Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinymi slovy z toho chapu, ze dosly penize, tak dofinishuji co je jakz takz hotove a pusti to ven. Kdyz neco vydelaji z prodeju, tak to mozna dokonci formou dlccek. A druhy a treti akt mozna ani nebude. A akdyz jo, tak to budou vydavat za plnou hru aby tomu mohli nasadit plnou cenu a idealne novy kickstarter. Fakt super.
    • Predator2
      Další akty nebudou. To už oznámili. Tohle bude uzavřená hra s koncem.
    • Hra na tři části nakonec nebude - viz. http://games.tiscali.cz/oznameni/kingdom-come-nevyjde-na-tri-casti-prvni-hra-nabidne-uzavreny-pribeh-s-sanci-na-pokracovani-289654
    • Spíš došel čas. Další rok to odkládat nemůžou, tak to prostě musí dodělat a dát ven, to je celkem normální a je to tak všude, že se složitější věci raději škrtnou, než aby protáhly vývoj. Když to bude úspěšné, budou dělat další díly, o tom už mluvili několikrát. A úspěšné to skoro určitě bude, minimálně pro to, jak to vypadá.
      • Uspesne to bude mozna v CZ diky tomu ze tu ma Vavra fanousky kvuli Mafii. Ale ve svete takove jmeno nema, tam to budou hodnotit podle toho jake to opravdu bude. A srovnavat s konkurenci (pribehove open world rpg jako Witcher 3) A s tim co ma a zatim ukazuje si moc neskrtne.
        • Od kdy si lidi kupují hry podle toho, jestli znají člověka, co je dělá?
          Prostě je to pěkná hra, jestli bude i dobrá, těžko říct, ale pokud ano, tak si to budou kupovat a nějaký Vávra je jim úplně ukradený. Jestli to bude srovanetelné s absolutní špičkou v žánru, nemám ponětí. Ale lidé si kupodivu kupují i jiné hry, než je Witcher 3.
          • Jakoze jmeno vyvojare nema vliv? Proc byl kolem Last Guardian takovy humbuk? Proc se resi Death Stranding?
            Hra je to pekna graficky. Ale jinak zatim neukazali nic funkcniho ci zajimaveho. Spis naopak.
            • Ne, neříkám, že jméno vývojáře nemá vliv. Říkám, že lidé si hry podle jména nekupují, protože pak by si kupovali tři, čtyři hry za pět let. Nebo jinak: kolik znáš vývojářů? Kolik zná průměrný hráč vývojářů? Ví někdo, kdo dělal Assassin's Creed, Call of Duty, nebo třeba Warcraft 3? Kdo byl hlavní designér Portalu 2? Kdo Uncharted 4? Jak se jmenoval člověk, který vymyslel Little Big Planet? Lidé znají Kojimu, někteří pár dalších japonců (Ueda, Miyazaki), známý je Molyneux, Sid Meier, pár nezávislých vývojářů... a to je cca všechno? Doba, kdy člověk otevře noviny a řekne: "Hele, nová hra od Healyho, to se těším," je dost daleko. Jestli vůbec někdy přijde teda.
            • Ty musíš svůj život strašně nenávidět. *15* *15*
        • To je prece jasny ze to nebude uspesny protoze ty jsi to uricte uz dohral a vis ze to neni dobra hra a ze to nebude nikoho bavit.
          • Videl jsi videa co z toho ukazuji? Chapu ze to neni hotove, ale je to proste v ranne fazi vyvoje a neni tam hotove defakto nic. Misto animaci se tam houpou postavy na miste. Soubojivy system jednoducha provizorka. Ai nefunguje. Nemaji ani udelan pihyb postav po zemi (postavy brusli protoze se hybou jinam nez jim slapou nohy). Pribeh se jeste doladuje. Tohle je zatim tech demo docela schoneho grafika ktery udelal hezky svet. Ted tam ale musi udelat hru (idealne zabavnou). A na to je jeden rok vyvoje sakra malo. Zejmena ve hre techto ambici.
            • jamar28
              No teď jsi se krásně shodil. Mám betu a strávil jsem v ní nějakou tu desítku hodin.

1) Postavy se tak 95 % času hýbou úplně normálně a pohybují se krásně přirozeně, úkony provádějí plynule a reálně. Jasně že to ještě není stoprocentní, ale to je snad u nedokončených her normální.
              2) Soubojový systém obsahuje skvělé animace a co se mě týče, je krásně vyvážený mezi realitou a hratelností. Zatím jsem v žádné hře reálnější soubojový systém neviděl. Samozřejmě že to nebude klasická rubačka, ale to se avizovalo předem. Tohle má být realistické RPG.
              3) Nevím, co myslíš tím "ai nefunguje". V jakém smyslu? Při boji funguje.
              4) S bruslením postavy jsem se setkal za 20 hodin snad jen jednou - když jsem začal rozhovor a kamera se změnila na filmovou.

Tvůj text není kritika, ty sis prostě našel několik celkem logických a očekávatelných chyb a ty vydáváš za normu.
            • Tvl. to po tobě nejde ani přečíst, natož tě komentovat. *15* *15*
            • Podívej, ty víš kulové o tom, jak na tom hra je. Když si vzpomenu na to, jaká byla uniklá alfa ze Stalkera, tak se vždy musím smát těm, kteří hodnotí KC:D jen podle alfy.
            • Jestli umis anglicky, tak si muzes precist ze ve svete jsou komentare pozitivni (na rozdil od tech ceskych). V nejakym rozhovoru jsem cetl ze i Zaklinac byl kratce pred vydanim celej rozbitej (je to normalni), uz chapes?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit