Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come ukazuje krásy realistické krajiny na sadě nových obrázků
5.5.2015 | Honza Konfršt
221 příspěvků
-
zatím citim z Kingdom Come velky prusvih, ale urcite je brzy vynášet soudy..drzim palce mistre Vavro:)
-
-
ano, ano.. je ještě brzy vynášet sudy, kor dyš sou pléén medovynýý!!!.. *12*
-
Držet palce, aby to dopadlo průšvihem.. ts ts *1*
-
-
první akt bude obsahovat jen tuto vesnici a hrad s okolím nebo bude i neco jineho? od začatku totiž ukazují jen tu samou lokaci
-
-
http://www.kingdomcome-base.net/images/news/2014-08/inoffizielle_karte.jpg Doteď jsme viděli jen Rataje (město s dvěma hrady) a Samopše (vesnice z alfy). Tohle bych tipoval na hrad Talmberk.
-
-
Bude i sázavský klášter? Pěkně..
-
-
Co kecas tenhle hrad a vesinic este neukazovali *1*
-
-
je to furt to samy akorát z jineho uhla, i porad ten samej mustek kde sedí ten rybar
-
-
Lol :D
Tahle tvrz nejsou Rataje. Pokud opravdu samým zájmem o KCD nemůžeš spát a v noci se budíš hrůzou z neznalosti mapy prvního aktu, zavítej laskavě na oficiální fórum, kde je tohle téma dávno v podstatě vyřešené.
Herní svět samozřejmě nebude velikostí konkurovat GTAV nebo Zaklínači, ale malý taky nebude. -
Obrazek s rybarem je ze samopsi z alphy kde zadnej hrad neni
-
-
-
-
o com ma byt taro stredoveka kokolina
-
Ten obrázek 10 je nějakej nepovedenej, ale jinak cajk.
-
Kdyz se budou chlubit kazdym barakem, tak tu hru budete znat nazpamet jeste nez to zapnete. tohle hypovani her 4 roky pred vydanim me fakt dojima.
-
Jedno viem isto...lepsie nez Bloodborne to nebude.
-
-
Bloodborne? Myslíš tu casual mlátičku s arkádovým soubojovým systémem (proti KC) a nechutně dlouhými loadingy? Jakoby to **** vypadlo z úst Soníka.
-
Ale horší než Olivia Newton John taky ne.
-
-
Cokoli už je lepší než poslouchat Olivii Newton-Johnovou *1*
-
-
Počítáš do toho i teplé chlapecké kapely ?
-
-
-
to mas pravdu bo taky korydor jako je Blodborne je hrozne tezke vymyslet *1* *1* to musi clovek co tu hru dela celu dobu premyslet jestli hrac zahne doleva nebo doprava, to vyzaduje velku inteligenciu *1* *1*
-
-
říkám to nerad ale tyto nové screeny mě spíše zklamaly, design krajiny je možná realistický ale na to že je to CryEngine který v otevřeném světě exceluje to graficky působí uměle.
-
-
V otevrenem svete exceluje? Ukaz existujici hru na cry ktera je takto otevrena. Jak ryse tak crysis byli koridory.
-
-
nechci se tu dohadovat o slovíčkách, nebaví mě to. Crysis místy poskytoval velmi slušný otevřený prostor, to je to co jsem tím myslel, ne otevřený svět jako z GTA. Cryengine poskytuje asi nejlepší poměr mezi možností tvorby otevřeného světa a grafickými možnostmi, proto si ho zřejmě vybral i Vávra. Ale je to moje chyba, příště použiji raději slovní spojení "otevřenější exteriéry" aby se toho lidé jako ty okamžitě nechytali.
-
-
Takto sem reagoval protoze udelat otevreny prostor ala crysis nebo oblast 4x4 kilaku bez loadu je nepredstavitelny rozdil jelokoz s tim mam osobni zkusenosti jak velky problemy nastavaj tak me to srovnani prislo usmevne
-
-
a kdo dnes nemá zkušenosti s CE ? *4* jinak to že ve hře nebudou loadingy je pro mě novinka, muselo mi to uniknout. Pokud je to pravda, bylo by to super, bohužel nijak to nemění fakt, že tyto nové screeny na mě působí uměle a není to problém rozlohy ale spíše problém osvětlení a shaderů.
-
-
kdyz napaintis travu se spravnou densitou tak ti to udela nakych 200mil instanci a posere se to
-
-
Reakce na příspěvek:
a proč ne rovnou 2000 trilionů aby to nešlo ani na superpočítačích? *7* takovouto trávu (jsou tam 4 druhy) jsem natrepal na 4x4km http://s22.postimg.org/qfwutkpe8/grasscb.jpg a crash nějak nepřichází. Uvědomte si, že ten engine je limitován v podstatě pouze hardwarem pokud se bavíme o běžném využití, pokud máte nějaké staré 4GB kompy tak vám to padat samozřejmě bude.
-
-
tak sis nastavil spatnou densitu kdyz udelas hustej travnik jak ma byt tak se ti to posere
-
nwm 1 gb co ? *7* teraz som si urobil terén 4x4km napaintil vegetáciu komplet a žiadne crash neprišiel, nerozumiem o čom to píšeš ?
-
sorry za zmenu jmena presed sem k jinemu kompu klikam jmeno nahodne kdyz si to nepamatuje
-
No posereseto kdyz na veg mape dosahnes nwm 1gb tak je konec a to ti na 4x4 kilaky nestaci je videt ze si to ani nezkusil to ze napaintis trochu travy je pohoda jak udelas velkou openworld mapu tak se nepohnes
-
no co se stane ? *1* chceš tutorial na vegetaci ?
-
Tak je videt ze si z cky sdk nikdy nedelal kdyz sazis travu informace o tom kde je se uklada do filu vegetation_map kterou mas v editoru furt loudlou takze i kdyz nevidis objekty tak mas furt souradnice aby engine vedel kde se ma trava obevit proto rikam at to zkusis na 10x10 kilaku travnik napaintit a uvidis co se stane
-
trávu můžu vysadit i na "100x100km" jelikož její vykreslování mohu vzdáleností měnit, nebo si snad myslíš, že se veškerá tráva v mapě vykresluje najednou ? *7*
-
Dobre tak zkus v cry vysazet 4x4 kilaky travy huste jak v kc a budes se asi divit.
-
-
-
-
jednoznacne ArcheAge a pak zalezi jestli je pro tebe mapa v Mechwarrioru online nebo Armored Warfare dostatecne velka, pripadne jestli Star Citizen je existujici hra :P
-
Co má společného "Cryengine 3 v otevřeném světě exceluje" s "ukaž mi hru"? To, že ještě nikdo neudělal otevřenou hru v tom engine neznamená, že tam opravdu neexceluje. Otevřené lokace třeba v Crysis 3 byly dost dobré a když se podíváš na tyhle obrázky, tak vidíš, že je opravdu dost slušný.
Jediné s čím nesouhlasím je ta umělost, naopak mi to přijde reálnější než pastelový Zaklínač. -
-
Tim sem chtel rici ze nemuzes vedet jestli exceluje kdyz nikdo v takovem detailu v takove rozloze nic neudelal. A velikost Crysis3 levlu proti kc Je zanedbatelna.
-
-
-
-
Jelikož se jedná o českou hru, tím mám větší strach... především z bugů, z těch plyne mých obav asi nejvíce. Taková ARMA II co jsem hrál jako poslední jich měla požehnaně
-
-
KC dělá Bohemka nebo jakou to má mít logiku ?
-
-
že český hry v rozlehlejších prostorách jsou divně buglý, operace flashpoint, tak i ARMA.... jediná mafie se tomu celkem vyhla ale ta má linární děj v otevřeném městě, ale ta byla v pohodě
-
-
alfa romeo jsou poruchove smejdy = vsechny sportovni hatchbacky jakehokoliv vyrobce jsou poruchove smejdy?
-
Byla Mafia1 buglá? Ne. Byla Mafia2 buglá? Ne. Byli Hiddeni buglí? Ne. A víš proč? Protože na nich nedělala Bohemka.
-
-
-
-
slovensko je holt hezčí ale s tím nic nenadelate když ta vaše zemička holt vypadá takhle *7*
-
-
To by Slováci nebyli rádi, protože by to nebylo o Slovenském království, ale o Uherském království. *15*
-
-
není nahodou tvurce Space Engineers ze slovenska? myslim ze o takovem uspechu jaky ta hra ma se muze Kingdom Come zatím jen zdat. Takze bych nase byvale bratry nechal byt, hry delat umej:)
-
-
Tohle předhazovat zrovna Vávrovi, asi prvnímu vývojáři, který hry naučil vyprávět příběh filmově, je docela hloupý, nemyslíš?
Hrál jsem toho v životě hodně. Pokud mám vybrat jednu nejlepší hru, nebo aspoň nejlepší příběhovou hru; řekněme hru s nikoliv banálním příběhem, hru bravurně technicky zvládnutou, na svou dobu přelomovou, hru zároveň s dobrým gameplayem... je to Mafia. Za mě je to Mafia. -
-
jasny..hokej, pivo a mafie..tri věci na který se cechum nesmí sahnout..vim o tom a kracim o dům dal..pa:)
-
-
To je z velké části tím, že byla v češtině a spousta hráčů v té době ještě neuměla cizí jazyky. Pro mě byla Mafie takový slabší odvar GTA3. Jen doufám, že Kingdom Come nebude takový slabší odvar Zaklínače 3...
-
-
-
Slovensko je země emigrantů, kdo může odsud vypadne do Čech a do celého světa, už to vypadá tak, že jednoho dne zde zůstanou jen voliči sociální demokracie a milion romů.
-
-
Tohle je už dost přes míru. Mezi Slovenskem a ČR je jen jeden rozdíl.
Praha.
-
-
-
-
Ale zadne studio ktere by to pretvorilo do hry
-
-
Dan Vavra je buh. *3*