Přejít na výpis diskuzí
Králem roku 2011 je Crysis 2... v pirátění
3.1.2012 | Aleš Smutný
286 příspěvků
-
Z těchto čísel. Jejich význam najdeš v článku.
-
ja taky :-) na BW se pod podobnym clankem strhla klasicka diskuze a kradezi SW, rohlicich, autech a paragrafech a to tam nemaji anonymni diskuze :-)
-
tak pič... je pisany tento clanok :)
-
Já z tebou naprosto souhlasím, po bezvadné jedničce sem byl rozhodnutý si 2ku koupit, ještě že jsem tak neudělal.
-
v case, ked uz kazdy, co si C2 kupil, alebo aj stiahol ju mal 3mesaice dohratu? :)
-
zapni rozum a porozmýšlaj... ohľadne predajov sa vsádzalo na komunitu PC pretože jednotka na PC už bola ako exkluzivka a príchod na konzolový trh kde nebol produkt známy bol viac menej "pokus"... čakali že si to kúpia prevažne PC hráči nejde tu o to na čo bola hra vlastne primárne vyvíjaná... vy sa hneď radi chytáte takýchto pič...
-
Tak, tak. DX11 support anyone? *5*
-
zaver: robia sa konzolove porty za ktore pc hraci nechcu platit :)
-
U toho "víme" by mohl být link z čeho že to vlastně víme.
-
z čeho?
-
Určitě si hru nekoupilo víc lidí, než těch, co si jí stáhlo. A kde se tu vůbec vzal nějaký řvoun z novinek?
Edit: Tím řvounem myslím tady pana Fišmoně. -
ku podivu :D multiplayerovky
-
u všech top5 jsem svatej.. zato jsem CIV 5 koupil když jsem to u ní minulej rok udělal..
-
"Celkově jsou to prostě neveselá čísla, zvláště u Crysis 2, které sázelo primárně na PC komunitu. "
toto je co za drist, c2 bola robena primarne pre konzoly -
Congratulations *3* *1*
-
Tenhle článek je naprosto nesmyslný blábol, který vůbec nezohledňuje, kolik lidí si to následně koupilo. Ukázka amatérské novinařiny plné manipulací a lží sloužící velmi pochybným zájmům.
-
oprava: ta věta o postizích bez otazníku.
-
no snad bude sranda xD
-
1 280 000 vs. 3 920 000.
Závěry vytvořte sami. -
Ne vážně, jak to dopadlo s tím Zaklínačem 2? *2* CDP sliboval postihy pro piráty už před vydáním? CDP snad stojí nad krachem? Vyjádřil nespokojenost s prodeji? Nevzniká snad na základě úspěchu 2ho dílu port pro Xbox 360. Financovaný zisky od PCčkářů?
Mě jako platícího hráče naprosto nezajímá kolik joudů na PC a konzolích si hru stáhlo. Videoherním společnosti by s nimi vůbec neměli ve svých plánech kalkulovat. Pirátění je stav mysli a daní piráti nemají žádný reálný ekonomický význam. Klíčové je, kolik je kupujících. Dle herní prodkuce pro PC zjevně více než dost. Že chtějí vývojáři a hlavně vydavatelské korporace vždycky víc je přirozené.