Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    zase plodná diskuze PC vs konzole? hezkou zábavu...
    • tobě taky :)
  • Mě na této "kauze" ani tak nesere to, že si nezapařim po netu, jak to, že mají někteří (ne všichni) puberťáci co jim rodiče PS3 prostě nekoupí hromadu tupých připomínek a vysmívaček jak je Sony a PS3 na hovno...
    • takže tě víc sere, že se lidi právem smějí Sony a jejich neschopnosti místo toho aby tě sralo, že jsi byl poškozen a Sony na tebe úplně dlabe?

Nestačim zírat, tomu říkám vzor loajality, až do smrti, i po ní.
      • Serou mě ti, kteří využívají každé možnosti k vysmání se PS3kařům a pošpinění PS3. A jestli sem byl poškozen - je to moc nafouklé. Stejně jako to, že Sony na všecko dlabe. Jasně, ty jejich prohlášení sice sou trochu mimo, ale já věřím tomu, že makají a chcou to dat do pořádku. Týden nebo dva bez PSN mi svět fakt nezbourá a je mi líto těch, kterým jo...
        • lidem to spíš může zbourat bankovní účet a to je asi možná sere víc než nějaký hraní na PSN, každopádně PS3 nebo Sony se špiní samy, nebýt toho průseru, tak by se tady lidé nesmáli, přirozeně. Jen mě fascinuje ten přístup, víc se starat o tu firmu a její pověst než o svůj účet a data, ale tebe se to možná nedotklo a netýká se tě to, pak to chápu.
          • Říkám, je to nafouklé. Sony si nemůže dovolit udělat takový průser...Uvidíme, jak to dopadne *4*
            • re:robotron-jenze je trochu rozdil,kdyz se sesype server nejake hry a kdyz se sesype moznost internetu pro celou konzoli(je jedno jestli ps3 nebo xbox) a hlavne v pripade her neprijdes o citlive udaje *3* .
            • Robotron, máš recht, mně když se ztratí klíče od baráku, tak si taky řikám hlavně klid, pohoda, dokud mi někdo nevybere kvartýr, tak je všechno v pohodě, až mi to někdo vybere, pak to začnu řešit : )

Lidi se dneska prostě čertí kvůli každý prkotině.
            • Aspon jeden rozumny clovek. Je zajimave, ze spousta se toho napise, ale ze se jeste neprihlasil jediny postizeny, clovek, ktery by musel zablokovat kreditku? Tak se PSN prekope, pocka se az zase pojede a co, kdyby se stala takova vec na nejakem serveru Call of Duty, nebo nejake hre na PC, tak si toho ani nikdo nevsimne. Ze je to ale PS3 a Sony, obecne z me nepochopitelnych duvodu nenavidena spolecnost a konzole, tak se z toho udela ta nejvetsi afera roku. Tak si to uzivejte, ja du hrat na PS3 Red Dead Redemption *3*
            • jj, uvidíme, ale proč by si to Sony nemohla dovolit? lidi rychle zapomínají : )
      • to nebylo pro pechyN, zůstalo to vyplněné z minulé reakce.
    • Drom
      ja vzdycky myslel, ze konzole jsou prave ta levnejsi varianta. PC je draha zalezitost, ale konzoli sezenes za par tisic
      • Tak ono PC v rodině pro dítě je v podstatě jasná věc, ale já si fakt nemyslim, že když přijde puberťák za tatínkem, že chce 10 tisíc na PSko tak ten se z něj posadí na prdel a okamžitě mu ty prachy dá. Teď už je situace jiná, konzole sou za PCčkama a tak to bude do té doby, dokud nevyjdou nové generace *4*
  • to jsou kokosy na snehu, fakt. to bylo porad kecu, PS3 je neprolomitelna bla bla. Chudaci konzolisti, co si ted pocnou ? jsou v pci.
    • A to jako proc prosimte? Hrat hry muzes nezavisle na PSN a kdo hraje multiplayer, tak ten si holt par dni pocka, tak snad se z toho nezblazni. Kdyz tejden nejelo na Xboxu360 Xbox Live, tak se z toho taky nedelala takova celosvetova afera. Uz mi to pride fakt trapny. Stala se chyba, no tak se opravi a jede se dal, nikde jinde se chyby nedeji?
      • Tushan
        projebání milionů čísel od učtů je chyba ???? tak to pak jo
        já bych řek že to je pruser jak mraky
      • mno, o hry tu fakt opravdu nejde. Jako spis o kreditky.
        • Az se prihlasi jeden jediny clovek, ktery ma opravdu problem s kreditkou, tak dej vedet. Do ty doby to beru jenom jako blbost Sony, ze to takhle verejne vubec ventiluje.
          • ehm, tvoji reakci 16:25 uz odmitam komentovat, ty jsi tak 10 lety dite, dospely takhle neuvazuje ani kdyz je po 10 pivech.
            • 10. letý dítě má daleko jinej styl vyjadřování. Spíš mi tak připadáš ty, když se do něj neustále navážíš tak tupýma a ohranýma narážkama...

btw. někdo se asi vyřádíl na plusech a mínusech, tohle není FB, děti.
            • Co clovek na internetove diskusi dokaze vzbudit za emoce, dokonce soucit. Bezva.
            • v tom pripade je mi vas lito.
            • Myslim, ze se nebudu mylit, kdyz napisu, ze jsem urcite starsi jak ty...
          • Zayl
            Teda teď nevím Robotrone, buď se nudíš a rozhodnul ses pro trolling-time nebo seš hlupák.
          • ty jsi naivka. to si jako myslis ze k zadnym kradezim nedojde ? Uf. A ten kdo ma tu databazi tak ji asi hned zase smaze ne ? Myslet si ze nedojde ke kradezim na kartam muze jenom hlupak.
            • Takovyhle vyjadreni se nedavaj preventivne pro dobro lidi, ale preventivne pro dobro spolecnosti, aby pak nikdo nemohl rict, ze to lidem nerekli ;)
            • jako ze preventivne nechaji 77.000.000 lidi zmenit kreditky, jentak bez realnyho duvodu ? no tak to potom jo.
            • Sony nabada lidi preventivne. Jediny co na tyhle kauze nechapu, je jednani Sony s medii a co vypousti do eteru. Ve skutecnosti zadna ujma nikomu nevznikne a PSN za par dni pojede dal. Co ale vznikne moralni ujma Sony, ktera si takovymhle jednanim sama kope hrob, protoze kazda jina firma s Microsoftem v cele by vubec nikoho neinformovali a proste by tu diru v systemu opravili a nazdar. V Sony jsou pitomi, ze vsechno priznaj, a jeste za to dostavaj od verejnosti vynadano. Ale tak aspon se poucej *3*
            • Roborton. Ty hackeri maji vsechny udaje co jsou potreba ke zneuziti karty. Nebo si myslim ze Sony na svym strankach nabada lidi aby sledovali sovje ucty pripadne vymenili kreditky jen tak z prdele ? Ty jsi nejenom naivni, ale asi i dite.
            • Dobre, tak kdyz nekdo dostane cisla kreditek, tak k cemu to pouzije? Co s tim, kdyz nema bezpecnostni cislo a expiration date?
  • hele asi jsem najivni ale staci si debetni karu zablokovat proti nakupum prez internet?
    • Drom
      staci
  • Tak jsem si pro jistotu blokl kreditku a počkám jak se celá situace vyvrbí. PS3 kvůli tomu rozhodně prodávat nebudu.Přeji Sony ať celou kauzu úspěšně vyřeší.
    • Tak to jsi paranoidní, protože samotné číslo kreditky je na nic. A mavíc to určitě nebude kreditka, ale debetní karta :-)
      • v těch datech co hackeři ziskali byly čísla kreditek, data vypršení a ty tři čísla ze zadní části....když seš tak v pohodě, dej mi z tvé kreditky tyhle tři údaje a já se kouknu kolik věcí stihnu kde nakoupit než ty ju stihneš bloknout *3*
        • Sakra ty jsi chytrý. Myslíš že jsem hňup? Ten kontrolní kód v těch ukradených datech samozřejmě není, proto jsou ta data úplně k hovnu.
  • No je to prusvih velky jak pro lidi tak pro SONY. Ja uznavam namitky vuci SONY, ale PS3 je dle meho solidni zarizeni (jsem v jadru PCckar, ale uznavam konzole po ziskani vlastnich zkusenosti jsem na ne zmenil nazor na kladny). Nastesi pouzivam jen PSN CARDs na kredit na PSNetwork. Ale prusvih bude az hackeri dostanou PAYPAL to bude totalni pruser... Kartu jinde nez na PAYPALu nemam a pokud neni moznost PAYPAL tak az vybranych par vyjimek nedavam cislo platebni karty a radeji nekoupim. Uvidime co se dal bude dit. Doufam, ze moc lidi nevysaji :-) Je to vzdy otrava menit kartu - jako byl unik dat v ramci VISA a CSOB a clovek musel preventivne menit take...
    • Aha, tak to bylo mozna to, ze me pred casem z CSOB kontaktovali a z duvodu podezreni na zneuziti mi blokli kartu a vydali novou zdarma, ted budu platit 250Kc *5*
      • nejlepší je mit kartu na kterou pred kazdou transakci prevedete tolik penez kolik je potreba a potom nemaj hackri co ukrást
        • To neni spatne varianta, zkusim to. Ale asi vsechny banky to nenabizi, ze?
  • tak ja myslim, ze nejlepsi jsou konzoli, protoze se u nich muzu vivalit v kresle a rovnou hrat a ne jak nejake starosti s updatovanim a krekovanim, ze?
    • yo vivalit ye pecka musym suhlasyt... konzole ysou budocunost py cy je mynulost
  • Usekat těm hackrům pracky.. *10*
  • Dokonalá ochrana neexistuje a je jen otázkou kdo bude další a která skupina to bude. Jen pro zajímavost (první známý červ, který se soustředí na kontrolu průmyslových systémů): http://cs.wikipedia.org/wiki/Stuxnet
  • Ty by ses měl na hraní her vykašlat a radši se pořádně naučit pravopis!
    • to bylo pro Duma
      • A ty by ses měl asi naučit rozeznávat sarkasmus.
        • psat jako prase nema se sarkasmem nic spolecneho, to rozezna kazdy trouba ;)
          • Ou omlouvám se, Berca vlastně reagoval na duma, ne na duma2, j sry, ten by se měl naučit pravopis.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit