehraj hry, jdi se léčit....
  • Mám stejnej názor. V reálu se na sebe v bitvě vrhli a řezali jakkoliv hlava nehlava protože šlo o přežití, na 5 minutový kroužení kolem sebe a předepsaný postoje neměli čas. Tohle šlo dělat při nějakym čestnym duelu 1 na 1. Víc se mi líbí to "nereálný" pojetí typu Mount and Blade.
  • Kupte si k tomu tohle a budete mit dokonaly zazitek.

https://www.kickstarter.com/projects/pimax8kvr/pimax-the-worlds-first-8k-vr-headset/comments
    ---------
    https://www.reddit.com/r/Vive/comments/79208c/pimax_8k_in_amsterdam_handson_review/
  • Tohle je klasický omyl vývojáru ktery je videt i u stríleček. Udelaji reálnou balistiku, ale opomenou reálnou fyziku a model zranení (viz treba PUBg)
  • Tak v podstate vzali systém z Mount and Blade kde byli tri smery utoku a pridali dalsí dva smery. Otazka je či to z hlediska hratelnosti a ovládání nebude owerkill.
    Dale pak realizmus nevytvárí jen reálné máchání mečem ale i reálný model zranení. Čili zásahové zony, zlomeniny, krvácení atd. Tohle v traileru kompletne chybelo (až na zmínku o vlyvu krvácení na staminu).
  • Prvně kecali jak to bude super realistické a teď nic. Je možné někoho seknou do hlavy a nic. Vylétne z toho panáka krev a jde dál. Je možné ve vesnici píchnou dlouhým mečem npc co břicha krku a nic....

To je hra jako každá jiná. Na tu "realitu" jsem se těšil....A ono nic.

Ještě je trapné, jak tam z těch NPC létá krev když někoho seknu do brnění. Navíc ta krev také měla být udělaná lépe a ne jak je všude. Nějaké viditelné krvácení tepenné apod. Tohle prostě vypadá jak to mají všude jen to má jiný systém boje :(
  • Jack1947
    To snad šlo předobjednat už od rané alphy ne ( i když jen na pc noo...) ? ale chápu že se museli připomenout konekonců, mohlo by se stát že by se zapomělo to fakt! *8*
  • Už to vydávaj tak dlouho, že to musí zase připomenout aby se na ně nezapomnělo.......na to jak dlouho trvá, to ale stále vypadá nikoliv jako AAA hra, ale jako CCC hra.....
  • Kdy tedy dokončí ty animace postav? Stále to je tragické na AAA hru za takové prachy
  • ani ne
  • Mart9
    Teď už to nemůžou odložit. Spíš bude day one patch.
  • Oni prostě ty boje berou jako rytířky duely. Ale v bitvě šlo o to vyhrát a to jakkoliv. Šlo o to zabít nepřítele dřív než on tebe. Oni z toho udělali taneční cirkus...
  • Dobrý je za tří a dle mého to nestačí ani na tu trojku. Já bych dal čtverku, když připočtu fakt, že měli svět, postavy, i vlastně před vytvořený story, tak je to průserr roku a trapná opera. Za čtyři...
  • mluv za sebe *4*
  • To bude strašněj průšvih...
  • Ano Zaklínač 3 má dobrý příběh, ale ještě lepší příběh má oba datadisky
  • Musíš to brát v kontextu normální počítačové hry, kde hrdina má 5% života a metá kozelce a šermuje dvěma halapartnami (třetí má na zádech).
  • Upravil bych tvůj příspěvek na odklad na rok 2019 Ať můžeme déle tunelovat
  • nevim no, first person melee combat mi porad prijde divnej (v jakykoliv hre). chybi proste to citeni pohybu/dynamiky tela pri uderech, vidim jen kyvajici se pohled a jak prolitne mec, zadnej pocit ze sily uderu, nebo ze ho postava ovlada.
    radsi bych tu videl soubojovej system jako z For Honor, kde mi prijde zabavnejsi na pohled i hrani.
  • Aktuální bojovej sytém ale není zábavný... Je to akt plný frustrace...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit