Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příteli, to je jedno, že tato hra je odfláknutá a technologicky zastaralá. To je možná, já s tým souhlasím, ale můj otec jí hraje rád. Tak, když je tak špatná proč jí si jí nelegálně stáhnu a hrál ? Dnes již máme tolik informacích, jako je youtube, herní magazíny či různé komunity hráčů zabývající se herní tématikou. Jak, již tu někdo psal. Je to sobecký názor. Vím, že tu hru nebudu hrát, tak jí co nebudu jí hrát ani nelegálně stahovat a poté říkat: To byla blbost bla, bla, bla. Co jsi učinil byla krádež a to je vše..... Nechci ti kázat ani ti mluvit do duše, ale když vím že hra je blbost, tak si jí ani nestáhnu a když u hry nevím, tak počkám na uživatelská videa, recenze. Lidi jsem přeci lidi ne Somálci ( ne není to rasistické. Somálci mají jen jiné myšlení *16* *16* )
  • Mě to třeba zajímá, a vysvětlím ti proč.

Např. Assassins Creed. Tuto hru miluju a jako ryze PC hráč bych byl pak v prdeli. UBISOFT oznámil že kvůli pirátům přestane na PC vydávat hry. Takže já, poctivý platící člověk si kvůli debilním zlodějům nebudu moct zahrát na PC AC3 a budu si muset jedině pořídit konzoli.

Příde ti to fér? Já jako platící hráč nebudu moct hrát další díly kvůli těm co to kradou?

A s tim obsahem???? To sou jen výmluvy, na konzole je obsah většinou stejný a ty hry se tam prodávaj. A to proč? Protože je složitější způsob krádeže.... Takže obsahem to fakt neni. Je to hárčema
  • jojo takový ID soft by moh vyprávět 7 let vývoje a nakonec to před vydáním nikdo nestestne??? zákazník pak víc jak měsíc čeká než vyjdou ovladače a patche aby si vůbec zahrál tomu se říka epic fail
  • matty-the-gamer
    Pawling: Mě je špatně z tebe a tvých hloupých komentářů. Vyrábět hry to je jako býti učitelem. Ve třídě máš 30 dětí, některé jsou zlobivé a některé hodné a zajímá je výuka. Budete raději na všechny křičet, že jsou to blbci a budete rozdávat poznámky, nebo se raději na ty zlobivé "vyserete" a pomůžete a zaměříte se na ty hodné? To co tu obhajuješ je lenost! Místo aby si dal někdo práci uspokojit dobré lidi, tak radši bude hnusný na všechny... Jen aby se nemusel namáhat... *7*
  • Jediný co si pamatuju bylo Rage teď nedávno, fakt škaredě mi to graficky blblo. Ale za chvílu se to vyřešilo (napřed alternativní rady od pirátské komunity, potom oficiální opravy) a nakonec mě ta hra bavila a dohrál jsem ji rád. Aj když...byl jsem ze začátku fakt naštvanej.
  • Fajn, a vy se tomu divite, ze si nedali zalezet, kdyz si nabehli u prvniho Crysis na PC? Nekolikrat v rozhovorech bylo jasne receno, ze prave kvuli piratum dalsi exclusivni PC titul delat nebudou.

A ted se kouknete na tento clanek, kde "udajne" si Crysis 2 na PC stahlo z torrentu skoro 4mega lidi. *13*
  • tak teoreticky fakt, že za něco zaplatíš 1200,- a nedělá to z tebe vlastníka, je taky vlastně de facto podvod.
    Fakt, že někdo anoncuje něco, co ve finále není pravda (tato hra nebude port, nakonec je), se dá hodnotit jako podvod.
    Pokud někdo v rámci svýho programu shromažďuje informace o tvém soukromí je podvod.
    Pokud na krabici není nápis, že k aktivaci je potřeba připojení k internetu a potřeba je, je to zase podvod. Ta mince má prostě dvě strany, víme?
  • calwin
    si robíš srandu že? :D
  • Přečti si aj druhou reakci.
    A vážně vtipný, já jeden z volů co za hry platí je napadanej za to, že za svoje peníze nechci flusat do xichtu. Nechci za to ani patlat med kolem huby, stačí mi JEN SAMOTNÁ HRA! Nechci podporu facebooku, nechci podporu originů, steamů, připojení k internetu, otisky zadnice...dobře, ať si to tam dají, je to volitelná služba, ale když bez toho, aniž bys na tohle kejval si nemůžeš zahrát hru, to už se mi nelíbí. A to už se mi sakra nelíbí a těch 50 židlí jim kvůli tomu klidně omlátím o hlavu. Jsem člověk, ne opice.
  • tak to je pro EA vážný důvod k zamyšlení proč nepřesvědčili 4mil hráčů, že se jejich hru vyplatí koupit!!!
  • Tak si ten Cry Engine sam osahejte. Pro PC je komplet cele SDK k dispozici. Multiplatformnich enginu je mraky namatkou napr. Unreal nebo Unity.
  • a v jak nehratelným stavu většina her vychází
  • Tohle je jen další prachsprostá výmluva zloděje her!!!
  • Vždyť ta hra na PC bez patche vypadal kvůli limitům konozlí naprosto příšerně...Dobře jim tak když si na PC verzi nedali záležet!
  • matty-the-gamer
    Přesně... nikoho kdo platí nezajímá, že si to někdo jiný stáhne. Vývojáři a spol. by se měli věnovat platícím zákazíkům a uspokojovat JE a né neustále obíhat kolem pirátů aniž by tím něco vyřešili a svádět na ně malé zisky. Ať si stahuje kdo chce, mě je to úplně fuk...
  • CrocoRay
    Podle mě ty ochrany stejně zase tak moc nezmůžou. Fajn, možná že někoho třeba donutí, ale vesměs je časem zase někdo obejde a kdo si hru koupit nechce, ten si ji prostě stejně nekoupí. Ve výsledku otravují spíše ty hráče, kteří si za ně platí a warezací tam ani tyhle ochrany nemají a jediné co musí, je přetáhnout crack do složky.
    Já si dobré hry kupuji a nějaké DRM mi zase tak krev nepijí, ale když si vezmu, že ani tak moc nepomáhají a časem je vždy někdo obejde, tak mě to docela štve.
  • Ježiš to je zase odpověd. Je mi z tebe špatně.

Vlastnictví jako vlastnictví. Vývoj stojí peníze a úsilí a v porovnání třeba s tou židlí je to mnohem komplikovanější proses. A to že nekradeš nic fyzicky neznamená že nejsi zloděj. Když stahuješ hry tak si prachsprostý zloděj.
  • přesně tak sakra, ale to se vydavatelům leduje stále dokola, vykašlete se na piráty, zaměřte se na konfort kupujících hráčů a služby navíc... Ale je to marný, je to marný...
  • Ale podle mého názoru byste měli psát: Kolik bylo ukradeno !!!!

Nesouhlasím, to je příliš slabé, správně by se mělo rovnou psát kolik vývojářů zemřelo kvůli tomu hlady !!!!!!!!!!!
  • Á jéje, to zas bude v álejích nablito *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit