Přejít na výpis diskuzí
Klíč k meči: Jsou souboje na meče prokletím nebo budoucností videoher?
31.1.2015 | Martin Bach
219 příspěvků
-
á del0, nebo některý z jeho nastříkávacích kamarádů, ty to ani přes tu záplavu na obličeji nemůžeš správně přečíst. Že vy PCtardi jste se zase mečovali.
-
Co, že máš? Sperma na obličeji a říkáš tomu slzy? *15* Proti gustu, žádný dišputát, že *15*
-
jn, když všichni víme že hardcore je tady pouze tvoje mama
-
Aha, on to už dole psal Rejsek. Asi jsi to nečetl.
-
To je z toho vtipu o teplouších ve sprše. Celé to končí tím ,že se k němu otočí zády a řekne mu "Mě už to nebaví, zapíchni mě !" Kdo ví, proč si na to redaktor vzpoměl.
-
prd*l a jeho naklikávací teorie *3* *3* Myslím že v tom maj prsty samotní illumináti. Ti koneckonců byli založení, aby ztěžovali život takovým kktkům jako jsi ty *3* . Takže usuš slzy a setři si to sem*no z obličeje, je to tady všechno velký kompost.
BTW: jaký to je, tady prvně psat jako anonymek, dostat výprask a pak brečet a zkuhrat na naklikávání. Nojo, YOLO. -
To je asi podle uhlu pohledu. Pokud uvazis, ze Level na clancich tohoto typu stoji, tak i clanek ze starsiho levelu je pro spoustu lidi navnada k tomu, aby sis koupil aktualni cislo a pak si Level pripadne predplatil. Presne takhle to bylo u me. Navic redakci zverejneni starsiho clanku nic nestoji, tudiz i jeden ctenar, ktery si diky tomu koupi/predplati Level, je zisk.
-
Kdyby ten článek šel před jako návnada,bych to bral.ALe takhle mne to nevoní.(pouze můj názor než se tu do mne pustíte)
-
To víš, hnisák nějak musí obhájit ten novodobej QTE marast *15*
-
Aby udělali reklamu na časák, kde se objevují právě takovéto tématické články, měli tady další obsah a autor se aspoň mohl pokochat čteností článku.
Nemluvě o tom, že se tady objevuje měsíčně jeden článek a ne celej obsah LEVELu... -
reciklace článku z levelu?pak se tedy ptám proč ho kupovat, když se to pak objeví zde?
-
A proč se k němu otočil zadkem? *4*
-
100 mega
-
Co jste cekali, dyt je to slovak. Oddelili se aby byli cool a mohli pouzivat anglicky nazvy mesicu, neumej mluvit a jsou naprosto vypatlany. Ted se za nama tahnou jako nudle, jak podelanej komar co furt otravuje. Ani svuj herni web nemaj kam by tenhle traged mohl postovat ty svoje h*vna.
-
Zapomněli jste na Bushido Blade... *10*
-
Ano. Tušil sem, že tu bude nablito. GGJoke a Hnis měli zase mentální průjem.
Btw, ty naklikaný mínuska u jakýkoliv kritiky DS jsou loloidní. *15* -
"...hardcore rpg..."
Vtipálek... *15* -
„Pojď, jdem se mečovat!“ .... To jako vážně??? :D
-
Kdybys alespoň nekecal, to prvně a podružně...je jedno k čemu se vyjadřuješ, jde o to jak se vyjadřuješ...jako debil...kdyby ses radši ujal stráže jižní hranice vašeho tataristánu, až vás budou maďaři zabírat tak už vám žádný češi jako za první repuliky na pomoc nepřijdou
-
jj 5 príspevkov za deň cez mobil...úplny nolife :D nájdi si, ale sedí to presne na Teba duševného zakomplexovaného PC mrzáka, čo pre srandu k hre vyťahuje hneď urážky *3* *5*