Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come se blíží do finální fáze vývoje - psího společníka a kovářskou minihru museli tvůrci vyškrtnout
8.12.2016 | Aleš Smutný
197 příspěvků
-
Si počkám na recenze. A budu kriticky posuzovat, takže recenzentská úlitba vydaveteli ve stylu 8/10 na mě fungovat nebude.
-
-
každopádně design, grafika, umělecké ztvárnění, hudba vypadají zatím top notch. Hratelnost a příběh se uvidí až to vyjde
-
-
Já především čekam na kvalitní český dabing,jako měla mafie.Nevíte o tom někdo něco?
-
-
tak samo cesky dabing by tu hru u nas prodal velmi dobre, nasi knedloveprici nejsou moc narocni. Ovsem ve svete to moc nepomuze..
-
Co vím tak nic nevím :)
Ale z wh vyjádření to chtějí udělat. I když to bude horší jak angličtina ve které to hrají a tedy sedí to do huby. Klidně to může být dodatečně po vydání.
Titulky by měli být určitě.
Zase koho tam dnes dát? Český dabing v TV je dnes zoufalý a debutuje to stejná parta...
Hejma by to mohl udělat celé jako v době kdy sám daboval jistě filmy z Německa
-
-
Nějak jsem celou dobu nepochopil v čem je ten jejich bojový systém lepší a jiný?
Tady se musí patlat s každou zbraní a řešit zda to funguje vs jiná zbraň a k čemu to je? Witcher to má ok, skyrim také a další a tam se s tím tak nepatlali. Nějaká lepší fyzika nebo co?
Tady sotva vidlák vezme vidle když se naštve. Nevezme protože to nezapadá do jejich systému.
Hlavně, že každé NPC drží meč nad hlavou jak v nějaké komedii. Nebo to možná mají pro lepší příjem rádia. Nikdy jsem tohle v historickém filmu ani dokumentu neviděl. Jednodušší je někoho prostě zapíchnou nebo plácnou palcátem přes xicht a ne to držet jak anténu pro příjem rádia Jerevan 10 metrů před bojem... -
-
"Nikdy jsem tohle v historickém filmu ani dokumentu neviděl" - to je suprová věta
bojovej systém ve skyrimu je taky suprovej -
No zrovna skyrim má odfláknutý systém boje
-
No je jiný v tom, že máš 5 směrů, ze kterých je možno zaútočit (plus bodnutí) a tedy i 5 směrů, které je nutné bránit. Plus pak samozřejmě komba a speciální obrany atp. Ve většině her máš prostě tlačítko pro útok a tlačítko pro obranu a tím to končí. Oni ale chtěli realistickou hru, takže systém je složitější a mnohem náročnější na zvládnutí.
-
Když čtu komenty, jako je ten tvůj, tak už se nedivím Heydrichovi, že to tu chtěl srovnat se zemí *7*
-
-
To je Bob, jeho alterega a kamarádi z léčebny, zřejmě se jeho psychický stav velmi zhoršil.
-
-
Možná si jako odborník na středověký šerm měl Vávru kontaktovat a říct mu, že to má špatně. Jistě by vyhodil ty znalce šermu co měl a zaměstnal tebe *1*
-
-
On nějaký masochista hraje na Linuxu a macu?
-
-
nejvetsi frajeri rozjedou linux na macu a emulujou win95 kde v dosovym řádku ověřují správnost teorie relativity v extrémních situacích jako např vznik vesmíru t=+0,00000000000000000000000000000001
-
Taky by se to dalo otočit… On nějaký masochista má Win na něco jiného, než jsou hry?
-
-
fáze vývoje?
-
-
To říká v updatu. Alpha verze a optimalizují.
-
-
tie mechaniky boja mohol vklude okopírovať na štýl mount and blade a venovať sa iba príbehu... že by to bolo mierne nemotorné by som prežil ale ten slow-mo duel mi príde dosť fail... osobne som dosť zvedavý na výsledok
-
-
"osobne som dosť zvedavý na výsledok"- to jsme tady osobně tak nějak všichni
-
-
d a m a g e c o n t r o l
-
Zajímalo by mě jak pořešili boj proti více nepřatelům?
-
-
Mě by zajímalo, jestli tam bude i nějaká ta velká bitva, jako v tom prvním traileru.
-
-
Mluvili o tom, že tam mají být 1-2 velké bitby, 1-2 dobývání hradu.
-
-
Normálně. I v té alfě šlo bojoval proti více npc. Bohužel ale hráč většinou umřel jako v reálu. Hrdina není Zaklínač.
A velké boje probíhaly 1 na 1. To je reálné -
-
Normálně? Mě stačilo to video s "bitvou". Už když šli tam tak když o sebe dva vojáci štrejchli tak spadli oba jak hrušky a chvíli leželi jak mrtví než se začali zvedat. A ta bitva samotná byla naprostý fiasko kdy AI hořela jak kacíř. Borec zvedne meč nad hlavu a AI mu přidělí protivníka na druhé straně pole. A tak borec furt s mečem nad hlavou se tlačí skrz dueláře a nikdo po něm nesekne. Tohle fakt není "normálně". A že velké boje probíhali 1v1? Tak trochu. Když pominu výhodu jakés-takés formace tak i když se soustředíš na jednoho protivníka, tak dáváš pozor na okolí a kdy máš možnost tam dáš ránu. Tady se dva nepřátelští vojáci třou o sebe zadkama, ale duel je svatej.
-
-
A.i byla na prd to ano. Navíc to prekopali tak asi to nedali jak chtěli.
Jinak ve většině her po tobě npc nesekne jestliže bojuje s někým a ty jdeš jen okolo. Reaguje na damage a hrozbu. To je škoda.
To s tím mečem nad hlavou bylo vtipné a snad to již vyřešili.
Ale i masovém boji se tvoří skupinky jestliže nemají formaci je to většinou 1vs1 a nikdo tam nemacha halapartnou okolo aby sundal 4 lidí najednou -
-
Tak ve výše uvedeném videu mluví o tom, že bojovou AI celou předělali. Snad to bude lepší. Každopádně o výsledku se můžeme bavit až hra vyjde a né o ranné alfa-beta fázi.
-
-
Jojo, mělo to vyjít už v roce 2007. *12*
-
Po tolika letech alfa beta? Nemělo to už náhodou vyjít?
-
-
-
suhlas, boje su otras, vyzeraju ako babkove divadlo
-
-
-
-
Snad to nebude tak nudně sterilní jako Zaklínač, ale asi bude *11*
-
-
Věřím, že KC bude rpg a hra roku, stejně jako Zaklínač, který dle mého názoru zůstává ve ztvárnění světa a questů stále s velkou rezervou nepřekonán, zkrátka skvělé hry a zářící hvězdy na nebi rpg žánru *4*
-
-
Zaklínač je kktitna pro nešukaly, tam aspoň mají šanci šukaat...
-
-
věřím že nebude. Zaklínač bylo zklamání a DA:I bylo ještě větší zklamání. V obou případech příběh o ničem a sice krásný a velký svět, ale vyplněný bezobsažnými otazníčky nebo kosočtverečky.
-
-
Já bych neřekl zrovna zklamání, ale třeba otevřený svět tam byl z velké části zbytečný, z celé trilogie mám nejraději druhý díl, a i když to může znít divně, možná právě pro tu jeho převládající linearitu / "koridorovost".
-
Byl jsem k Zaklínači původně skeptický a moc od něho neočekával. Otazníčky a čtverečky jsem si hned na začátku vypl v menu a je to úplně jiná hra. S otazníčky se ztrácí jakýkoliv kouzlo objevování.
-
-
To jo no, kez by zaklinac byl aspon z jednoho procenta sterilni *11* no nic.. co se da delat.
-
-
Zaklínač sterilní je. Kvůli mutaci. *5*
(Domnívám se, že předřečník sterilitou mínil herní stereotyp. Já Zaklínače vydržel hrát cca 60-70 hodin, vážně se mi hra líbila, prakticky jsem prošel celý Velen a Novigrad... a poté neodjel na ostrovy a hru zhnuseně odinstaloval, přemožen představou, že abych hru dohrál a užil si několik podařených momentů, které třeba ještě nabídne, budu nucen - a neustále uměle motivován - věnovat opět fůru času zbytečným herním mechanismům, které neumožňují variabilitu stylu hry; která je u takhle velkých her nejen důležitá, ale zásadní, protože jinak se stereotyp a nuda prostě dostaví. Zajímavé je, že třeba jedna jediná kampaň v TW:R2 mne bavila přes sto hodin; staré dobré Baldur's Gate hry dtto. Zdá se, že to jsou prostě lépe navržené hry; Zaklínač je skvělý, ale nedotažený a nabízí zbytečně mnoho nezajímavého, opakujícího se a strerotypního herního obsahu.) -
-
Na Skellige hraje nejlepší soundtrack. https://www.youtube.com/watch?v=NknjE2SBPxw
Přišel si o hodně, ale každý je strůjcem svého štěstí. -
TUNAK: Máš pravdu, na Skellige to chtělo trochu zatnout zuby, prostě těch středověkých Skandinávií už bylo ve hrách trochu moc (i když tahle je fakt pěkná). Ale možná by tě bavily datadisky a konec původní hry je taky fajn. Možná by stálo za to se překonat a to Skellige nějak překousnout, když nebudeš dělat otazníčky, jde Skellige rychle a jsou tam taky prima věci.
-
U mě to dopadlo stejně. Zaklinače jsem odinstaloval při prijezdu na ostrov...
-
-
-
-
Hru si chci zahrát ale ten soubojovej systém protrpím, doufám že tam aspoň půjde nastavit obtížnost abych to mohl dohrát na příběh. On to prostě nemůže udělat normálně, ne, pan Dan tam vždycky musí mít něco spešl protože mít třeba soubojovej systém Zaklínače by bylo too mainstreeeeem, jo moment ono to vlastně má bejt lepší než zaklínač.
-
-
Hlavně to prosim vás nekomentujte co jste ten sobojovej systém nezkoušeli ok? Díky.
-
Jj ja taky nechapu proc flashpoint nemohl byt jen strilecka, oni tam proste museli nacpat nejaky pitomy realismus, vozidla, velke ostrovy a podobne zbytecnosti. Kdyby to bylo vic jak CoDko urcite by me to bavilo vic
-
-
To mě Flashpoint bavil, ta realistika byla super. Deliverance jsem hrál alfu a soubojovej systém byl hrůza, ohlasy na twitchi byl děsnej pr.ser. Pokud bych měl upřesnit pro lidi co to nezkoušeli, tak byl příšerně pomalej a frustrující, soubojovej systém s nádechem realismu se dá udělat i zábavnej což v téhle hře není, nebo aspoň nebyl v alfě, pokud to nezměnili.
-
-
Jinými slovy: Jsi buď líný nebo neschopný se ten bojový systém naučit a proto ti všechny souboje trvají 5 minut. Když víš, jak na to, tak není problém nepřítele vyřídit během pěti sekund. Sám nemám problém přiznat, že animace při soubojích se mi nelíbí, každopádně souboje jako celek jsou podle mě skvělé a hráč se musí snažit, aby z něj vyvázl živý. Tak to má být a kdo s tím nesouhlasí, ať si jde hrát nějaké tupé mlátičky, kde cestou k cíli pozabíjí desítky tisíc nepřátel bez jediného mrknutí.
-
-
WTF u re talking about? Přesně z těch důvodů, co tě štvalo, je Flashpoint Flashpointem. Nedělej z jedné hry jinou hru a jdi hrát ty CoD. Oni se nesnažili vytvořit konkurenci, ale zaplnit díru na trhu (aspoň co si pamatuji).
-
-
On to napsal jako ironii. *1* *1*
-
-
Ok. Svá slova beru zpět. Nějak jsem při reakci ztratil kontext s původním příspěvkem.
-
-
anebo seš trotl
-
-
-
-
-