Přejít na výpis diskuzí
Kultovní série Polda se nečekaně vrací, šestka vyjde na začátku prosince
21.11.2014 | Adam Homola
99 příspěvků
-
polda ? niiiiice to se povedlo :)
-
:O Moje dětství! (i když pravda, pro děti to určené nebylo). To je tak boží zpráva! Doufám, že se nový díl povede. Toto je srdcová záležitost
-
Poradna pc exkluzivita *1* , lepsi nez nejake akcni adventury z pohledu treti osoby
-
Herdek, od kdy je Růžový Panter detektiv? To byl snad inspektrou Clouseau?
-
-
To se musíš obrátit na tvůrce, zjevně berou Clouseaua jako sidekicka a Pantera jako detektiva...
-
-
Sice nerozumím tomu, jak může být drahokam detektivem, ale zřejmě jde o Polda humor, takže se v tom nebudu vrtat.
-
-
Zřejmě myslí postavičku, kterou u filmů znáš z úvodních sekvencí ;) https://www.youtube.com/watch?v=HhHwnrlZRus *8*
-
-
-
-
Já bych si dal pokračování Dreamlandu, zná to tady vůbec někdo? To byla kromě Posla Smrti jediná, trochu vážnější česká adventura, pokud jsem na něco nezapomněl..
-
-
Dreamland byl výbornej. Ještě teď mám doma ten pěknej 3 CD case. :)
Ještě jsi ale mezi těmi vážnějšími zapomněl Nibiru/Posla bohů(úplně zbožňuju hlas Pavla Soukupa), Memento Mori 1/2, Alter Ego a Alternativa. Jooo a Next Life. -
-
nebyl to Posel smrti? Protože tam měl Soukup One man show.
-
-
Pavel Soukup daboval hlavní postavu v Poslovi bohů z roku 1998. V Poslu Smrti daboval vedlejší postavu, tu hlavní namluvil Michal Dlouhý. V remaku Posla bohů jménem NiBiRu z roku 2004 namluvil hlavní postavu Jan Šťastný, Soukup se tam mihl ve vedlejší roli detektiva a v Reprobates (Next Life v USA) daboval hlavní postavu Václav Rašilov. Škoda, že už dneska ani české hry nevycházejí s českým dabingem. Koupě Poldy 6 je pro mě z tohoto pohledu povinností.
-
-
hustý, dík.
-
Díky za vyčerpávající odpověď.
Jinak s tím dabingem celkem souhlasím. Speciálně adventury byly v českém znění vždycky fajn. Je moderní tvrdit, že dabing u CZ her většinou stál za starou bačkoru, ale to je strašně nespravedlivé tvrzení. Naposledy jsem si zopakoval právě všechny 3 díly Posla smrti. A ač je slyšet, že 2. a 3. díl už nedělají Future Games, ale Němci a kvalit tak prvního dílu dabing nedosahuje, tak TopCD se s možná trošku strojenějším dabingem, popasovala velmi dobře.
-
-
-
-
Ano, dodnes si ji pamatuji. Osobně jsem hrál pouze demo z Levelu. Čímž mi vlastně připomínáš, že bych se na to mohl dodatečně ještě jednou podívat. Mám ale pocit, že tehdejší kritika ji nepřijala nijak zvlášť dobře.
-
-
Kult to každopádně je, byť kvalitou byly jednotlivé díly jako na horské dráze. Dodnes jsem tvůrcům neodpustil po parádní a maličko vážněji pojaté čtyřce ten krok do žumpy, jaký předvedli s pětkou. Bohužel zápletka napovídá, že to bude spíš opět volovina. Ale pokud by se z toho vyklubala zábavná volovina jako dvojka, tak do toho jdu.
-
-
Já zase 4.díl nesnáším, protože byla takřka bez vtipu.
-
-
Bez vtipu rozhodně nebyl, jen to byl jiný typ humoru než v ostatních dílech. Je pak samozřejmě na každém, co mu víc sedne.
-
-
-
tohle urcite podporim koupí
-
Návrat k 2D je rozhodně plus, ty díly ve 3D nevypadaly ani na pohled dobře (o příběhu ani nemluvě). Ani jeden díl podle mě zatím netrumfl jedničku s kotletkami na hrášku, ale třeba se šestka aspoň přiblíží, to by stačilo. :-)
-
dobra zprava. Od te doby co neni Becherovka gejm, je o srandovni cesky adventury nouze, sem rad ze se vratili ke klasicke kreslene grafice! Co se mi nezda je proc Pankrac vypada jako mladik.
-
-
Je to jen stylizace, myslim, že se to nějak zvlášť neřeší.
-
Prequel...
-
-
JO! Sakra konečně!!!!