Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Klid, zhluboka dýchej. *2*
  • Kinet1c
    ked si hral predchadzajuce diely, rozhodne ACR, batmana neskor (aj ked prvy batman bol skvely, bavil som sa)
  • Kinet1c
    nie asi, ale urcite, neodkladaj to ako ja, ze ale ved ma to cas, a potom ked som to hral, som sa nevedel cudovat, kde som nechal rozum, je to fakt tak, co diel to lepsie a lepsie, takze nevahaj a hraj
  • Původní záměr byl stealth a první díl byl před vydáním v trailerech prezentován jako hra za tajemného zabijáka z mystického bratrstva na blízkém východě, jehož krédo je být nespatřen a zasáhnout nečekaně.

Nicméně protože $$$ musí být tak počínaje druhým dílem se nejedná o stealth žánr ale spíše o velice snadnou akční adventuru s lehkou příměsí RPG prvků, ušitou na míru většinovému publiku (čti "poskytující nulovou výzvu").
  • Podle me je Assassin cistokrevna akcni adventura, i kdyz k cemu skatulkovani ;)
  • muze mi nekdo vysvetlit co je tohle vlastne za žánr? bojovka, adventura, nebo stealth? Kdysi jsem sledoval prvni dil když se to vyvijelo a čekal neco jako hitmana, pak vyšlo najevo že to podelali a ja tuhle serii zavrhl.
  • Hraju Brotherhood a s cistym svedomim muzu rict, ze co novy dil, tim zase o fous lepsi hra.
    Ze Assassins Creed skonci s 2012 se uz myslim vi...
  • Pistoli s tlumicem, termovizi a jedem dal *1*
  • Já myslim, že pokud radikálně změní prostředí i období, tak z toho ještě několik skvělých dílů vyvaří (jak jsem psal níže). Ale arabská města už prosím ne, těch už bylo dost.
  • Vím že me tady za to asi hodně lidí ukamenuje, ale chci aby Assasin už skončil.
    A teď prosím čtěte dále než začnete nadávat.
    Chci to proto, že čím víc se prodlužuje nějaká série, tím pak upadá, nemusí třeba teď, ale jednou upadne. A já chci aby měl Assasin Creed konečně nějakej pořádnej, rozuzlující konec, chci už vědět jak to všechno je, ale hlavně Důstojnej konec a ne aby pak přišel někdo a řekl "bude to takle a takle" a tím to odrovná. Vím, že UBISOFT ví, že je to silná značka a nedovolili by si ji nějak odrovnat, ale Bůh ví co se může a nemusí stát.
    Tak jako tak prostě byh rád už věděl naprosto vše ze příběhu a šmitec.

Tááák se do mě pusťte vlci.
  • V tom s tebou sohlasím... pokud to někdo pochopil špatně tak se omlovám, ale souhlasím... je to jako všechny hry v otevřén městě srovnávet s gta - co na tom že jsou úplně jiné (saint's row třeba) a snaží se dosáhnou úplně něčeho jiného naž gta, ale když ono je to tak lehké odsoudit kolikrát skvělou hru do stínu zapomnění, jenom proto že jsou hry známější než ona...
  • Conceptt
    ať už je to tady !
  • ja bych sel do batmana :D
  • Si asi upad ne? Assassins Creed zaprve neni zadna adventura typu Indiana Jones (i kdyz ty jsou super!) a jestli Assassins Creed hry neco jsou, tak prave neuveritelne vypravne a po pribehove strance do detailu promakane hry, ktere v AAA prodkuci prakticky nemaji obdoby. Jestli je nejaka kvalita v komercnich hrach, tak je to predne Assassins Creed, to jsou jedny z nejlepsich her soucasnosti!
  • Jako by to bylo včera, co jsem zmlátil Vieri Pazziho a celou jeho partu na mostě *4* a teď aby se člověk vypravoval na Eziovo poslední pouť... asi bych měl co nejdřív začít hrát Brotherhood abych to měl kompletní před Revelations...
  • Já jsem pochopil, že "Zaklínač is done" znamená, že si ho dohrál a ne jako že je vyřízenej po příchodu Revelations, jak si to vyložil Dru Zeree. Jen nechápu jak se každý snažit srovnávat zaklínače snad s každou hrou. Jakmile před příchodem Zaklínače 2 vyšlo jakékoli RPG nebo akční hra ze středověku, hned se u něj objevil názor, že zaklínač bude lepší. Jako to teď napsal právě Dru Zeree. To mě vytáčí.
  • Táto slečna v klobúku má pravdu!
  • Presne taky bol AC1. AC2 a Brotherhood uz su viac take "hollywoodske klise" kde Ezio sam vybije cele mesto znici 5 lodi 13 vozov s konmi a podpali vsetky veze v meste.Proste to uz prehanaju
  • Amylee.Anderson
    Uííáásakrahustýnámrdšmarja! *14* *14* Taky už mám na Vánoce jasno :D *husina*
  • To je zase škoda, hra je to dobrá a konečně se nebáli udělat ji prvně na pc a podle toho to i vypadá. Triss je kočka a někde sem viděl video, kde ji modelovali podle skutečné modelky. Jen si nemohu vzpomenout na její jméno. A je možné, že to nepatřilo ke hře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit