Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come se blíží do finální fáze vývoje - psího společníka a kovářskou minihru museli tvůrci vyškrtnout
8.12.2016 | Aleš Smutný
197 příspěvků
-
Jo, těším se. A děkuji Vávrovi, že naši malou zemičku, tak pěkně zpropaguje. Jo a můžeme poděkovat Bakalovi, že pár těch ulitých milionů použil správně. *15* *15*
-
-
Jestli my jsme malá zemička, tak co je Švýcarsko. ČR je středně velká země, ani velká ani malá.
-
-
A já tomu furt dost věřim!
-
O multiplayeru se neuvažovalo?
-
-
Na co?
K této hře se vůbec nehodí MP. -
-
Na h*vno asi. *3* Já kupuju hry jenom s MP, protože to vydrží mnohem dýl a je to pořád zábavný. A ke každé hře se hodí multiplayer ...stačí ho "jen" dobře zpracovat. Ne náhodou se hry s multiplayerem mnohem líp prodávají.
Nepochybuji o tom, že ti co tobě dali "souhlasím" si hru nelegálně stáhnou. To chápu, těm na multiplayeru fakt nezáleží. *4* -
-
Skyrim a Zaklínač 3 nemají multiplayer...neříkám, že jsou to nejlepší hry pod sluncem ale jsou kvalitní a ať kdokoliv řekne cokoliv hate nemá smysl, čísla mluví jasně. Jinak KC:D mi připomíná aspoň malinko stylem Skyrim tak proč do toho cpát MP? Já třeba MP nehraju vůbec kromě Overwatch a kdysi TF2. A který hry s MP s elíp prodávají? COD a BF?
-
-
Všechny. Nevím o co vám tak jde. Místo toho, abyste byli rádi, že můžete vyzkoušet multiplayer a hrát ho třeba 100 hodin, nebo si říct dobře, to mě neohromilo, tak zůstanu u singlu, tak radši bez MP. *1* Příjde mi to spíš, že si tu hru stáhnete a abyste ostatním, co si hru koupí, nezáviděli hraní multiplayeru, tak ho raději nechcete. *1*
O co horší byl tady zmiňovaný Tomb Raider, když mu přidali MP? V ničem, Navíc se MP pořád hraje jak jsem sledoval a i díky tomu hru hraje ještě slušný počet hráčů. -
-
Zaprvé: Proč by každej, kdo nechce MP měl být hned pirát? Moje herní sbírka (koupených her) čítá něco málo pod 300 kusů a většina nemá multiplayer.
Zadruhé: Ty finanční a lidské zdroje, co by museli vynaložit na hru více hráčů, by se podepsaly na obsahu singleplayeru. Už teď nestíhají dodělat všechno.
K některým hrám je multiplayer prostě zbytečný.
-
-
-
Multiplayer mám rád, ale opravdu ne všude se hodí.
Teda asi jde přišít ke všemu (viz Tomb Rider), ale na to není dost času a prostředků.
Příběhové RPG by se rozhodně mělo soustředit na něco jinýho. -
Jestli jsou hry s multiplayerem pořád zábavné, k čemu jich kupovat víc? Stačí přeci jedna, maximálně dvě, a tu zábavu si užívat.
-
-
Tak mi ty chytráku jednu nebo dvě hry typu Kingdom Come napiš. *3* Hraju Chivalry a i když tam podobnost je, tak pořád je to něco jiné.
Na tom propracovaném soubojovém systému můžou stavět. Právě v souboji člověk proti člověku by se tento systém mohl naplno využít. A je tam toho víc, co by do MP mohli přidat a lidi pak bavit. -
-
Díky. Proto jsem psal, že takových her je málo. Jedničku jsem nehrál, ale na druhý díl Mount and Blade právě čekám. *4*
-
Tak to už máš docela dost úzkou skupinu her... Zahrej si Mount & Blade. Nebo si spíš počkej na druhej díl...
-
To ti doporučím skvělou multiplayer hru Ultima I: The First Age of Darkness . Odehrává se to ve Středověké Británii a není to z pohledu třetí osoby. Jsou tam reálnější souboje a větší bitvy než v KC. *3*
-
Nn tyto dvě hry do nich zahrnout nejde. Musí to stát na reálných základech a už vůbec to nesmí být z 3. pohledu. Proto mě ty hry ani nelákají.
-
Co znamená typu Kingdome Come? Třeba Skyrim, Zaklínač? Protože tam můžeš utopit fakt hodně hodin...
-
-
-
-
-
-
Hrozně se těšim. Tohle video ve mně zase probudilo to nadšení, které jsem měl v období po Kickstarteru.
Ale jestliže si teprve budou vydávat interní betu u tak velké hry, vydání bych čekal nejdřív za rok. -
Kovářská minihra je ústřední motiv, který mi z propagace hry utkvěl v hlavě - používali jí všude. A teď jde pryč?
-
-
Možná to nacpou do datadisku.
-
To je broušení meče a to zůstává.
-
-
Kingdom Come: https://www.youtube.com/watch?v=dhRUe-gz690
-
Super, hrozně se těším!
-
Úžasné. Pokud vše vyjde, tak to bude opravdu skvělá hra. Moc se těším a držím palce s dokončením.
-
To je nádhera, ta česká krajinka, domečky, kostely, louky, pole, lesy, potůčky, vesnice, hrady, já tyhle středo evropský rpg jako KC, Witcher nebo Gothic zkrátka žeru, kam se hrabou nějaký Final Fantasy a Mass Effecty, pff *1*
-
-
Co do toho se*es Mass Effect? Nesahej mi na mou srdcovku
-
-
mluvím čisté o estetice prostředí, neříkej, že se ti ty české louky a lesy nelíbí víc než sterilní chladný scifi vemir?
-
-
Pro někoho může být stereotypní nudné louky *15*
-
-
A tvoje narážka na českou krajinu a Čechy je poměrně hloupá, protože kromě velkých geomorfologických celků jako jsou Alpy, Karpaty apod., je krajina v jiných zemích Evropy často naprosto monotónní viz. Polsko, Maďarsko, Ukrajina, Nizozemsko, státy u Baltu, v Británii moc dramatičnosti taky nepohledáš a nikdo v těchto zemích netrpí takovým komplexem méněcennosti jako lidé u nás.
Takže moje otázka zní, kdo je tady ten jouda? -
Potom nechápu, co děláš v téhle diskusi, tahle hra je pro lidi, kteří mají rádi klasickej středověk ve střední Evropě a k tomu (logicky) patří i odpovídající krajina. Fantasy her, kde je prostředí smyšlené, je nadbytek. Takže nám, s dovolením, nech aspoň jednu, která je jiná a běž si zahrát něco, co je pro člověka tvýho typu. Děkuju.
-
Ve hrách se tak často neobjevují...
-
-
Sry ale české krajinky a louky jsou naprosto nudné a sterilní, jen nějaký český jouda to může adorovat. Hry by měly trošku popouštět uzdu fantazii, proto je taky hrajeme, ne? Chci se odpoutat aspoň někde od reality, samozřejmě to nesmí být přeplácané jako DA:I, ale Zaklínač je sterilně nudný a tohle vypadá nějak podobně. Louky s pampeliškami máme za domem. Chci vidět neviděně, chci vidět monumentální architekturu, chci vidět obrovské sochy, chci vidět opravdu fantasy. Pokud je to servírované s citem, tak chci vidět niveděné. Znovu to zopakuji. Chci vidět neviděné. Od toho jsou hry doprdele. Jdětě s loukami do hajzlu.
-
navíc jsem psal sterilní ne stereotypní, pán je suvenýr
-
A vůbec se tomu nedivím...
-
-
-
-
-
jenom blbci se omezují
-
-
tak se neomezuj *4*
-
-
Já se neomezuji, hraji většinu RPG, jak západních, tak i nezápadních, ale stejně možná by sis aspoň mohl zahrát nové FFXV, ať vidíš, jak se dělá zábavný a funkční combat a animace, které připomínání lidské pohyby. To u namrdaného kačera Geralta neuvidíš a o KC škoda mluvit, tam jsou animace z roku 123.
-
-
Animace, které připomínají lidské pohyby? To myslíš tuhle zoufalost? https://www.youtube.com/watch?v=gje2nTPERAs *1* Ach jaj, jak daleko dokáže zajít fanboy...
-
-
Digital Foundry: Best animation! Anonym na Games = fuck off
-
To teda, dokud jen chodili tak to ještě šlo, to jsem si jen říkal fuj to je ale hnusná textura, fuj to jsou ale hnusný hory, fuj to je ale nesympatická parta, no ale jak začal boj, to už jsem se fakt musel smát *1*
-
-
vtipné je, že většina ohlasů na nové FF zmiňuje právě naprosto zprasený combat system, absenci jakékoliv pro FF typické taktiky při soubojích, ,boje smrskávající se na mačkání dvou tlačítek na gamepadu a celkové poplivání všeho, co dělalo předchozí dily FF a souboje v nich aspoň trochu zajímavými *1*
-
-
Ten člověk vůbec neví, o čem píše. Napsal první věc, co ho napadla. Combat je výborný. Nejlepší combat v open world RPG za poslední dobu.
-
Cim byly souboje v predchozich dilech zajimave? Ted systrm uz byl nehorazne zastaraly a mel smysl v dobe kdy nebyl zadny vykon a potrebovali udelat neco strasne jednoducheho. Pokud chces taktiku, zapni si v XV wait mode a muzes taktizovat jak dlouho chces. Jen s vetsi hloubkou nez driv protoze uz muzes pracovat s rozmistenim postav a nepratel resit veci jako utoky zezadu, apod. Tedy veci o ktere byl puvodni system poctavicek vybihajicich z rady naprosto ochuzen.
-
vtipné je, že většina lidí nový combat naprosto miluje *3*
-
-
Animace z KC:D, kde se počítá poloha meče, rychlost a místo zásahu, opravdu nemůžeš srovnávat s nějakým zaklínačem, kde se ti dokola přehrává jedna animačka a vůbec se nebere ohled na to, kam a jak jsi nepřítele zasáhl, prostě mu jen naskočí -20% života a můžeš ho mydlit dál... KC:D má sofistikovaný bojový systém, díky kterému jsou souboje tak tisíckrát zajímavější, nicméně animace kvůli tomu nepůsobí úplně nejlíp... Každopádně pokud jsi hráč, který chce jen bušit do ovladače a nepřemýšlet o tom, tak dáš jistě přednost soubojům ala Witcher
-
-
-
-
-
to jsem si rikal celou dobu o tech blbinkach jako vareni bylinek a kovani, ze to bude more prace a pak pri hrani spis otrava
maximalne bych si to dokazal predstavit prvne, takovy animovany uceni naky dovednosti, ale podstupovat to pokazdy pri priprave, tak me asi jebne *5* -
-
Ale je dost lidí, který to baví. Například krafti v různých MMO, ještě pamatuju na Ultimu kde byli hráči co strávili 90% herní doby v dole a u kovadliny, ve zbytku času obchodovali. A pak tu jsou holky, který hrajou Skyrim tak, že tam sbíraj světlušky. Aneb každý si ve hře najde to své, proč ne :)
-
-
To je samozřejmě pravda, ale to je minoritní část hráčů a ta jim nic ve výsledku nezaplatí.
-
-