Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ME 1 super, ME 2 horsi, ME 2 jeste horsi.
    DA 1 super, DA 2 odpad :).

Bioware nejak dochazi dech .
  • Mna DA celkom bavilo.Co ma na tejto serii uraza je obludnost koridoru ktory predvadza.Na niektorych miestach to islo uz ozaj do absurdnych rozmerov ked ste vlastne mohli ist len chodbou o sirke 1 postavy a pri tom sa to chcelo tvarit ako exterier.To uz stare plosinovky ponukali vdaleko viac volnosti.
  • MrSanta
    Neoficálně už bylo řečeno, že na trojce se nějaký ten pátek už pracuje. Obě hry mě bavily, jednotka byla v něčem lepší, ale i ve dvojce jsou (aspoň pro mě) dobré nápady. Zatím mě BioWare vyloženě nezklamal, takže na další Dragon Age se těším. Jenom zbytečně nechvátat, klidně si počkám až do roku 2014.
    Hlavně ať se hraje za nového hrdinu, možnost vybrat si rasu by taky nebyla špatná. I když většinou hraju za člověka, když k dostání není ork.
    • Amylee.Anderson
      Já bych si nejradši zahrála za hrdinu z prvního. Měla jsem jí ráda a strašně se mi líbil ten příběh a jak to u mě dopadlo. A taky za Hawka by to nebylo špatný. Neřekli, cos nim (v mím případě ní) bylo potom a vzhledem k délce hry s tou postavou člověk tak nesžil... Hlavně aby ve trojce byl Anders :D
      • Ja mam praveze pocit ze Anders bol dizajnovany presne tak aby bol co najnesimpatickejsi a hraca co najviac stval... Aspon teda ja toho mojho. Vyborne napisany (splnil ucel), ale uz od Awekeningu by som ho v hre najradsej nemal.
        • Amylee.Anderson
          To je vtip? Už od první chvíle, kdy skolí Darkspawny a pak řekne "I didn't do it" je předzvěstí, že to bude dobrý charakter :D
          • smejki
            http://simpsonswiki.net/w/images/8/8e/I_Didn%27t_Do_It!_The_Bart_Simpson_Story.png
  • Cahir
    Škoda, doufal jsem ještě v nějaké příběhové DLC. Legacy a Mark of the Assassin byli super. Byli podobně kvalitní jako Shadow Broker.
  • Tady to jsou samý silový keci. Pozor, ať vám nepraskne žilka, až zase budete psát ty svoje moudra o DA2 *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit