Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja sfouknu prach, tobe rupne cevka .. *2*
  • Jazz
    Jo, teď jsi mě utřel chlapče...
    Zas nějakej kretének, co musí mít všechno vystavený na poličce jinak přes to nejede vlak, co ?
    Hodně štěstí s dýcháním prachu a doufám, že se pak udusíš *14*
  • Lawliet
    nevim proč mi nejde reagovat na "deadman93" ale je to miřeno naněj .. pokud jsi ještě neotočil mass effect tak bych se vrhl naněj dost kvalitní role-play pracička od bioware doporučuju mass effect 3 bych osobně přiřadil na stejnej schodek se serii AC.. ikdyž jsem něco ohledně ME3 viděl co se mě nezdalo nechavam si komentař až budu ono ISO virtualně třímat v ruce.. takže pokud rád hezký sci-fi universe doporučuju serii ME
  • plescher
    Nechápu, jak tato hra mohla dostat hodnocení +16
    Vždiť tam krev stříká a myslím, že jsem tam vyděl i useknutou hlavu. Ach jo, kam ta korupce spěje.
  • Amylee.Anderson
    Jsem teď koukala na jedno video a Desmonduv obličej bude taky takový...jiný :/
  • ano dnes je bezne, ze vyvojari her delaji z hracu idioty (..zmasit pár srandistů pro pár peněz je naprosto běžná praxe) tak .. kdyz se vam to libi, a jeste jste ochotni takovy kraviny obhajovat ...
  • čuník se steamem? pozor aby ses nemusel sehnout pro cedecko.. :)
  • dulezite je, ze rozpory v logice nepozorujes, hra je tedy presne urcena pro tebe... a 20lety vedkyne s vesmirnym kreslem?..to je leda tak tvuj mokry sen...lol
  • Víš, ono někteří lidi, jako třeba ta "vědkyně s vesmírným křeslem," mají obrovské znalosti svého oboru už v mladém věku. To, že ty se mezi ně nepočítáš je sice smutné, ale naprosto běžné. A že mám na začátku zmasit pár srandistů pro pár peněz je naprosto běžná praxe ve většině akčních her.
  • Jazz
    Ne, promiň něco dělám narozdíl od tebe, co má furt prrdel doma...
  • hm, chytry, to jsi vymyslel cely den?
  • Jazz
    No, strašná debilita, debílku!
  • Jazz
    Nechápu, jak to hraješ na gamepadu...
    Když jsem PC hráč, hraju na KLÁVESNICI a MYŠI, každej ne, ale já jo.
    Je to krásně plynulý, krásně se s tím hraje..
  • Zabudol si na ten pocit keď Kajran konečne zdochne.... božský....
  • christianus
    Taky by se mi to libilo. Nebo treba Viktorianska Anglie ci 19. a zacatek 20. stoleti a spolupracovat s Teslou. :)
  • Na sandboxových hrách není vůbec nic špatného, je to způsob pojetí digitální zábavy. AC2 je rozhodně řemeslně velmi dobře zpracovaný produkt a integrace hostorických dat spolu s pokusem o restaurování pamětihodných míst doby renesance výtečný nápad.

Ale je to hra, ne dokument. Hratelnostně vidím mix Tenchu, písečné série Prince of Persia a Šifry Mistra Leonarda.

Narozdíl od Tenchu jsou nepřátelské jednotky hloupé, poddimenzované a útčí zásadně jedna po druhé, tudíž nepředstavují výzvu. Tím paradoxně hra velmi trpí i z hlediska výpravy (tam by přece nižší obtížnost měla zajistit plynulý požitek), protože kvůli takovému nastavení A.I. není důvod k použití 4/5 předmětů, které hra nabízí. Stačí counterkill s dýkou a holé pěsti.

Narozdíl od Prince of Persia je téměř nemožné zemřít pádem z výšky a HP se regeneruje s časem automaticky, tedy mizí další z prvků prvků sžití hráče s postavou. Postava není reprezentace bytosti ke které si má hráč utvořit vztah. Postava je jenom mechanický avatar, jehož cílem je neobtěžovat hráče při jeho zážitku z hraní.

Šifra mistra Leonarda a následná vla konspiračních teorií je zajisté lechtivé téma, nicméně to není důvod k diskreditaci křeťanské církve a představení jejích principů jako negativních pro osobní život jednotlivce. Apropo je zajímavé, proč nebyl Ubisoft originální a neopřel se například do Islámu. Jestli to nebude tím, že by neradi, aby jim v kancelářích hořely zápalné lahve. Nebo do buddhismu, to by taky bylo neotřelé a ti by jim určite nic neudělali.
  • tak to bud v pohodě... ted vyjde ACR, příští rok vyjde AC 3, a tím končím celkovej příběh Desmonda... tím vše skončí... pak se na další AC hru bude nějakou dobu čekat a vše bude od začátku, absolutně vše...
  • Hairy_Ass
    Jo, aha ty si to myslel takhle? To opravdu není těžké, když her z tématem renesance zas tolik není. Ale když si psal o novém přístupu k dějinám, tak tohle jsem si tedy pod tím nepředstavoval - po příběhové stránce to inovace není, klasický příběh dozrávání mladého hrdiny, kterého pohání pomsta + inovace je maximálně to propojení minulosti s budoucností.
  • já zase nepochopím ty, co to zvládnou na gamepadu.... jako první díl když jsem hrál poprví byl ze začátku těžkej... pak jsem si ale zvykl, a šlo to v pohodě... když jsem nedávno hral znova AC i AC II bylo ovládání pro mě absolutně přirozený... když si zvykneš je to krása...
  • Kolik znáš dalších her, jenž dokázali zachytit atmosféru renesance?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit