Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja taky ne :-D pritelkyne, hrani, skola a prace, to me bude stat hodne sil :-D hral jsem vsechny hry Total War a fotrik o me jednou prohlasil, ze mam Napoleonsky komplex (paradoxne Napoleon me bavil nejmin :-D )
  • No já vlastně ani nechci vidět mé pracovní výsledky po 3. září :D
  • Rovnou uz jsem rekl pritelkyni, ze se mnou od 3.zari nebude alespon den, dva rec :-D mozna si ted vycita, ze mi to sama koupila :-D
  • Já jsem takhle trávil času u každého Mass Effectu a Zaklínačovi.... :D Vždycky sleduju fóra, ale zapojuji se do nich jen těsně před vydáním a těsně po vydání....výjimku tvoří hater storm u Mass Effect 3 konce, kde jsem na tehdejší fan stránce hateroval snad ponejvíce v životě, vlastně poprvé naplno :D Anglický eurogamer, podává informace lépe než ten náš, tedy ten český má očividně přez prázdniny volno - celá redakce pravděpodobně....a taky se drží hlavně těch populárnějších témat....nechci začínat hádku konzole vs PC - i když tady budou hlavně PCčkáři - a konzole nijak neodsuzuji - mám také zájem i o jiné info než = hele novej ovladač, a nové informace o pí****nách, jako ekonomové zjištují cenu konzolí, změna v jednom tlačítku....tady chválím Tiscali - mají nejlépe zpracované informace a mají jich hodně....
  • Az na Eurogamer jsem na tom stejne :D a tp rozhodne nejsem parmen, hraju jen strategie, hlavne teda Total War a tohle je prvni hra, kterou takhle sleduju (mysleno vyvoj a ruzne dalsi info)
  • No jak kdy :D Řím tedy S.P.Q.R. ten toho moc nenadělá - já na jeho útok čekal a připravil se....Scipiovci toho moc nedokázali - jelikož Syrakusy jsem jim zabavil :D a Kartágo jim celkem zatápělo pod prdelí a Juliánovci?? Ti měli většinu armád na severu....Prostě jsem rovnou vpochodoval na Řím a kupodivu celkem snadno obsadil město....Rychle jsem pak získal téměř nechráněný sever Itálie....akorát ti Scipiovci měli sviňáci nějak najednou dvě velké armády co poslali proti mě....rozhodl jsem se jim postavit v poli a snad v nejlepší bitvě (kromě Shoguna 2 v bitvě o Kjóto) jsem je rozdrtil - pro Scipiovce konečná, senát v troskách a Juliánovci si na mě ze severu mohli posílat co chtěli....jelikož když zaútočili na mě - tak mezitím je řezali Galové a podobní....a hodně pomohlo Kartágo :D
  • jsem zvědavej, protože občanská válka (když už jí plebejci tak říkajíc konečně odklepli) proti zbylým dvoum rodům byla jedna z nejtěžších věcí (po invazi do egypta:)) v původním rome.
  • Já ti rozumím :D Nejlepší je jít na fórum CA a tam si počíst - a nemusíte mít ani zas tak velkou znalost eng. spoustu věcí píšou stručně a velmi srozumitelně....každej den prolézám 4 stránky českých herních stránek, komplet CA stránky a anglickej eurogamer....jo a youtube kanály různejch fanoušků a členů vývojářského týmu :D
  • hmmm to netuším, ale co jsem pochopil já - tak rodiny budou pouze opozice (tedy, že půjde spíše o "tabulkové" nepřátele/spojence uvnitř frakce) a v kampani jako takové budete bojovat pouze vy....v Rome I byli Římané rozděleni, ale tady nevím jak by to jako fungovalo....jelikož rody/frakce budou v každém národě....takže si myslím, že tvoje možnost hrát jakoby 2 hráči za Kartágo nepůjde....ale neber tohle jako zcela pravdivé....je to spíš to co jsem osobně vyrozuměl z prozatímních informací....
  • A to by me zajimalo treba kdyz si oba budem chtit dat za kartago,za 2 ze tri rodin zda to teda pujde,pac se mi zda ze se o tom nezminovali,nevite nekdo?
  • Sorry, jsem nejakej uplne mimo, napsal jsem to same co ty ve zkratce :-D proste s tebou souhlasim, co se tyce tech hateru
  • Jj, taky doufam, ze barbari budou tuhle strategii plizeni se a schovavani se praktikovat nejvice :-D nic se nevyrovna zmatenemu rimanovi, kterej je zvyklej celit nepriteli face to face a ne dostat ostepem do hlavy spoza stromu :-D nadavaji tu podle me lidi, co videj akorat clanek a vieo na tiscali, kde se ale musi zabyvat I jini hrami a nevenuji se pochopitelne jen Rome, tzn nereaguji ma vsechno co CA vypusti (nic proti redakce, chapu ze nemate cas jen na par her :-D )
  • jen malá úprava - tou myšlenkou, že neočekávám nic nového - je myšleno jako nějaký nový gameplay např. z finální verze hry, nebo nějaký deníček vývojářů, kde se dozvíme konečně něco pořádného.... ;-)
  • Dekuji
  • Posun tam vidět je....spousta lidí co tu nadává vidělo maximálně video z E3 a zbytek informací nezná, všechna videa co zatím vyšla v rámci gameplay nejsou konečná verze (opravdu zatím ani u jednoho nebylo potvrzeno, že jde o finální verzi)....myslím, že většina gameplay videí - nebo spíše obsahu pochází ještě z období před E3 a detaily se ještě ladí....mě se to líbí, ale nemyslím si že se dočkáme něčeho opravdu nového - podezírám CA, že záměrně nám neukazují finální verzi, protože první co uděláme při první bitvě bude jenom WTH????
    A ještě k tomu krytí jednotek (rozuměj schopnost využití terénu pro schování se před nepřítelem) - doufám, že hlavně barbaři budou v tomhle extra experti, né že se nějaká stupidní vesnická rota přiblíží sotva na dostřel kanónu (obrazné přirovnání) k mé jednotce barbarů (třeba nějací druidi co mají nejlepší schopnost v tom zalézt do každé díry co najdou) a ihned je objeví takže moje taktika bude tak akorát - no víte kde :D TO mě štvalo u Shoguna - tráva že by schovala i pojizdenj cirkus všude stromy a mlha jak mlíko a stejně je našli....právě schopnost přepadu z úkrytu - bude hlavní zbraní barbarů proti lepším jednotkám např. Říma....jsem zvědav co z toho vyleze....a lidi už jenom měsíc přesně ;-)
  • Pokud vím tak ano - MP bude pro dva hráče v kampani a pro čtyři hráče pro bitvu....Když tak doporučím pročíst místní články, určitě to tam někde je, ale na 90% si to snad pamatuju dobře ;-)
  • Koukali jste na nove gameplay? Docela parada bych rekl!!! Vim, ze o bitvach uz toho tu probehlo hodne, ale tahle me doopravdy zaujala. Konecne udelali to, ze ne cela armada je videt (konecne vzali do uvahy I terenni nerovnosti), musite proste nejdrive vyslat pruzkumniky a snazit se schovat vlastni jednotky (v tomhle pripade jizdu). Kdyz pominu neschopnost hrace (nechat si takhle zmasakrovat jizdu je trosku neschopnost) tak to je velmi ucinne. Vazne se moc tesim :-)
  • Stvali te Scipiovci? :-) me take,kdyz na me sli,jak jsem hral za Kartago :-D a jinak,divnej nejsi,ja to hral take bez modu,me nejvice bavil zaklad
  • Chtel jsem se zeptat,je moznost hrat s kamaradem Rome II na kampanove mape?
  • Falanga-bitevni rada-je sevrena obdelnikova formace pechoty(hoplitukopiniku,halapartniku)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit