Přejít na výpis diskuzí
„Kudy půjde Hannibal?“, ptá se Total War: Rome II a přidává informace o armádách
1.8.2013 | Aleš Smutný
110 příspěvků
-
Davam palec nahoru :-)
-
falanga je 1 formace víc jich hoplité neznali
uznávám že "falanga neznala formace" je blbost měl jsem napsat spíš že "hoplité znali z formací pouze falangu" -
Tak falanga jednou taktika,neznala formace,pak zase falanga je formace,tak ja ti nevim jestli si ze me delas srandu nebo neumis se vyjadrit
-
Tak ja nevim,pouze pisu ze falanga mela formaci,ty jsi tvrdil ze formace oni neznali,a ted najednou obracis,kdo se ma v tobe vyznat :-D cituji te:falanga:neznala formace,sli ve stejne linii
jinak s tebou sohlasim o parthech
a kartago zas bylo nepochybnym rivalem Rima na morich -
Kartagince nepovažuju za barbary ale za rovnocené soupeře říma
falanga je JEDNA FORMACE můžeš mi prosím uvést nějaké další které hoplité uměli vytvořit???
ŽÁDNÉ JINÉ FORMACE HOPLITÉ NEZNALI
legie byli mnohhem přispůsobivější a proto vyhráli
jediná národ který se ve vojenství mohl římanům vyrovna byli parthové/sasánovci -
Nemáš zač....rád se podělím o info....aspoň něco - když už umíráme nedočkavostí :D Zklamání to nebude....to se u TW série - vlastně u CA nikdy nekonalo....očekávání jsou velká - až přehnaná, pořád to nebude tam kde by jsem to chtěli....ale to už je povaha člověka :D Budeme se muset počkat další 10 let na Rome III či až snad na Rome IV - teprve tam to začne hraničit s naší hráčskou představivostí :D
-
U tohohle jsem začal slintat jak malej Jarda....dosah po armád po mapě není zrovna velký....ale co mě dostalo asi ponejvíc je, že v bitvě neviděl protivníka, protože v cestě jeho armády byl kopec, přes který neviděl....pravděpodobně půjde zapnout standardní zjednodušený přehled po mapě, kdy dohlédnete všude, ale tohle mě bude opravdu bavit....
-
hej hej dá sa tomu pochopiť :D ;-) A hej to som postrehol že pri bitkách sa bude meniť počasie ale tiež osobne neviem neviem jak s tým systémom ťah=rok..no dúfam, že to majú premyslené lebo na hru sa teším jak decko na Vianoce. :D a žiadne sklamanie si nepripúšťam :D a vďaka za názor a postrehy ;-)
-
Jedno delší video z prologu:
http://www.youtube.com/watch?v=EM4gLC2jGLI -
Já jsem to taky zaznamenal, někde v těch odpovědích je napsáno, že se nebudou střídat roční období - tedy může se to ještě přeložit jako typy počasí, ale podle mě je tím myšleno právě to jaro/zima....takže pravděpodobně je pravda, že co tah to rok....je to jediná věc, která mě zatím velmi vadí....protože to znamená zrychlení hry....jako je pravda, že krátké pohyby v Rome I kdy tah byl půl rok a já neušel ani půlku cesty z Říma do Capui byly otravné, ale tohle znamená proč se tolik zvětšují města - protože je jedno jak blízko budou, pravděpodobně budou mnohem zvětšené body pro pohyb - za rok ta armáda musí obejít sand půl světa ne?? (obrazně řečeno)....ještě tam zmiňují, že období se bude střídat v bitvách, pravděpodobně tak, že bude záležet na konkrétní lokaci kde bojujete - jinak by to bylo extrémě nereálné a jen by mě tím nasrali....životnost generálů bude kratší než si budeme přát, ale na druhou stranu v žádném TW neumírali generálové po desítkách přirozenou smrtí, pokud budou mít dobrou hranici přirozené "životnosti" je to jenom příklon k realitě....Generál bude ověnčen samou hvězdou, bude to legenda s velkým politickým vlivem, ale prostě umře a vy i když budete moc smutní, musíte začít nanovo - pokud půjde stejně jako v Rome I přesunovat nějaké poradce, že nějak s pomocí slavných generálů školit ty zelenáče - bylo by to super a hra tak bude o to více zajímavější....ufff to je tak dlouhý, že to po sobě nebudu ani číst - doufám, že jsem to zplodil v nějaké aspoň srozumitelné formě :D
-
Vopred vďaka ;-)) A ešte jeden dotaz. Čo je pravdy na informácii, že bude jeden ťah znamenať v hre jeden rok?? Tuším som to zaregistroval v nejakom videu ale v oficiálnych vyhláseniach mi to ušlo. A ak je to pravda, som zvedavý ako sa to prejaví ("životnosť" generálov napr.) Tvoj názor?? :-)
-
to Chevy: není to spíše mnohonásobný orgasmus?? :D No to nevadí - zcela ti rozumím....
Pokud jsem správně pochopil tak se stránka bude postupně aktualizovat....ale jelikož se po těch stránkách rozhlížím každý den - určitě budu vědět kdy to přihodí - takže určitě ti sem nahodím link ;-)
Jinak přechod přes řeky chápu - na tom vidím jen samé plus....co se týče moře s hodnocením si počkám až na hru samotnou.... -
Mohol by si potom prosím ťa aj tú druhú várku odpovedí sem hodiť? A keď tak kedy vlastne bude? Čo poviete na ten prechod vojskami cez more a rieky? Hocikde? Diky pekne ;-))
-
pravě jsem prožil něco, co vyvraci teorie, že jen holky můžou mít několika minutový orgasmus :D :D
-
Díky, nějak jsem to nezaznamenal :D Ten soundtrack se mi prostě zamlouvá - čím dál více....
-
intro už je venku:
http://www.youtube.com/watch?v=Q1DB-977sbE -
Našel lidičkové - našel....díky TW ksychtbooku a díky tomu že vždy si přečtu pár komentů :D Zvědavost byla oplacena....Tady je první várka odpovědí:
http://forums.totalwar.com/showthread.php/72354-Jack-Answers -
Malé upozornění - Zítra (tedy 7.8.) vyjde na ofic. stránkách - konkrétně na fóru něco pro ty co hledají odpovědi na mnoho otázek.... Jack Lusted se bude snažit odpovědět na co nejvíce otázek fanoušků, předevčírem jich bylo 30+ stránek....Jenom já blbec,blbec, blbec tak nějak zapomněl dát si stránku do oblíbených a vůbec nevím jak sem to našel :D Hups....Takže hledejte milí přátelé....a když tak pošlete odkaz - učiním když tak totéž ;-)
-
To mi připomíná, že doufám v lepší stabilizaci ekonomik ostatních frakcí, než ty, které ovládá hráč....Vždycky mě v Rome I a hlavně Shogunu 2, překvapovalo jak si s polovičním počtem provincií můj soupeř nejenom udržuje stejně, ne-li větší armádu než já a k tomu má i loďstvo před kterým by zdrhli i Britové z budoucnosti....já na lodě nikdy moc nebyl - všechno jsem vždycky soustředil do pozemních jednotek....a loďstvo měl jenom na přepravu a chránění pobřeží před invazí....
-
yep, důležité bylo jít proti nim co nejdřív. za juliovce jsem, ale proti oboum rodům šel až už jsem měl celou evropu a vetšinu afriky v kapse, ale protože jsem brutovcům odřízl cestu k expanzi tak měli na naší společné hranici u severní itálie (oblast dnešního slovinska) asi 7 legií těch nejelitnějších (urbans, praetoriani), což bylo nějakých patnáct tisíc mužů (doteď mi není jasné, jak si mohli dovolit udržovat takovou armádu, s takovým počtem provincií). naštěstí to bylo hned u mého verbovního centra, čili jsem je vybral po jedné jako mřeňky z tůně (nicméně mě to stálo ty nejlepší veterány, kteří semnou prošli od tažení na sever až po výpady do egypta. hýčkal jsem je celou hru jako vlastní a tví soukmenovci mi je vzali ty vrahu! *1*