Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Expect us"
    Nikdo neříká, že se všech aktivit musí účastnit strojvedoucí osobně. Stačí zatopit a přidat páru. Potom už s tím vlakem přece nemá vůbec co do činění, ono to prostě jede samo!

Otázka je, jestli sám strojvedoucí neskončí pod koly.
  • Tak nevim, jestli je pro Sony lepsi vizitka, ze to chtela ututlat a nebo, ze jim tyden trvalo, nez vubec zjistili, ze jim ty data slohli... :-)
  • Hadzat vinu len na hackerov (ktory to riadne prehnali a nie v dobrom) aby sa odviedla pozornost od neschopnosti a zlej informovanosti zo strany spolocnosti vobec nie je riesenie a nevytvara to vo mne vobec pocit dovery do novej spoluprace s touto spolocnostou.
    SONY zkratka bude musiet nielen zmenit svoje zabezpecenie, ale hlavne premysliet ake udaje moze mat ulozene na serveri a ci ich dokaze prikladne ochranit a v pripade ich odcudzenia podat vcasne varovanie(nie az po necelom tyzdni). Hraci si to odnasaju a taktiez firmy, ktore na PSN predavaju svoje produkty. Nikto z tochto netazi a SONY nestrati mozno len nejakych zopar zakaznikov, ale moze to byt poriadne velke cislo, pretoze byt clovekom ktoremu vdaka -SONY bezpecnosti a nedostatocnej informovanosti a arogantnosti- niekto slohne cislo kreditky a aby som teraz bol v strese a rychlo vybavoval zakazy a nove cisla a pod. tak k takej firme uz nikdy viac.
  • Sláva...SONY přeju pouze to nejhorší.Nacistické manýry aneb sběr dat uživatelů, kteří navštívili Geohotův profil na Youtube atd. je košer?Do hajzlu s těmahle megakorporacema, které si myslí, že mohou dělat co se jím zlíbí?
  • wzummmmmmmmmmmmmmm smrk konzolíímmmmmmmmmmmmmmmmmmm wzuuuuuuuummmmmmm
  • Tak to je smutný Aleši Smutný
  • co ted jak to bude dál.kdy zas psn pojede?
    • Drom
      rikaji ze cca do tydne
  • Konzole jsou pro hloupe ovecky, myslim ze by vam stacilo jedno tlacitko a jeste by tady vetsina rekla jakou to nehrajou hru :))).
    • Flame flame a zase jenom flame.. ma to cenu tady vest nejakou diskusi ? Ty urcite hrajes CoD a myslis jakej jsi hardcore hrac vijd a jeste ktomu na gameparku :D...
  • Hanzales
    Obyčejný hráč to podchytil asi nejvýstižněji.
    Z měho pohledu to vidím stejně. Sony bývala exclusivní značka. Dnes má již mnohem větší konkurenci, ovšem kapitál má věřím nadpřiměřený (z dob slávy a z patentů). Teď je otázka, jakou měrou si společnost "hrabe penízky" z konzolové divize a jestli je jakýkoli útok na jejich vlastnictví oprávněný. Mně osobně se zdá za ty peníze (včetně nějakých 4-5 her) ten výsledek adekvátní. Neměl jsem pocit, že by mně někdo ždímal, ceny na PSN se mi zdály přiměřené a pokud má někdo na rozhazování, nic mu nebrání utratit více a nebo taky nic. Osobně se mi na celé mašince líbila právě ta "neprolomitelnost", pocit, že vedle PC originálek mám PS3 originálky, ovšem u té PS3 odpadli piráti, co jen na všechno hážou jisté negace (z nudy) *3*
    Hlavně jsem si připadal bezpečný v multiplayeru a v poctivém sbírání archievmentů a předbíhání kamarádů.
    Jediné co všechny ty události za poslední měsíce přinesly a to ať už vznikly kdekoli (mně jako zákazníka to nezajímá) je nejistota, ztráta osobních soukromých osobních osobních soukromých věcí a ztráta/nalezení* pocitu, že tenhle player není ve zkutečnosti frajer, ale ubohý cheater. (*omluvte ztrátu v časoprostoru)
    Pokud by měl být FIXnut PSN do důsledků, museli by ty uličníky najít a smáznout jim účet, ať si udělají nový na zabezpečenějším šystému. Poté, co by zalepili díru úplně, tzn. opět nemožnost pirátit a lehce snazounce cheatovat, by museli hráčům dát nějaký revange (v podobě zabezpečeného linuxu třeba), nějakým bonusem a všichni by byli spokojeni. Kéž by. Držíme palce?
    PS: Sony, hackeři, útočníci na psn, všichni mi připadají jako malé děti na písečku, bořící si bábovičky *2*
  • jako sony si to zaslozi ale ten unik informaci mi vadi protoze jsem si na psa asi 2 klasiky koupil... ale jinak zadna zpetna kompatibilita ps3 s ps2 hrama, eu psn store je vysmech. omezovani funkcnosti ps3 a ted jeste tohle... ocividine jim tam delalo zabecpeceni 10tilety decko, s timhle at jdou do prdele, samozrejme ze je to chyba hackeru ale je to jeste 100x vetsi chyba sony ze tohle dopustili ;p

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit