Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come rekapituluje soubojový systém a nabízí předobjednávky na všech platformách
27.10.2017 | Václav Pecháček
94 příspěvků
-
Vavra uz tri roky nepredvadi nic jineho nez (stale dost kostrbaty) soubojovy system. Uz je to opravdu nudne.
-
Kupte si k tomu tohle a budete mit dokonaly zazitek.
https://www.kickstarter.com/projects/pimax8kvr/pimax-the-worlds-first-8k-vr-headset/comments
---------
https://www.reddit.com/r/Vive/comments/79208c/pimax_8k_in_amsterdam_handson_review/ -
-
VR je na unikatni zazitky a ne na hodiny hrani RPG, teda alespon pro vetsinu lidi. Kingdom Come ma ovsem krasnou prirodu, takze takova vr prochazka v lese by mohla byt zajimava.
-
-
tohle ma FOV 200°, ne ty potapecsky bryle jako vive, oculus, PSVR,
nove displaye. Revoluce VR. -
-
A? Ja nemluvim o tom, jak je jaky VR headset dobry/spatny, ale jake neduhy s sebou nesou vsechny. Faktem je, ze pro vetsinu je to velmi narocne na dlouhe sessiony, pokud na to vylozene nemas odolnost nebo ses casem nevycvycil tak, abys u toho hodiny vydrzel, proto se to ke Kingdom Come nehodi.
-
-
-
-
Kdy tedy dokončí ty animace postav? Stále to je tragické na AAA hru za takové prachy
-
A ta realita? To pripomina trochu Okamuru, naslibuju a pak zjistim ze to nepude.
Ale co delat? Z kazdeho user testingu leze, ze to ty lidi nedavaj. Na kikstarteru jsem nasliboval realitu, ale tu budou hrat jen nerdici, ktery to uz zabackovaly a ty to asi jako neuplatej. Datum vydani se blizi, a moc vodsouvat to nemuzu, to stoji penize, kterejch uz moc nezbejva. Tak to trosku opíárujem, a pak reknem, ze se to tak nekomunikovalo, nebo to bylo na zacatku a je to vyvoj.
No co, prachy to jsou tunelare, kterej tady ani nezije, jako von to mel jako investici, a ty nekdy nevychazej....
Bohuzel Vavra je arogantni egoista, a tak nebude problem, aby se presvedcil, ze to tak vlastne je a ze ho zakaznici nepochopili. Par znamejch mu rekne, jak to je super a jak jim je lito, ze nemaj vic casu to hrat. Ty spatny nazory nebude cist to pisou hlupaci. Na games.cz to dostane 9/10, kde recenzent napise ze si ten jeden bodik muze pripsat kazdej cech a kdo nema rad draky. Zamestnanci mu reknou, jak to byla dobra zkusenost. No a za par let na nejakym blogisku napise, ze to mel udelat jinak... -
-
Ve spoustě ohledech souhlasím, jen mi to přijde až příliš negativní... já věřím tomu, že chtějí udělat poctivou práci, jen se podívej na ta videa z vývoje - kolik detailů jsou schopni implementovat a jak to berou vážně. Taky bych nekritizoval Vávru jako "arogantního egoistu", ono pokud chceš věci realizovat, tak asi z části egoistický i arogantní být musíš, abys věci někam jasně směřoval.
Tady je asi hlavní problém v tom, že v některých ohledech očividně nedokáží dostát toho, co lidem slíbili a naopak se podobnými videi chlubí, jak to dopadlo dobře. Je to jasný marketingový tah, ale opravdu by mě zajímalo, jestli něco takového na většinu hráčů funguje (anebo je jim to jedno, když to vypadá dobře a dostane to dobré recenze) - to se ukáže. -
Napadlo tě, že tu hru nedělá Vávra, ale sto lidí ve Warhorse? Já ho taky moc nemám rád, ale plivat na hru z principu... Rozhodně to je nejrealističtěji vypadající RPG.
-
-
Jenže hra není jen realisticky vypadající screenshot.
-
-
Screenshot? *1* *1*
-
-
-
-
To bude strašněj průšvih...
-
-
ani ne
-
-
To snad šlo předobjednat už od rané alphy ne ( i když jen na pc noo...) ? ale chápu že se museli připomenout konekonců, mohlo by se stát že by se zapomělo to fakt! *8*
-
Tak v podstate vzali systém z Mount and Blade kde byli tri smery utoku a pridali dalsí dva smery. Otazka je či to z hlediska hratelnosti a ovládání nebude owerkill.
Dale pak realizmus nevytvárí jen reálné máchání mečem ale i reálný model zranení. Čili zásahové zony, zlomeniny, krvácení atd. Tohle v traileru kompletne chybelo (až na zmínku o vlyvu krvácení na staminu). -
-
tri smery mel uz gothic a boj tam byl vyborny
-
-
ja myslel ze "borci" z 2k uz to meli mit davno hotove