Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně zajímavé, jak v pidi zemi ČR vznikly velké hry a vznikají dále. Na Slovensku mezitím pasou ovce... Prostě nic. Maximálně v dávné minulosti něco. Dnes pidi hry.. ČR je vlastně poslední stát Evropy směr východ, kde vznikaly a vznikaly velké dobré hry. Rusko (když to beru jako Evropu) dělá zejména technický zabudované hry. Polsko prd atd.

Super pro ČR. Vypadá ta hra o dost lépe. Vyhození některých věcí mi nevadí. V craftingu je stejně bordel a zde to nahradí více zbraní

Chci vidět boj s kopím. To bude venku ultimátní zbraň proti meči apod.
    • JJ v Polsku nevznikaj zadny velky hry: https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Video_games_developed_in_Poland
      Ukraina taky nic:
      https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Video_games_developed_in_Ukraine
      A Rusku? Tam maji jenom snih a hlad:
      https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Video_games_developed_in_Russia
      • rusky a ukrajinsky hry jsou zabugovany až běda.
    • Metro je hra z Ukrajiny. Takisto v Kijeve je Ubisoft studio.
    • Congratulations! You have reached maximum level of ignorance
    • Polsko prd??

Arma není zabugovana?? A co ještě tedy za velké hry u nas vychazí??
    • Tak jestli Polsko prd tak ale Zaklínač musí bejt prd 150 kilovýho chlupatýho kamijoňáka po 15 hodinách sedění za volantem. Minimálně.
      • Jedná hra a to relativně nová.
        • Nemám absolutní přehled, ale z toho co vím, tak z polska je: This war of mine, Shadow warior 1+2 (ty nové předělávky), Lords of the fallen a v poslední době nějaká mizerná hra ala Alien Isolation.
          A pravděpodobně spousta dalších.
          • Ještě třeba Bulletstorm, série Call of Juarez, Dying Light. A samozřejmě Agent Mlíčňák *1*
            • a co Metro?? a stalker?? ty jsou prece take z vychodniho bloku :)
  • Takže: crafting nebude, a.i koně nebude, pes ( to byl cíl na ks) nebude, a.i npc bude jiná...

Hmm...tedy jako běžná hra. Na tohle lákali a nakonec to s a.i bude jak všude :D
    • A proč myslíš, že AI NPC bude jiná?
    • Aspoň maj tolik slušnosti, aby to nám to sdělili dopředu. Netvrdim, že mě to nemrzí, ale v zásadě jsou ty vyškrtnutý věci prkotiny.
    • KrPa
      bude vse, ale az v dlc a ty dostanou zdarma lidi, kteri je podporili
    • Tedy jako běžná hra.......ano. Ale zapomínáš na ty roky poctivýho vývoje a pak další roky ještě poctivějšího vývoje a nakonec roky a roky ladění a postování "informacemi brutálně nabytých " filmečků............Nakonec to ještě budou roky no a pak stupidní hra s dementním ovládáním, ve které nic nebude, jen české luky a háje......
  • Bude ve hře funkční a realisticky zpracovaná středověká kadibouda? Urputně prosím o odpověď. Tento herní prvek je pro mě naprosto zásadní a bez něj se nedokážu plně vnořit do dobových reálií. Díky za odpověď! Ale teď mě prosím omluvte, už to na mě jde...
    • Kovářská minihra nebude, ale prý bude minihra na záchodě v tlačení ho*en.
      • jj a prej když večer pudeš do hospody, dáš si deset středověkejch, tlačenku a kachnu s osmi tak druhej den ráno se ta minihra v kadiboudě změní na quick time event.
        • styl: press Q to pull down the pants (0,5 sec cooldown), press S to sit fast (0.5s cooldown)... too late, new quest: nearest river is 2km to the south, use your sneak skills to get there unnoticed!
    • Túto závažnú vážnu vec som sa pýtal i ja priamo, od vývojárov, spomínali že áno , ale overiť to ešte neviem, inač top komentár, ktorý ma potešil, dokonca sa mi páčil tak, že na konci príspevku, z tej poslednej vety som sa skoro posr--l od smiechu. Je dobre že niekomu záleží, i na latrínach či záchodoch, však pokojný záchod, je predsa to najbezpečnejšie a najlepšie, miesto v interiéry, ktoré používame často, a tak opomíjane, v niektorých prípadoch. NO nič, nefilozofujme, hlavne nech hra vide, tak ako má, no a ja, idem zatiaľ vybaľovať hajzlaky a sracaky. Všetko dobre všetkým .
      • Latrinova valka
    • Na fb Warhorse se na to někdo ptal a prý to bude....
  • Za tím to vypadá dosť nudne. Ale preju mu at se to povede, protoze pak budou ostatní rpg vypadat vedle toho jako joke.
    • Nevi nekdo jestli tam budou i nejaké survival mechaniky treba lov zvere a taboreni v prírode?
      • Fordzy
        No, jsou tam zvířata a luk. Takže předpokládám, že tím lukem budeš moci lovit zvířata. Táboření bych neočekával.
  • Hru si urcite koupim jakmile vyjde na GoGu, ale hrat ji budu tak 1/2 roku po vydani. Nez ji odladi. Proc si kazit zazitek. Jestli ted zacinaji sekat, tak to znamena, ze to nevyjde uplne odladene.
    • KrPa
      jestli na gogu vubec bude
      • Ja myslim, ze urcite. Ne hned se Steamem, ale tak do 1/2 roku. Takze 1 rok na odladeni bude tak akorat.
      • Než to vyjde, tak už žádný GOG nebude *2*
    • zazitek je prave mnohem vetsi kdyz ma hra problemy a neni odladena
  • Veny
    Kupříkladu se do soubojového systému podařilo zakomponovat tyčové zbraně. - Budou tam Jaffové? :D
    • Něco parafráze z Wiki:
      Dřevcová zbraň (též tyčová zbraň) je obvykle železná zbraň nasazená na dlouhé tyči (dřevci, ratišti, toporu) používaná jak pěšáky, tak zejména v bodných variantách i jízdou. Délka ratiště bývá nejčastěji 1,5-2,5m.
      Porovnání s krátkými chladnými zbraněmi srovnatelného typu: Výhody: Delší dosah do dálky (pěchota) i výšky (pěchota vs.jízda), výrazně drtivější úder, lepší možnost krytí samotnou zbraní, možnost vést útok z více řad formace. Nevýhody: Pomalejší, hůře ovladatelná. Tyto nevýhody částečně kompenzuje obouruční držení, to však vylučuje nošení štítu. Méně vhodná pro kontaktní boj (tělo na tělo).
      Dřevcových zbraní je mnoho typů, mezi nimiž často nejsou ostré hranice.
      Příklad: halapartna, kopí, sudlice, naginata, sudlice.
      • ve výčtu zbraní si zapomněl na sudlici
  • Mám rád renesanční osobnosti, ale ti nemají potřebu o sobě říkat, že jsou renesační, oni prostě jsou. Vávra je jen pozér.
  • Magister_Peditum
    Už se na to těším. Jen doufám, že to vydají alespoň trochu v technickém pořádku. *3*
  • Zrzzek
    Opravdu moc tomu přeju úspěch... Ať to vydělá dost na pokračování, kde by doplnili to, co do sem dát nestihli...
  • Tak jsem nepochopil jestli tam je ten boj na koni nebo je tam jen lukostřelba na koni? Může mi to prosím někdo osvětlit?
    • Je tam, zjednodusene nez byl puvodni design - bez specialnich utoku kone. (na youtube mate cesky titulky)
    • Tilwaen
      Bude tam oboje.
      • Tak to pro mě atraktivita tého hry stoupla asi o 1000%. Souboj na koních je pro mě vždy naprostá výhra. I když brzo by mohla už vyjít hratelná verze M&B II Bannerlords... Ta mě možná zaslepá natoli, že zapomenu na Kingdom Come.
        • Tilwaen
          Jo jo, Mount and Blade - žrout volného času, rozvraceč rodič a simulátor nekonečného honu na jednoho hajzlíka, který vytrvale zkouší podpalovat tvé vesnice, ale sotva jsi na dohled, vezme nohy na ramena... Už aby vyšlo pokračování, snad v něm zajatci půjdou popravovat *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit