Přejít na výpis diskuzí
Krvavá modifikace Brutal Doom přebarví vaše PC na rudo začátkem června
28.4.2015 | Honza Konfršt
73 příspěvků
-
Fuj, další herní feťák.
-
On se o tebe někdo zajímá, že se o to snažíš?
-
A co takhle Duke nukem 3D: pervert edition?
-
Mně jde zejména o příběh a atmosféru. Od dob, kdy jsem hrál Half-Life 2 jsem notně rozmlsaný a čekám od her víc, než střílení pro střílení, protože takové hry pro mě jednoduše určitým způsobem nastavují laťku. A příběh jen proto, aby tam byl, samozřejmě taky není správná cesta. Minimálně pro mě ne. QTE ani skripty mi nevadí, pokud jich není mnoho. Dnes už si prostě střílečku jen proto, abych rozstřílel 250 protivníků nezapnu tak často, protože mě nebaví tak, jako tenkrát.
-
No tak jestli to není finální verze, to co již rok hraju, tak klobouk dolů.
-
10/10
Takovou hustotu zakomplexovanejch nesmyslů v jednom postu sem už dlouho neviděl. GG. *15* -
seš normální??!!
-
...nebo pojíme dostatek odumřelých kojenců :D:D:D:D:D nojo uz me zabanuj ty mekoto, brutal doom na vsechny!!!! *16*
-
brutal doom natebe
-
tesim se az tam vasechny ROZCUPUJU na KASI, až bude všude po stropech a stenách v tech prokletejch chodbách nablemcaný MASO a bude se pomalu odlupovat a s"čvacht" dopadat na zem a na mou hlavu!!! Az chytnu zmetka a rukama ho roztrhnu vejpul nebo ho zlomim vo koleno jak SUCHEJ KLACEK!!!! UAAAAAAAA!!!!! RIP AND TEAR!!!! *16*
-
verze 19 je výmysl iluminátů a verze 20 neni nic vic než konstipační teorie, wake up! Otevři oci, a vidis pravdu, ted hrajem 1.9 a budem hrat 2.0, potom co obětujem dostatek dětí a pojíme dostatek odumřelých údú
-
On to někdo píše, aby to někdo četl? Odkud si vylezl, gumo?
-
Tebe to bavi pracne psat, kdyz te stejne nikdo necte a vsichni te maji za hlupaka? Snad pochopis, az vyrostes.
-
Odmítáním skiilu nebo myšlení bych nemohl hrát ani Cod ani Armu ani Doom 3 ani takový ty autíčka z vrchu. Kupodivu původní Doom nepovažuju pro feťáky. Zato, kveik a dota, no tak to očividný kraviny pro feťáky jsou. Abych ukázal, že to není můj výmysl, tak si střízlivě rozeber svou maličkost - typický příklad takového, který hraje kveikovský skvosty. Pomalu zapomíná svůj rodný jazyk, propláchnutej úzkoprsostí a degenerativní třes zřejmě považuje za nějakou herní dovednost či co. A bonusem paranoia, prošlá skla a manipulovatelnost. Můžeš se cítit uražen za všechny své fet-bratry, ale bohužel, jsou to fakta.
Abych ti přesto udělal radost a korunoval tento náš jinak už nějakej ten pátek probíhající düskusný souboj plný zášti, porozumění a vidlí do hnoje - a ulehčil ti hrdinské výboje na obranu wc i simulátoru králíka obecně - tak ti sděluji, že kveik3 jsem hrdě hrál na yůtubu, kde jsem si udělal o této hře a o jejich závislácích, které nazýváš hráčemi, dokonalou představu. Téhle Q-narkomanie bych se ale sám na klávesnici a mousei nikdy nedotknul, nezajímavost a všudypřítomná nuda brání najít něco, co by donutilo to alespoň respektovat. Proto jsem neměl čest být prakticky ponížen umem a stajlovou virtuální nakládačkou, po které bych zřejmě dospěl a pochopil, že když už si chci hsrát a budovat encefalon, tak jedině s protáhlou hubou a očima v uších, kladnýma čísilkama a pocitem laserové opice. No, ale nestalo se. A tak tedy zůstávám kázulí (?) a hraju si svý bezmozkový a srkám u toho sunar a nechávám se poučovat nepochybně vyspělýma hsráčema, kteří ví co a jak. -
napr zminovany quake 1 ma uplne atmosfericky soundtrack made by Nine Inch Nails a ta hra s nim ma proste koule. a je fakt, ze tuna starych her ma proste celkem velke moznosti dohrani. Ja se napr. pri hrani quake vzdy kocham trickjumpama, kdy si pod nohy napalim raketu/granat a uz misi prochazim uplne z jineho smeru a ty nestvury kolikrat zaskocim. Taky je velice dulezity ammo a health management. For fun jsem zkousel COD a to je silenost, health regen a co chvili mi do kapes kumpani futrovali naboje. Ty kvera, co mi dali na zacatku mise mi vydrzely po celou dobu. Kdyz to srovnam napr s Vietcongem, kde hrac co chvili premyslel, zda si necha dobrou M16 se spetkou munice, nebo veme cinsky nepresny smejd s tunou munice.
-
he/he (anonym)
Takovej zmatenej kašpárek...
---------------------------------------------
kasparka mas v trenkach.... (bohuzel jiz neslo reagovat primo na vyse uvedeny koment) -
Nějak nerozumím, jak může koncept bezhlavé řežby ve First... Person... Shooteru... být zastaralý. To je jako tvrdit, že Tekken bez kvalitního příběhu a cutscén je zastaralý. To, že jsou dneska sřílečky samý QTE, military, cutscény a hlavně příběh (ty příběhy z dnešní produkce jsou fakt samá perla, příběh jen pro příběh), autoheal, autoaim, skript a vození za ručičku - to je jen degenerace a násilné zfilmovatění her za účelem větší přístupnosti a zájmu pro casual obecenstvo, žádné vylepšení konceptu.
Na prvním místě u her je a vždy bude hratelnost (s touhle větou nemá smysl polemizovat, obzvlášť s CoD děckama). A na tu cutscény, grafika nebo příběh speciálně ve stříleče nemají vliv. Jsou to neinteraktivní prvky. Jediné, na co mají vliv, jsou prodeje. *15* -
Moc hezké, DOOM mě díky módu začal fakt bavit. Jen si myslím, že to místy možná trochu přeplácal v množství krve (hlavně ty obecné krvavé particles po zásahu). Mám subjektivní dojem, že něco bylo ve starších verzích trošku lepší a uvěřitelnější. Jinak ale paráda.
-
Už jenom dlouhodobá popularita i po dvaceti letech dokazuje, že Doom do věčných lovišť neodkráčel. Možná zmizel z mainstreamu, ale Také pamatuju, kdy byl Doom novinka a byly jsme z toho nadšení, ale tak rychle překonaný nebyl. Potom začalo vycházet víc a víc 3D stříleček, ale nevybavím si jich moc, které by mě tolik bavily a které bych hrál opakovaně, snad jenom Duke Nukem 3D a Terminator: Future Shock. V tomhle žánru těch opravdu dobrých her podle mě v 90. letech zase tolik nebylo.
A i když Doom sám už nehraju a nehrál jsem mnoho let, tak by mě tohle i lákalo zkusit, ačkoliv nepředpokládám, že k tomu dojde. -
"Z tvých požadavků mě okamžitě napadl Serious Sam, Painkiller a 3 000 jinejch více či méně povedenejch bezmozkovejch FPS"
SS ani PK nemají to, co má Doom (tempo soubojů/pohybu, počet nepřátel, atmosféru)
+
3000 sis vycucal z prstu. Nedal bys dodromady ani 1 hru, která má všechno to, co má DOOM
= víš o FPS a speciálně Doomovi kulové a jen troluješ.