Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Brutal Doom
  • už mi sere, jak se pořád oprašujou a znovu objevujou starý tituly, který se nějak upraví a prezentujou se pak jako bůhví co.....
  • hmmm.....jo, narodil jsem se v 80. letech....jo, hrával jsem Doom část 90. let....ale proč se touhle blbostí v 21. stol ještě někdo zabývá? tehdy to bylo něco revolučního, ale tahle FPS, s touhle grafikou a touhle koncepcí je už dnes prostě úplně zbytečnej sajrajt.....to není RPG, allá Ultima a Lord British - tam jsou určitý aspekty nepřekonaný do dnes.

Tohle bylo revoluční a jedinečný zoufale krátkou dobu - první FPS s lepší grafikou poslala Dooma do věčnejch lovišť, protože kromě střílení neměl co nabídnout.

Je mi jasný, že schytám milion mínusů s argumenty tipu "ty blááho je to to zadarmo!!! děla to nadšenec XY ve svý volný době" a "jak můžeš hejtovat Revoluční FPS z 90.let?"....ale prostě to tak mám, když jsem si spustil trailer, tak jsem si vzpoměl na svoje dětství, ale hrát tuhle primitivní trííčovinu snad už ne :-DD
  • BD ?
  • C-BEAM
    jediný problém mám s BD, že mi vďaka nemu ostatné fpsky pripadajú ako prachádzka v kláštore, dokonca i original Doom mi teraz pripadá tak, že by mu mohli nalepiť PEGI 7.
  • Když přežili Hatred a Postal, tak tohle už dají :)
  • Asharak
    Takže verze 19 je lež? *8* *7* Jinak jo, DOOM v2 s upgradem *5*
  • froztik
    To bude pro moralisty jasný infarkt. *15*
  • to je pixel art to muzou hrat deti od 3+
  • Pegi0 *14*
  • nechteji si za ni nauctovat 9.99e jako za standard dlc? *1*
  • konečně taky nějaká hra vyjde... jinak je to verze 2.0 ne 20.0
  • Moc hezký, snad to dopadne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit