Přejít na výpis diskuzí
Kolik konců Zaklínač 2 jsi viděl, tolikrát jsi člověkem
28.5.2012 | Petr Poláček
81 příspěvků
-
Přesný :D
-
S dlcečkama to bohužel dopadlo tak, že můžeš být superhrdina, ale jinak jsem se také snažil o role-playing... Dokonce tak, že cool zbroj rangera jsem si prostě nepřivlastnil násilně :-)
Jj Geral tady dělá světskou politiku, ale zas tak mi to nevadí vzhledem k jeho ztrátě paměti.
Víš že Sapkowski píše novou knihu ze světa Zaklínače? :-) -
Hele mám to úplně stejně, ale až na druhé zahrání. Pro mě je totiž morálně přijatelnější Roche (na rozdíl od Iowertha to není záštiplnej rasista), takže když jsem si musel zvolit, zvolil jsem jeho netušíc, že jsem si tím v podstatě nalajnoval zbytek hry. No a problém je, že ač mám raději Vernona, tak se mi příčí celá jeho linie a fakt, že s tím nemůžeš vůbec nic udělat (Vítězství Kaedwenu...). Na začátku třetího aktu jsem to tedy zabalil a rozjel znovu...Takže po druhé jsem se přidal k elfovi a hrál stejně jako ty.
-
Já jsem měl rozhodnutí naprosto stejně jen Shealu za to co udělala jsem nechal rozprsknout po místnosti a s Lethem jsem bojoval, jelikož to co dělal bylo pro Zaklínače nemyslitelné. Saskii mě bylo natolik líto, že jsem jí ani jako draka zabít nemohl.
Ikdyž jsem pomáhal Iorwethovi neměl jsem ho kvůli jeho pokrytectví rád. -
Někdo ale může hrát "určitou roli". Třeba já, ještě než začnu hrát, si vždycky na papír sepíšu co je daná postava zač, jaký má hodnoty, co ji zajímá, v čem vyniká, v čem nikoliv. Prostě takovej rozbor osobnosti. New Vegas jsem dohrál 2x. Jednou to byl drsňáckej kovboj, trochu jednodušší, žádnej velkej myslitel, ale dobrák. Po druhé jsem byl intelekruál, myslitel a tak trochu zbabělec. První byl věrný NCR, druhý, jakožto velký idealista věřící ve své schopnosti, šel cestou Yes Mana. A k tomu patří nejen volby, ale i úplně jiné dovednosti, styl boje atd...Jsem jedinej, kdo tohle dělá? Jo vím, jsem divnej...
Každopádně hráč by měl zachovat v hraní své postavy koherenci a to prostě podle mě nejde, nemá-li alespoň načrtnuto, koho že to vlastně (včetně sebe) hraje.
Takže třeba takový ME/F:NV/BG jsem dohrál vícekrát. Zaklínač je výjimkou, jelikož jsem četl knížky a přijde mi hrozně nesmyslné hrát Geralta jinak, než jak by se zachoval v knihách. Takže tam jen jednou. Tohle je obecně problém RPGéček s předdefinovanou postavou. -
!!!!Spoiler - všechna rozhodnutí!!!!!
Prví hraní : http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher_2_ending Tak já jsem to poprvé dohrál: Aryan Alive, Choose Iorveth, Stennis Alive, Save Saskia... Z důležitějších rozhodnutí pak jsem šel zachránit elfky do hořícího domu, Nechal žít draka.... Zachránil Shealu a nebojoval s Lethem.
Iorweth byl pro mne i po odehrání druhé strany morálně přijatelnější ale Roche měl zas zajímavější úkoly... Letho byl nakonec docela sympaťák a přece neublížím druhému Zaklínači *2*
A jak to bylo u vás poprvé? :-) -
jej sorry... *7* jsem negramot..
-
nechci rejpat ale vidláci s Y ...
-
Tak já viděl jen jeden a ten mi stačil. Když jsem hru rozehrál znova tak jsem v polovině skončil protože světe div se ta linie s Iorvethem ( poprvé jsem samozřejmě hrál za Rocheho za kterého to bylo výborné a ani chvilku jsem se nenudil ) mě moc nebavila s ještě se k tomu přidalo to zmatečný město ve II aktu ( nevim proč ale pořád jsem v něm hrozně bloudil a někam se v něm dostat a něco najít pro mě bylo hrozný utrpení ) tak jsem toho nechal.
-
http://youtu.be/Hy0kAfzKA8I *15*
-
Taky to tak částečně vidím... Rozhodně do třetího dílu půjdu se savem z prvního hraní.
-
Dostala mě (očividná) narážka na Mass Effect 3 (1:07) .."Rozdílem nejsou jen jiné barvy..." :D
-
Nejlepší vždy bylo beztak jak "nás" nějací vidlaci chtěli napichovat na vidle jako zrůdu.. *15*
-
Konců je snad málo ne?Pouze je různý průběh.
Pokaždé na konci potkám Letha a mám na výběr.Tedy 2 možnosti.Možná ještě jestli hraji za Vernona Roche anebo za ušopleska.Jestli někoho zneškodním to snad nemá na konec vliv,ale pouze na průběh.Stejně jako rozhodnutí v 1.Tuším,že na průběh dvojky neměli vliv,krom přidaných předmětů jestliže jsem použil save prvního dílu -
Myslím si, že Zaklínač má jen jeden konec. Přece jen ten, který jsem si určil já sám při prvním hraní. Je to stejné jako v životě ostatní rozhodnutí neexistují a opětovné rozehrání je jen zapření svého já.
-
Nejsem clovek, ani jednou :(
-
5krát
-
Já jeden, zbytek youtube, wikia atd.
Co se těch voleb týče, 90% zásadních voleb je "osudových" spíš než Geraltových... -
tak 2x som to hral, to ze zabijem/nezabijem Henselta a pod. nezmeni hru natolko aby som ju hral zasa...
-
TRUE story bro! *5*