Přejít na výpis diskuzí
Krvavá modifikace Brutal Doom přebarví vaše PC na rudo začátkem června
28.4.2015 | Honza Konfršt
73 příspěvků
-
Ne he/heho nereagovat. Je to CoD dron, co si libuje v naskriptovaných tunelech. Jednou se připojil do Q3/Doom mulťáku a dostal takovej náklep, že má z toho doživotní trauma. Od té doby mu praská žilka pokaždý, když je někde zmínka o těchto střílečkách. Označuje hráče Q3 za feťáky apod. výblitky. Prostě zhrzené casual děcko, co u her odmítá skill a myšlení. Jo, a taky zloděj nicků. *15*
-
Pro mě je DOOM nej !doomovka! všech dob. Brutal Doom je nejlepší 3Dčko, co jsem hrál loni nebo předloni. No, je v tom nostalgie… A co? BrutalDoom je super! Pičuješ, lamo *14*
-
Brutal doom sem hrál naposledy hmm ... včera *1* to se prostě nikdy neomrzí.
Nemůžu se dočkat na další verzi, vypadá fakt brutálně *14* -
he/he:
Pěkně a "chytře" píšeš, ale máš svou logiku postavenou jen na předsudcích a absurdní morálce.
Táhle hra + MOD Brutal Doom, je fakt totální nářez. A pamatuj, že zábavnost hry neurčuje herní Engin, nebo počet "pixelů" ;-) -
Hrál jsem asi dva roky zpátky a donutilo mě to (poprvé v životě) dohrát DOOM a DOOM II. Neskutečně intenzivní akce. Bavilo mě to dokonce víc než můj oblíbený Painkiller.
Doporučuji všemi deseti. Chvíli si zahrajte a zapomenete, že jde o tak starou hru! -
jde o to že se v tom kosej nepřátelé po stovkách, taky jsou hrozně vymakaný reakce když do nich střelíš což je u těhle her důležitý, žádná hra ještě nebyla takhle badass, můžeš třeba poslat démona do p*dele a pak ho nakopat do koulí a urvat mu hlavu, je to prostě něco jedinečnýho
-
souhlas, mnohem zábavnější než kterákoliv moderní střílečka
-
Apropooo, kdy už bude nějaké info o Hatred... netrpělivě čekám *14* *5*
-
Takovej zmatenej kašpárek...
-
Ja vim ze te to nezajima *1* je mi to uplne jasny, kdyby ses ptal vazne tak bych ti odpovedel, ale stejne uz to nekdo psal dole a vicemene se s nim ztotoznuju. Doom 3 *1* hra ktera stavela pouze na grafice stejne jako dnesni hry, kde prodeje delaji trailery a nikoli hratelnost.... chapu ze se ti libil, ale dnes je to hnus, grafika za par let strasne zastarala zatimco hratelnost puvodniho doomu je porad stejna
Jinak nevim jak ty ale ja mam kompost na zahrade a CoD by mi ho akorat zasvinilo. -
Bohužel je to tak. Dostal jsem třeba ban před týdnem nebo dřív za pravidla nebo jak, ale hlavně jsem nikde nenašel kde jsem ve kterém příspěvku vůbec udělal chybu, co přesně bylo nevhodné z těch cca... Nevím 160 slov. Takže není ani žádný feefback. Tudíž automaticky byl ten ban více méně zbytečný. O co hůř.
Jen to vedlo k tomu, že jsem opět spustil a blokl každou blbost na webu přes Adblock.
Žádný horní otravny tiscali panel, prosba o donate, spodní prosba o vypnutí, nic. I bez hlavičky je hlavní stránka ještě lepší :3 mám se pravděpodobně lip než subscriber a nějak mě to nevadí. -
Zbytečně vymýšlíš jak nasnídanej Romero. Nepůjdu si to zahrát, nezajímá mě to. Jednak si myslím, že kostičkovaný střeva a virtuální kečup není z hratelnostního a zábavního hlediska něco tak fascinujícího a spíše je to jen pro úchyly, a taky to, že Doom jako takový byl na svou dobu sice hrou kvalitní, ale dnes je přece jen již archaickou srandičkou, která už potratila na své hodnotě. Podle mýho skromnýho názoru, správný směr u téhle hry ukázal jedině Doom 3, který patří mezi nepřekonatelné fps záležitosti, ale to zase odbočuju.
Spíš mě zajímal vlastně co do zábavnosti a hratelnosti takový ten rozdíl k dalším titulům, kterej si erudovaně zakompostoval. -
Jak rikam bez si to zahrat a za 10 minut pochopis, jinak pokud chces abych si vecer pobrecel do polstare tak se musis snazit vic ... a pohni nez se sem pririti nabuzenej cenzor a smaze te :D
-
Ta cenzura tady je naprosto dementni, mazou to podle nalady a ne podle pravidel .. ostatne pravidla si kazdej muze interpretovat jak chce protoze jsou debllne napsana.
Diskuze byli nejzabavnejsi cast tohohle webu a ted je to domrdane, kdyby tu byli skutecni trolove/spameri tak by se z toho ti cenzori posr4li. Tady kazde decko obejde ban za pul minuty a presto to nikdo nedela !
Proste je to zase jenom buzerace a ztrata casu/penez, ktere by se mohli vyuzit pro rozvoj webu, pripadne pro odstraneni jedne z tech tisicu teklam ......... proste n4srat
O tom ze herni web moderuji lidi kteri hraji maximalne angry birds ani nema cenu mluvit. -
Jakože nostalgický ejakulát je pro většinu vás herních šašků naprosto normální, ale v čem že je to teda lepšejší? Čistá zábava jak čístá zábava, ne? Alespoň to dokazuje, že těmto hrám a střílečkám vůbec ale vůbec nerozumíš. Eliminovat tyhle amatéry.
-
To protože většina lidí hrála jen "shawerzi" nebokse tomu říkalo... Tam totiž byůla jen jedna epizoda končící po sejmutí dvou baronů a skoku do pekla.
-
Hral sem brutal doom pred rokem a musim rict ze je to porad cista zabava kterou ty roky vubec nepoznamenali. Kdykoliv tomu dam prednost pred CoD.
Apeluju na vsechny mlade jinochy aby prekonali pocatecni odpor a zkusili to, staci par minut a clovek pochopi proc to bylo lepsi nez vsechny CoD za poslednich 10 let ^^. -
Taky se mi líbí jak lidi, kteří nikdy nehráli Brutal Dooma nebo Serious Sama na nejtěžší obtížnost, tomu říkají bezmozkové FPS. *4*
-
Zkusim
-
Ale stejně, na Project MSX už u mě nemá. Hlavně co se týče obtížnosti. Pokud má někdo zájem o alternativu, určitě bych jej doporučil. Jen je třeba hrát přes GZ/ZDoom. Kompletní předělání zbraní a životů. Zase ale chybí ony brutáldoomovské pixelokaluže krve :/ a animace. V tom BD je BD nej njeúžasnější. Jen by to chtělo lepší instalačky a kompletní konfigurace, které tomu chybí, takže Brutal Doom by mohl zase trochu oživit starý žánr FPS :P
Ikdyž přednější částí zábavy jsou víc nové WADy (mapy/mappacky) než samotné úpravy hratelnosti. Moc se nedivím některým, že jim přijde DOOm 1/2 nudný, pokud hráli jen základní WAD *4* Jen zase problém s manuálním přidáváním. Pokud BD dostane i nějaký GUI pro změnu WADů, byl by ještě lepší.
Ani jsem dřív nevěděl, že první DOOM má ještě dalších 2, teda 3 cože? :D epizody :3