Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Peppa
    Jednoznačně chyba na straně SONY, nejprve nevstřícné kroky k hráčům a teď naprostá neschopnost v oblasti bezpečnosti. KAŽDÁ velká společnost je pod neustálým útokem hackerů, jenom SONY to jaksi neustálo. Z dříve technologické špičky se stává průměrná společnost zabývající se elektronikou. Samsung a jiní už ji dávno strčí do kapsy.
  • kazdopadne doufam, ze sef Sony uz alespon spachal cestne harakiri :)
  • Konecne doplatili ty co maj po*** PS3 x) a vseobecne po*** konzole dobre vam tak... jak tady rek maros hrozne to ted budu cekovat :D

a todle u jednoho utoku neskonci... to se bude stupnovat muze si za to sony samo svim arogantnim vystupovanim...
    • je mi moc smutno, když vidim, že projevy tohodle typu dostávaj uznání ostatních uživatelů... demence je evidentně pátý element, zjevně nejsilnější...
  • Mám k tomu hodně co říct, sepsal jsem to zde. http://spokojeny.blogspot.com/2011/04/sony-versus-hackeri.html

Hele, tenhle web taky nejak moc dobre nejede, nejde mi to odeslat.
  • Prosím vás, než se pustíte do diskuze, ve které se hodláte ohánět slovem hacker v souvislosti s ilegálním jednáním, zjistěte si nejprve skutečný význam tohoto slova ;-) Koukám, že mediální brainwashing je velmi úspěšný.
  • uz by se naty konzole mohli vysrat a presunout se zas jen na TV DVD a HIFI.....konzole uz si zaslouzi odejit v pokoji do zapomeni.....nikdy z nich nic dobryho nebylo *5*
  • Mě přijde, že většina PCckářů snad spadlo z višně, nehledě na jejich gramatické orgie. Děláte, jakoby se na PC nic takového nikdy nedělo. Teď se to stane na PS3 a všichni si tady z toho div neustříknou. Že každá PC hra je prolezlá cheatery, podobné věci s osobními údaji se dějí na PC platformě pořád a ještě tady budete vykládat, že dobře nám tak konzolistům. Koho zajímají takové stupidní názory? Nikdo tě nenutí si PS3 kupovat, nikdo tě nenutí potvrzovat jejich EULA. A kecy, jak si s tím nemůžeš nic dělat nejsou taky úplně na místě. To je celkem jasné, že zásah do jejich SW a FW je prostě protiprávní, stejně tak jako u iPhonu a čekoholi jiného. Když jste takový chytráci, tak si napište svůj operák, železo je vaše, do toho si rýpejte, jak chcete, max přijdete o záruku. Mě tahle situace sere, mám na PSN údaje na platební kartu a blahem neslintám, ale co už, snad to bude co nejdřív v pohodě a nic podobného se už dít nebude.
    • Ano, na Pc je to pořád. My jsme si zvykli. Holt si asi musí zvyknout konzolisté, že občasj ejich placené služby nepojedou a těm, kterým za to platí je to u zadku. A ano, nikdo jste si si opravdu son hw a služby kupovat nemuseli a dávat jim tam své soukrom= údaje taky ne. Váš problém
    • Bože, to je snůška nesmyslů, zásah do Iphone je protiprávní? jinak jsi ok? vždyť i legislativa USA s tímhle počítá a změnila kvůli tomu zákon přidáním dodatku umožňující jailbreak telefonů, přečti si dodatek k DMCA, obtěžuj se prosím.

A co furt s tou EULA? eula neni zákon, ale sbírka právní hantýrky obsahující nějaké podmínky, které ale mají nulovou hodnotu pokud nejdou ruku v ruce s legislativou každého státu, kde se ta konzole prodává.
    • skaven123
      tvoj problem
  • Vůbec bych se nedivil, kdyby se teď seběhla polovina hackerské a pseudo-hackerské populace jen aby dokázali, jakou mají sílu a shodili PSN a všechno, co má Sony připojené k síti. Chudák uživatel.
    • Na to aby nekdo shodil PSN by musel byt fakt drsnej hardcorovej guru...
      • To jo, pustit dosovací program je moc složitý
  • No radsi jsem svoji kartu zablokoval, jelikoz jsem s ni parkrat na PSN platil, asi si zridim ucet zvlast jako ma par lidi, klasicky ucet a na platby pres net napr. MBank...
    • Hanzales
      Na kartu je nejlepší mít limit. Když už by mi někdo evidentně náhodou zítra usmahnul 2k, tak bych se rozzuřil, vyfotil a fotku poslal Customer Managerovi od Sony s nápisem: "za to jsem mohl mít ty vole tak aspoň dvě gut hry. Naval :D"
      • Hanzales
        ...no nic, nepodstatné bláboly...
        • *2* Ale jo, mas recht, mohli bysme mu to poslat, ale on by se akorat zasmal *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit