Přejít na výpis diskuzí
Kolem kauzy s PSN to vře na mnoha frontách
27.4.2011 | Aleš Smutný
120 příspěvků
-
Aj ked sa o konzoly nezaujimam, toto budem sledovat. Je to lepsie nez latinsko americka telenovela. *1*
-
Prostě fatální selhání Sony, diletantský přístup a totální pohrdání zákazníky, které se ani neobtěžují informovat, že je tu průser jak hrom, jenže ovečky budou dál jen koukat, zanadávaj si na geohota a ani omylem je nenapadne zvednout zadek a třeba si i začít bránit svoje práva hezkou žalobou na Sony za jejich fatální pochybení.
-
-
pysy je minulost, protoze se nemuzu vyvalyt v kresle a u konzoli jo a to je potstatne
-
ale kde zacit, jde provest neco jako mezinarodni hromadna zaloba napric kontinenty? vubec se v tom nevyznam a rekl bych ze podobne na tom bude vetsina hracu
-
-
proto nemám rád steam a všechny tyhle rádoby ohrádky pro ovečky. až se něco semele tak budu rád za to že mám DVD z hrou v ruce za kterou jsem zaplatil z ruky do ruky
-
-
S touhle logikou můžeš říct: "proto nemám rád banky a všechny tyhle rádoby ohrádky pro ovečky. Až se něco semele, tak budu rád, že mám všechny svoje peníze hezky doma pod skříní." Pokrok má prostě kromě nevýhod i poměrně podstatné výhody. :)
-
-
bankovní učet jsem již dávno zrušil to samé mobilní telefon
člověk se bez toho nakrásně obejde
i zaměstnavatel má povinost ti vyplácet peníze na ruku když si řekneš to je dané ze zákona takže nikde není problém
já se vysávat nenechám to že ostatní lidi z lenosti ano je jen jejich mínus -
-
taky bych to rád zrušil, ale jak mi z USA někdo pošle peníze? V obálce? Ztěží, stejně tak jak platit na tisíce kilometrů daleko za nějaké zboží?
Jak říkám, systém lidi nutí tam ty prachy mít, jsou na to i zákony, že některé platby v určitém objemu musí být bezhotovostní, systém prostě podporuje banky a je jasné proč, je to neskutečnej vejvar.
-
-
jako třeba tu aby bankéři byly zase o pár miliard bohatší : )
Skutečně nevidim jedinou výhodu v tom dávat peníze do banky, jde jen poznanou nutnost, ale i tak nechápu proč v bance ty peníze lidi maj, banky jsou ta největší chamraď a sebranka lumpů. -
-
ouh, "bankéři byli" smaozřejmě
-
-
-
Na steame treba nakupovat iba za zlavy. Ked je to hra, ktoru si zahram raz, tak nemusim platit postovne a stiahnem to za par hodin. Stale lepsie ako warez. Tie tvoje orginal hry na DVD tiez nemusia byt spustitelne za par rokov. Hlavne je, aby mal clovek na vyber a nebol nuteny pouzivat steam a pod.
-
-
jojo az se ti to DéVéDé poškrábéé tak ti ho pak vyměnijó žé *1*
-
-
-
Žasnu nad s prominutím demencí některých, kteří se ohrazují, ať už proti PS3, tak proti PC. Tohle přece vůbec není o souboji konzolistů a PCčkařů, tohle je o fatálním selhání společnosti Sony. V téhle kauze jsme všichni na stejné lodi, protože jsme všichni zákazníci a Sony s náma vy... se všema.
-
Když se daří, tak se daří muhehehege
-
KONZOLA = integrovany herny system urceny na spoplatnovanie kazdeho bitu kodu kazdej funkcie a pomaly kazdeho dema alebo multiplayerovej hry ktoru si zahrate. Tento system sa rozpada ako domcek z karat, keby mali obcania nielen USA ale aj EU vacsiu sudnost a financne vzdelanie, dostanu sa k faktu ze platia za nieco co bolo doteraz zadarmo. Na oplatku za to dostavaju co? Zmrsene hry, klony vydanych hier, nekompletne hry, a najnovsie aj nefunkcne account systemy. Konzola je hracka ktoru netreba brat vazne a idealna je snad ako doplnok k PC, preto vsetci hraci uz dlhe roky trpia, pretoze pre hry sa primarnym systemom stali konzoly. Cim skor sa od nich svet odprosti (a tym padom od ich stredovekych obmedzeni), tym skorej sa zacnu robit hry modernejsie a kvalitnejsie.
-
-
Poměrně souhlasím s tím, že konzole je opravdu ideální věc jako doplněk k PC, aneb jen konzoli bez PC bych nikdy nechtěl. Ale mám i PC i PS3, takže mám docela radost *1*
-
mas muj naprostej souhlas....jedno si zapomel....ze v 99% si konzole porizujou lidi co bud nemaj na PC(a jeho upgrady) nebo sou tak liny ze jim dela problem neco instalovat....proc neco instalovat kdyz muzu padnout do gauce jak prase a hrat ze.....
-
-
Mam PC a PS3 jsem si poridil kvuli vynikajicim hram jako GT5, Demons Souls, Uncharted, God of War, Heavenly Sword, Heavy Rain, Red Dead Redemption, nyni L.A.Noire a rada dalsich... Profesi jsem programator, pracuji v Linuxu, takze bych rekl, ze o pocitacich neco vim, presto si radeji zahraji u konzole na PS3, kde me hry bavi a nemusim se starat o nastavovani detailu, ze mi hra spadne kvuli nejakemu konfliktu, nebo zastaralym ovladacum graficke karty. atd.
Strucne, kecas blbosti. To plati i na ZOLLINO -
-
no jasne, a navic se muzes u konzoli vivalyt v kresle a jednou rukou jist cypsi a to je potstatne, jako ja ... souhlas
-
Aneb každému sedí něco, ale to mají internetoví lidé problém pochopit.
-
-
Hele, Honimíre, kolik sis za poslední rok koupil her? Upgraduješ PC za své, nebo škemráš u rodičů? Jak často upgraduješ? A dle tvé logiky je mnohem lepší se srát s komplem, na kterém prostě některé hry nerozjedeš nebo se budou kousat a házet ti modré smrti jen kvůli špatné kombinaci HW a pak se krčit u 22" LCD ? Bravo!
-
-
Kdy pominu ten zbytek nesmyslů, které jsou to ty hry, které na PC nerozjedeš?
-
-
Které nesmysly konkrétně? PC jsem prodal víc jak před rokem a například to byl Batman Arkham Asylum, který mi prostě házel modré smrti a šprajcoval komp, podobné věci dělá BFBC2 a bylo jich víc ... Naučil (úmyslně používám naučil, protože spousta chytráků tady vykládá jak na konzoli hrálo a že to stojí za hovno) ses někdy hrát na konzoli? Asi nikdy nepochopíš tu atmosféru třeba Dead Space na 47" LCD, nebo fakt vymakané Uncharted 2.
-
-
To pracujete v oboru IT a neumíte si poradit s hrami Batman a BC2? No, váš zaměstnavatel je tedy světec..
-
V pohodě, tady je ten systém reakcí trochu mimo. No vidíš, ty si si to koupil za své, tak proč pcčkářům naznačuješ, že si to vyškemrali? Těžko si představit škemrat o PC za 20k, to už spíš konzolisti škemrají o konzoli za 6k ne? to je logičtější : ) Patrně si si nezvládnul postavit pc nebo udělal nějakou chybu, ale není to vina PC jako platformy, mohl si si koupit ceritfikovanou stanici a být v klidu, je to jen tvoje volba, tvoje rozhodnutí, PC je svobodné, u PS3 nemáš téměř žádnou volbu. Tyhle výkřiky o upgradu, malinkých monitorech nebo škemrání u rodičů mi fakt přijdou jen jako momentální selhání ovládání se a člověk dává průchod emocím. Shodou okolností jsme stejně staří : )
-
já bych jen podotknul, že jsem grafiku upgradoval naposledy skoro před třemi lety a pokud šly nějaké finance do PC, tak spíše do periferií a jiných blbinek (modulárnost PC považuji spíše za jedno velké plus)
To samé platí o argumentech typu pohodlí. Samotná konzole, či PC lze připojit jak k 22LCD tak k 55 LCD, týká se i ozvuční a ovladače s tím, že PC má navíc i myš ;o)
Co se týče sraním s PC, nevím no. Jednou za 4 měsíce upgradnu drivery na grafiku, sem tam nějaký ten soft a se spuštěním hry jsem problém neměl ani nepamatuju. Naopak si spoustu her oproti konzoli můžu upravit, modnout, rozšířit atd. Nemluvě o lokalizacích a cenách her (např. akcí na steamu.)
Osobně mám taky PS3, hlavně kvůli těm 6-7 exkluzivkám, které za to opravdu stojí, ale pokud se pak rozhoduju pro multiplatformí hru, rozhodnu se pro tu na PC, neboť (pokud se vyloženě nejedná o zmršený port) hra vypadá lépe, ovládá se lépe (gamepad lze stále připojit) a stojí podstatně méně. Suma sumárum, na PS3 nedám dopustit, je to skvělá mašinka a hraní má na ní opravdu jisté kouzlo (někdy naopak platí, že ta samá hra je na konzoli tak nějak zábavnější) ale spíše platí ten první příklad. Na obou platformách se dá vždy najít pro a proti a všechy argumenty se dají vyložit dvojím způsobem. I ten můj názor je pokřiven mou individualitou. Jen mi někdy vadí ty absolutně nesmyslné argumenty (krčení se u malého monitoru na kancelářské židli a nutnost 2x-3x do roka upgradovat - nesmysl) -
Na tvoji reaci již nešlo reagovat (nebyl tam ten odkaz). Je mi 26, začínal jsem na Atari, když mi bylo šest, měli jsme 286-ku, přes 386 a 486-ku na pentia, v sedmé třídě na základce jsem si poskládal první PC z různých zbytků a až do minulého roku jsem byl zarytý PCboy, ale pak mi připadlo zbytečné valit prachy do PC a prodal jsem ho. Samozřejmě mi spousta věcí a her z PC na PS3 chybí, hlavně strategie, ale na to mi stačí jeden ze dvou NTB, které máme doma. Nejsem žádný programátor, ale ani máslo, co si neumí updatovat ovladače, nebo něco zjistit na googlu. 4 roky pracuji jako obchodník v IT. A za ten iPhone se omlouvám, nevěděl jsem, že JB je legal, mám iPhone 3G už dva a půl roku z toho dva roky JB. Telku, PS3, hry jsem si koupil za své.
-
Milionkrát omýlané nesmysly už o pomalu každodenním upgradu pc, škemrání u rodičů (WTF?), o nějakém "sraní" s kompem, jaké je to sraní?
To, že ti něšla nějaká hra, ale neni vina PC platformy ale tvojí neznalosti, neschopnosti atd. za to nemůže platforma, pokud prostě pc neumíš ovládat a celkově to vše okolo, tak si pořídíš konzoli, to chápu, ale používat to jako argument? trochu na palici ne? Já na konzoli vyrostl, ale mozek mi to naštěstí nezatemnilo, pravděpodobně jsem na ní hrál ještě v době, kdy si možná nebyl na světě. Upřímně, chápu, že s palci u obrazovky se to má jako s více pruhy u adidas, ale proč bych se měl zrovna krčit u 22, to netušim, když budu chtít pořídim si klidně větší a ani nebudu muset škemrat u rodičů. A propo, ty si si taky konzoli, hry a velkou husťáckou obrazovku taky vyškemral u rodičů?
-
-
-
-
hehe ty o tom malo vis chlapecku, treba ja na pc hral cca 7let, jak orig. tak crackly hry a presel sem na konzole... na pc totiz uz zadny hry nejsou, jediny co stoji za rec je SC2 a na to mi staci 4roky starej komp...
-
-
heh jaka tot agrese od konzolistu... za posledni pul rok? to byli jen hry....ACB CE BFBC2+vietnam....NFS HP....L4D2 a nakonec Portal....
upgrade? za posledni rok sem tam narval novou MB+procesor, zdroj, RAMky
....jiste ze vse za svy cozpak kazdej kdo napise ze neco kupuje to musi mit od rodicu??? myslete proboha hlavy deravy cozpak hry hrajou jen deti????
To maslo: 7let neni moc,)) zadny hry na PC nejsou:D zkus prekousnout tu evidentni "nenavist" k pc a nepsat sracky ok?,))
a ano radsi se budu krcit u 22" monitoru a doufat ze se konecne objevi nekdo dalsi jako VALVE ktery bude uprednostnovat PC pred konzolema(jak to taky ma bejt) PC maj proste obrovskej potencial.....konzole ho ztrati v den vydani!!!
-
-
-
prvni slovo nahradim PC a celkem bych souhlasil.. :D
-
-
Sice nejsem majitelem PS3, ale co si tak na internetu o této kauze pročítám (a že je vskutku zajímavá), zjišťuji, že SONY dělala nebo i nadále dělá určité věci, se kterými kde kdo nesouhlasí. Každý říká, že to začalo odebráním funkce Other OS. Ta byla zase odebrána na základě toho, že se někdo (myslím, že Geohot) pokusil tuto konzoli hacknout. Následně se roztočil kolotoč nebo lepší by bylo napsat, že se roztočilo doslova tornádo všemožných událostí, díky nimž jsme se dostaly až sem. Aniž bych se přikláněl na jakoukoli stranu, musím napsat, že SONY byla kdysi jednička, která nyní jenom ztrácí svoji reputaci a nejen to. Je možné, že se na SONY sesipe hromada žalob, které ji nebo jenom tu část která má co dočinění s konzolema pošlou k šípku. To by byla ovšem ohromná škoda, protože by herní svět přišel o svou jednu velice důležitou část. Vždyť i já jsem dříve měl PS1 a PS2 a rád na to vzpomínám. Ovšem to, co se nyní se SONY děje je opravdu škoda. A víte na čem to všechno stojí? Na té jejich velikosti, kterou si získali v druhé polovině 90. let a první polovině minulého desetiletí (myslím, že se to nazývá nultá léta, ale to je jedno). Každý považoval SONY i Playstation z jedničku, ale to už neplatí. Díky té své velikosti si mysleli, že jsou neporazitelní, něco jako vojskom které nikdy neprohrálo žádnou bytvu. Ovšem nyní svého nepřítele podcenily. Tím nepřítelem však nebyla konkurence jako Microsoft nebo Nintendo, ale někdo nečekaný. Obyčejní lidé, kteří si prostě řekli, že se jim to a to prostě nelíbí. A co na to SONY? Začali tu velkou šarádu s právníkama a Geohotem na kterou samozřejmě měli právo (teď nemyslím to s Youtube A Paypal), ale k čemu to všechno bylo? Teď každý tuhle firmu vidí jak jednu velkou nenažranou zrůdu, jejíž velikost už ale dávno klesla. Nebojte ale kamarádi. Já si myslím, že pokud to SONY přežije, tak podnikne určitá zlepšení jak svých služeb, tak samotného postoje a zacházení se svými zákazníky. protože co by bez nich nakonec byli?
PS: Všechny vášnivče v podobě internetových učitelů a korektorů pěkně prosím, aby nebrali v potaz mou gramatiku. -
-
mají stestí ze ts sluzbs nrbxla spoplatnená to by jinak meli tisice zalob jistý
-
-
PRVA MEGA BOTA SONY - vyziadanie si IP adries ludi, ktory nemali nic spolocne s hacknutim PS3(len pozerali videa alebo pisali prispevky).
DRUHA MEGA BOTA - mame ulozene na serveroch cisla kreditiek -ukradni nas- mame slabe zabezpecenie, pretoze nie sme bankovy subjekt.
TRETIA MEGA BOTA - pozvime tym "expertov", ktory po necelom tyzdni zistia najdolezitejsiu informaciu, ktoru mali kontrolovat okamzite - tj. boli odcudzene cisla kreditiek.
STVRTA MEGA BOTA - dajme to vediet ludom az teraz aby "mali cas podniknut kroky na zabezpecenie svojich bankovych kont", ktore hadam po necelom tyzdni budu stale nedotknute.
PIATA MEGA BOTA - nepriznajme si poriadne zodpovednost za svoje nedomyslene a unahlene kroky a hadzme vinu na kade koho (PRVE MIESTO SUVERENNE ZABERAJU HACKERI). Vsak nas ludia budu mat aj tak radi a uveria len a len nam.
BRAVOOOOO. -
Sony je omyl, jak na trhhu se zábavní elektronikou, tak na trhu s elektronikou spotřební. Předražená, kontroverzní značka nedostávajicí kvalitě ani zpracování.
-
-
prober se, meleš tu hlouposti.
-
-
ha ha ha ha ha (takovej ten zlověstný smích)
-
-
a co tenhle? škoda, český na youtube neni, ten je lepší.
http://www.youtube.com/watch?v=ayO1wtXbh_Q&feature=related -
tenhle? :D http://www.youtube.com/watch?v=E2c32SvJf54
-
-
jj přesně :D:D
-
-