Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Chtěl bych se podívat do Zerrikánie a k driádám do Blavikenu... V případě že Stennise necháš žít to zjistíš ve třetí kapitole a nebo při plnění té mise ve druhé kapitole když tě vyšetřování dovede až k tomu mnichovy, zjistíš že mnich sehnal otrávený kalich a stennis podplatil kuchaře aby kalichy vyměnil... Tedy aspoň myslím že to tak bylo...
  • Ještě to běží Ultima online? Jsi mne nalákal (nikdy jsem to nehrál). Hraničáře jsem hrál v Dračím doupěti (hrál jsem jen jednou a jedno dobrodružství) a v pc hrách mně vždy hraničáři zklamou... Neuměj to povolání dobře vystihnout (NWN 2 např) a to stopování? to je můj sen už dlouho... Čekal jsem že by třeba ve Skyrimu nebo módu do něm něco takového mohlo být...
  • Jestli byl Stennis travičem - tak to jsem nějak nedokázal odhalit.

Pro mne bylo strašně důležité naplnit ideál Iorwetha a to založit multikulturní zemi. Vůbec si nejsem jistý ( a to je i odpověď pro Cahira), že je Iorweth rasista, když právě chce zemi, kde žijí trpaslíci, elfové a lidé vedle sebe. Je to asi trošku utopická myšlenka, ale pod nadvládou magické bytosti - draka - člověka Saskie by to možná vyšlo.

Naopak linka, kdy Kaedwen obsadí horní Aerdin je podle mne tak trošku nadčasová ( v přesahu na třetí díl). Henselt (pokud ho nezabijete se stane mocným vládcem schopný odolávat Nilfgaardu). Ale jinak myslím, že je to to nejhorší možnost a Henselt je strašná ku*va...

U rozhodnutí o osudu draka jsem docela zaváhal. V tý samý hře jsem se rozhodl ho zabít s tím že mu ukončím trápení, že je nejspíš stejně tuhej. Potom, ale o kousek dál v naraci jsem to loadnul s tím že Zaklínač draky nezabíjí. To že se ten drak s toho stromu dostal pryč a ještě odletět, to jsem teda čučel *8* .....

Trojka by mohla být hodně rozsáhlá - hlavně mají vlastní engine a snad i dostatek finančních prostředků. Otázkou je kde se bude odehrávat. Nilfgaard mne nějak neláká - dal bych si tu obdobu Novgorodu (zapomněl jsem to jméno), pak třeba Thanenn anebo nějakou novou zaklínačskou školu (tu Hada), kam snad stejně asi Geralt zamíří pro poznatky o Honu. Objeví se Ciri? Respektive je ona příčinou nové války? (Yennefer žije a je v Nilfgaardu). Docela by mne i zajímalo jestli Velmistr z jedničky byl ten magicky nadaný hoch...
  • Cahir
    Nádhera. Kéž by dnešní MMOčka vypadaly takhle.
  • Cahir
    "Spolupracoval" znamená, že přišel do kanceláří CDProjektu, dal hochům svolení, odpověděl na jejich zvídavé otázky, podíval se na pár artworků a tím to skončilo. *3* Jeho přispění bylo minimální, za scénářem jedničky i dvojky stojí úplně jiní lidé...
  • Cahir
    Nejsou to špatná rozhodnutí. Geralt nemá v moci následky, které jeho činy způsobí. Nemá ani tucha, že ušlechtilý čin z Flotsamu způsobí pogrom...

Je dost možné, že tam bude dopad importu naprosto minimální. Bylo tomu tak i mezi jedničkou a dvojkou, přičemž jednička byla také velice rozvětvená. Ne každý chce jít cestou Bioware.
  • Hairy_Ass
    Možná proto, že to video vydali teprve před pár dny? *15*
  • Ono staci pouzit jednoduse spoilerovaci tag a nemuselo by se nikomu nic spoilerovat ani nikomu nasirat zeano ale mne je to fuk... Ja si zkusil jeden konec a dalsi chut do hrani zaklinace jsem stejne nemel.
  • Sapkowski je trošku prý namyšlenej co jsem slyšel, ale nevím nedělám z toho závěry.
  • Jak by se mohlo na Sapkowskiho zapomínat, když sám spolupracoval na hře Zaklínač 2?
    Máš to i v endingu
  • Amylee.Anderson
    Jenom nechápu, proč je tu ten článek po roce od vydání....
  • Ano přiznávám se musím to o prázdninách napravit
  • MidnighT91
    Hrál jsi to ješte před rozšířenou edicí co ? zahrej si to znovu protože je tam po rozhovoru s Lethem animace dovysvětlující následky tvých rozhodnnutí...
  • normalne si mi pripomnel ultimu online tam sem na jednom RP serveru hral za hranicare a po delsim hrani sem si poridil srub v prirode a jelikoz jsem umel stopovat a ochocit zvirata jsem si vetsinou vydelaval tim ze jsem prodaval kuzi a prodaval kone vzdy kdyz zamnou prisel nejakej hrac co hral za cloveka tak mi musel nejdriv nasekat drivi nez jsem mu prodal kozesiny a kdyz chtel kone tak jsem si nane vymyslel ruzny lotroviny aby ukazali ze se o toho kone budou dobre starat xD myslim ze nekteri hraci me nenavideli ale sem si jistej ze aspon par lidi to bavilo :)
  • Konec je v zaklínači 2 jen jeden a to setkání s Lethem, ale to jakými způsoby se k tomuto konci dopracujete dělá hru tak jedinečnou *3*
  • MidnighT91
    Všechna rozhodnutí která učiníte jsou v podstatě špatná, ačkoliv se vám z morálního hlediska zdá že tomu tak není... Zachráníte-li elfky tak tím odsoudíte Floatsam k záhubě, záchrana Saskie zase vyůstí v masivní pogrom na všechny magické bytosti, zaklínačů nevijímaje, když to však neuděláte zůstane drakobijka pod kontrolou psichopatické čarodějky...
    Takže za těchto předpokladů by měl být nejlepší konec tento: Arian přežil, přidáte se na stranu Iorwetha, místo záchrany elfek zabijete Loreda, necháte zabít Stennise (skutečne je to onen travič!)
    a nakonec zachráníte Triss díky čemuž se ona může zůčastnit závěrečné schůze a obvinit Shealu a Filipu ze spiknutí... Těmito rozhodnutími volíte to nejmenší zlo... Čarodějka sice dál disponuje dračí silou a horní Aedirn přišel o vládkyni ale zachráníte tak životy tisícům čarodějů, vědem a kdoví čemu všemu ještě... Doufám že se rozjede zajímavá diskuze o rozhodnutích a jejich následcích... Btw. Přemýšlel už někdo nad tím, jak moc rozsáhlá trojka bude v případě že importujete savy??? Ps. Pokud máte problém se spoilerama tak nasrat, je to vaše mínus že lezete do diskuze kde se diskutuje o koncích Zaklínače... Za chyby se omlouvám...
  • Keyz
    Za Iorvetha byli vtipnější questy.Třeba ten s krystaly :)

http://www.youtube.com/watch?v=5J905AIDkVw
  • Cahir
    Může to tak být, ale nemusí. Nejsem ani primitivní kovboj, ani zbabělej asexuální intouš se zálibou v přírodních vědách. A pokud bych žil ve fantasy světě, rozhodně bych nebyl oportunistický a chladný mág či divoký a samotářský hraničář, který nemá lidi v lásce, což jsou jedny z mnoha postav, za něž jsem dohrál BG.

Hrát můžeš tak i tak. A možná existují hráči, kteří k RPG přistupují úplně jinak. Každé RPG, které ti neumožní hrát přesvědčivě zvolenou roli, je špatné. Hej! asi jsem právě přišel na definici rpgéčka. *1*
  • Já si myslím, že ve hrách, které jsi popsal si každý definuje postavu dle své osobnosti, proto je pak snažší vžít se do příběhu. I ty sám hraješ jsi hrál postavu, kterou by jsi chtěl nejspíš být a kterou jsi.
  • Cahir
    Vtipný, že se o tom zmiňuješ. Já jsem si přes konzoli snižoval vědu atd na základní hodnoty, protože mě strašně sr*lo, že je ze mě superhrdina a úplně rozmělněná postava. Celkově mi přijdou mechaniky v týhle hře skoro nefunkční. V OWB je tuším perk, kterj tě uzamkne na třicátým lvl, ale to už bylo pozdě...

Naštěstí je v Z2 furt možnost bejt morous, kterej si jde za tím svým "malým" cílem a přitom spouští lavinu zásadních událostí - stejně jako v knížce. O paměti vím, ale stejně mi to přijde nepřesvědčivé. Ale tak to už je spíš můj osobní problém, nikoliv hry. O tom Sapkowskim vím, dokonce jsem slyšel, že se tak rozhodl kvůli hře, jelikož začal mít pocit, že se na něj jako na autora celýho toho světa zapomíná, že mu někdo dělá do jeho díla a ještě k tomu velice dobře a s úspěchem. Připadá mi to trochu jako božskej komplex: "Já jsem to vytvořil a jen já to můžu dokončit!" Ale nevím, co je na tom pravdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit