Přejít na výpis diskuzí
Konec jedné éry s Eziem v traileru na AC: Revelations
4.10.2011 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
já ty hry neporovnávám - jen oznamuju / se chlubím že jsem je projel
tethrew: já mám zaklínače 2 a vlastně i jedničku v mé top5 - a právě to že to je od poláků mě nejvíc odrazovalo
Shenkster: upřímně VE VŠEM! lepší grafika, lepší hratelnost, pár nových funkcí - v brotherhood mě neskutečně bavilo vysílat a přivolávat ostatní assassiny - od brotherhood jsem se nemohl odrhnout a projel jsem to prakticky v kuse... další série v mé top5 -
Nemůžu se dočkat! Věřím, že to bude epické zakončení Eziova příběhu!
-
Mne vždycky AC zklamou.. Trošku bych čekal nějakou hloubku když už to je v tak pěkném historickém prostředí... Ale ono všechno vybuchuje nebo krvací... Trošku nějaký drama! tajemno! Ne adventurku typu Indiana Jones
-
Batman bude taky dobrý, ale když jen jednu tak ber AC.
-
Jediné co se mi na Zaklínačovi líbilo byla Tris.
-
ehm....Raď *1*
-
To je dilema..... *1* Arkham City nebo Revelations ? Ježíšku řaď ! *1*
-
Mě by se líbilo zasazení do rozmezí 17.-19. století. Střelné zbraně, šerm. Stráže by měli muškety a museli byste už opravdu rychle a bezchybně utíkat, aby nestihli zamířit. Navíc bych opravdu rád vrazil do krku čepel nějakému napudrovanému baronskému teplouškovi s parukou a v punčocháčkách.
Co se týče oblasti, bych bral Evropu. Teplejších končin jsme si užili dost a nechápu s čím by mohli ještě po Revelations ve středním východě oslnit. Takže bych bral třeba Paříž, Prahu, Amsterdam nebo Londýn.
Druhou světovou válku bych do toho zatím netahal, protože od Saboteura ještě tolik doby neuplynulo. -
Tohle se zaklínačovi lehce vyrovná a dvojce obzvlášť. Nechápu jak našinci pořád vynášejí do oblak Zaklínače, protože pochází od našich slovanských sousedů poláků. Je to "jen" řemeslně skvěle odvedené RPG. Assassin je žánrově úplně jinde, takže nechápu jak ho někdo může srovnávat se Zaklínačem. Jediné co můžu na těchto dvou hrách srovnat je grafika, kde vede Zaklínač 2 a soubojový systém, který je v Zaklínačovi dvojce nudný. Dva typy úderu a tupé klikání se nemůže Assassinovi rovnat. Ale říkám, srovnávat CELKOVĚ dvě zcela žánrově odlišné hry je může jen laik.
-
JJ ale jen ať s toho neudělaj prototype *1* *1*
-
Asi největší kouzlo série AC je právě v její historické části, pokud by se hra odehrávala jen v současnosti, tak už by nebyla zdaleka tak atraktivní jako teď.
-
Ok, už vím co dostanu od Ježíška *1* *3*
-
POUZE v přítomnosti to nebude, protože by to odradilo velkou řadu zákazníku...včetně mne
-
Tak tohle se Zaklínačovi těžko vyrovná *2*
-
Lepší a lepší ? V čem ?
-
Možná jo ale čet jsem že chtěj ukončit i desmonda a všechny ostatní vedlejší postavy.
-
Zaklínač is done! Deus Ex is done! Momentálně nejočekávanější hra - aspoň pro mně! Naprosto epická série, která je s každým novým dílem lepší a lepší...
Trošku konspirační teorie:
Poslední dílek Eziovy skládačky, ale Desmondův příběh pokračuje = další díl v přítomnosti? -
Já tu sérii prostě zbožňuju !!! Moc se na relevations těším a ten trailer bomba *3*