Přejít na výpis diskuzí
Konec pro Dragon Age II, BioWare už hledí do budoucnosti
20.3.2012 | Aleš Smutný
72 příspěvků
-
Zase nam mazou med kolem huby.
Stejne si to udelaj po svym a bude to stat za pendrek. -
Já mam Dragon Age docela ráda. Po hlatelnosti to neni zázrak, ale co se týče příběhu, nemůžu si stěžovat. Teď jsem dohrála dvojku (tak doufám, že 3 bude co nejdřív) a taky neni špatná, ale kvality jedničky jí chybí. A z pohledu holky - líbí se mi na tom ty vztahy, měli by je víc prohloubit, ne ve stylu dvojky, že s kolegama jde kecat jenom když mi hra řekne.
-
-
jednicka mela pribeh fajn, bohuzel dvojka a scenaristicke kiksy a znacna nekonsistence kvality dialogu mi uplne zruinovali veskery pozitek...
-
-
Možná to je moje chyba, ale přišlo mi, že ve dvojce je zbytečně moc smrti. Ne, že bych byla hipík nebo něco, ale kvůli Merill, se kterou jsem se nemusela, jsem vyvražila celej její kmen. To mi vadilo. Nebo nasili v situacich, kde by měla být možnost se z toho nějak vykecat.
-
-
No... dvojka JE o smrti... alespon mi to tak z videí přišlo.. navíc samé splash dmg a AoE
-
-
-
-
keby malo byt DA3 tak iba ak s5 ku korenoma to je, urobit to nejak na sposob DAO, si myslim, ze keby tomu tak bolo, bolo by znova mnoho spokojnych ludi, spolu so mnou
-
Otázka jestli, nebo zda-li má vůbec svět DragonAge co ještě nabídnout.
Nepřijde mi to tak pěkný a "bohatý" jako BaldoursGate, nebo KOTOR.
Rád bych byl kdyby se spíše udělalo pokračování KOTORu, neboť to MMO co udělali není špatné, ale nehraji MMO (není čas), tak bych si rád zahrál zase něco kolem REVAN(a) a přiblížil se tomu tajemnému a záhadnému světu sithů blíže.
I když je pravda, že by se mi líbilo konečně zjistit milion otázek k rasám, původu Reaperů (smrťáků) atd atd v MassEffectu...
Bioware, udělejte cokoliv, klidně i nové universum. Ale DragonAge už nechte být, jednička dobrá, ale pokračování jasně ukazuje, že to není a nemá budoucnost -
Každá jeijch hra je koridor, já bych to ani jinak nechtěl. Jinak prostě nejde udělat hru zaměřenou na vyprávění. Po stránce designu může být buď dobrý koridor (Zaklínaš 2), nebo horší (DA2), ale furt je to koridor.
For Amaraoun -
-
Aha tak takhle... Neměl jsem na mysli Open world... Ale přesně něco ve stylu Zaklínače či Drakensang - kde je ta plocha větší :-)
-
-
Jj, ultraprázdny a ultraplytký openworld (skyshit), to je sen všetkých fanúšikov rpg. *7* To je až na pováženie ako si môže niekto nevšimnúť, že tw2 je o rozprávaní príbehu.
-
-
Jaký TW2? O tom nějak nemluvím... Ale tak jsou různý open worldy- FNV má skvělí příběh. :-)
-
-
-
-
On totiž po vydání DA2 velmi rychle o hru upadl zájem. Hype se nedá držet věčně a hráči záhy poznali, jak to je. A pak se s DLC moc nepochodí.
-
Na žádná dementní DLC k dementní hře Dragon Age II jsem nečekal a pěkně po dohrání prodal bez ztráty korunky. Pro peněženku skoro stejný, jako PCčkář, co hru stáhnul.
-
1+data asm 2jku som hral hodku a uninstall xD
-
-
Dobrá voľba, je to shit, zbytočná strata času.
-
dobře ti tak
-
-
Mno měli by popřemýšlet nad ME3 a jeho koncem. Vyvstalo mnoho otázek a od té doby mám silnou depku. Po dohrání hry bych měl mít dobrý pocit a ne že jsem ztratil chuť si to rozjet znovu T_T
-
Enchantment? enchantment! *1* *16*