Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come rekapituluje soubojový systém a nabízí předobjednávky na všech platformách
27.10.2017 | Václav Pecháček
94 příspěvků
-
nevim no, first person melee combat mi porad prijde divnej (v jakykoliv hre). chybi proste to citeni pohybu/dynamiky tela pri uderech, vidim jen kyvajici se pohled a jak prolitne mec, zadnej pocit ze sily uderu, nebo ze ho postava ovlada.
radsi bych tu videl soubojovej system jako z For Honor, kde mi prijde zabavnejsi na pohled i hrani. -
-
A co chceš cítit? Protivník ti vykryje kance, a jediný co cítíš, jak ti z nárazu brní ruka. :D
-
-
Ještě 109 dní...
-
-
a ja myslel, ze uz to davno vyslo
-
...do dalšího odkladu...
-
-
Teď už to nemůžou odložit. Spíš bude day one patch.
-
Upravil bych tvůj příspěvek na odklad na rok 2019 Ať můžeme déle tunelovat
-
-
mluv za sebe *4*
-
-
-
-
Na túto hru sa teším. Bude to podľa mňa veľmi dobrá hra. Som to aj backol. Len teraz neviem, či ako backer dostanem aj hru, alebo si ju musím normálne potom kúpiť. Nepamätám si to už, pretože som to backol tak cca 3 roky dozadu ak sa nemýlim.
-
-
A to je problém si to na Kickstarteru dohledat?
-
-
PS4 verze bude mít české titulky prosím ? A bude i krabicová verze ?
-
-
Ano, Ano
-
-
Té skupině, co naráží na haty skupiny druhé bych to možná řekl takto - hra sama o sobě možná bude fajn průměr či nadprůměr, protože WH se v mnoha ohledech očividně velice snaží. Většina problému ale leží v osobě samozvaného téměř poloboha herních vývojářů Dana Vávry, protože předváděné ukázky neodpovídají laťce, kterou on sám nastavil shazováním jiných titulů za chyby často vycházející z úzce subjektivního pohledu na věc (ano, mám na mysli zdejší již legendární článek 100+ důvodů... :) ) Jsem každopádně zvědav, jak tenhle počin dopadne a snad to bude jedna z gamesek, ke kterým se budu často a rád vracet *4*
-
-
Jestli to bude průměr nebo nadprůměr tak pak se to ani na několik mil nepřiblíží tomu co si PAn Daniel Vávra představoval a někde se stala sakramentsky velká chyba *16*
-
ty chyby v článku 100+ nebyly subjektivní, ale objektivní *4*
-
-
Nepsal jsem záměrně všechny, ale většina - s nezanedbatelnou částí (20-25 bodů) souhlasím - ten zbytek je ale právě tím důvodem, proč jsou tu tyhle haty a proč budou někteří na KCD hledat špatně zatlučený hřebík na kadibudce *1* *1*
-
-
-
ten combat naopak vypadá super, jo není to 100% realita(což ani nejde), ale mohlo by to být pěkně těžké a intuitivní, moc se těším ,osobně mi ted nevychazí Souls, takže tohle beru první den, když se podívám na mamlase, kteří glorifikují zalagovaný combat v Elex s hitboxy většími než Zaklínač 3 a Dark Souls 2 dohromady a s animacemi z roku 2001, tak se mi chce brečet.
Ten combat může být i revoluční howada. -
Už to vydávaj tak dlouho, že to musí zase připomenout aby se na ně nezapomnělo.......na to jak dlouho trvá, to ale stále vypadá nikoliv jako AAA hra, ale jako CCC hra.....
-
To jim vážně není blbý, že nám v době předobjednávek nejsou schopní říct jestli bude český dabing? :D
-
-
Řekli to... nebude, příště si alespoň zjisti info (je to na ofiko stránkách jasně napsaný + na Steamu) *1* To že možná bude po vydání, budou řešit po vydání.
-
Nemaj na to prý prachy.
-
-
Prachy by byly, ale nemají na to čas. Vávra ten dabing ale nezavrhl, tak uvidíme.
-
-
Mínuskáři by si měli pustit tohle video. Mluví o tom někde ke konci
https://www.youtube.com/watch?v=LvOIbaRuP4o
-
-
-
-
Takže Vánoce 2017? Tak sláva!
-
Ako to bude: 3 dni po vydaní po to neštekne ani pes. Tá hra podľa doterajšieho uvoľneného materiálu nemá čím zaujať. Radšej mal zas vymyslieť nejaký lacný kompilát kníh a filmov a urobiť okolo toho hru. Pri gangsterkách mu to vyšlo.