Přejít na výpis diskuzí
Kultovní série Polda se nečekaně vrací, šestka vyjde na začátku prosince
21.11.2014 | Adam Homola
99 příspěvků
-
Polda 1 i 2 byly parádní hry, ale ty ostatní díly mi už přišly hodně špatný. Tak snad se jim to povede a nebude to propadák *1*
-
Už se těším! :)
-
tak tohle je pro mě opravdu překvapením a musím říct že milým :-D ....poldu sem pařil jako malej a ještě když sem byl na základce a serie skončila pátým dílem tak jsem psal i pokračování :-D :-D
-
Pěkně! Pamatuji na prvního Poldu. Tehdy sem si ho myslím kupoval na legendárním Invexu. Adventury v té době docela "frčely". Třeba Horké léto, Ve stínu havrana a mnoho dalších a nejen českých. Už, už se těším.
-
Některé věci by měly zůstat nadobro pohřbeny, pod řádným nánosem hlíny.
-
-
Zrovna od tebe bych čekal jiné tvrzení Ježíši :D
-
-
Já čekal, že si tak trochu naběhnu, ale opravdu mě zaráží ty pozitivní ohlasy. Kdybych srovnával sérii Polda s filmovou sérii Babovřesky, tak bych se místy snad i obával, že budu Babovřeskám křivdit.
-
-
Ježíši Kriste! Taková urážka humoru! Babovřeskám se snad ani nedá dostatečně ukřivdit.. Babovřesky jsou samy o sobě zhmotněná křivda!
-
-
V takovém případě je Polda křivda na druhou.
-
-
:D Někteří máme holt ďábelské chutě :D
-
-
-
-
otrasne
-
Nikdy jsem Poldu nehrál, už je šestý díl ? OMG tak to si zaslouží respeckt.
-
Kdysi jsem hrála jedničku a svého času mi to přišlo vtipné, ale upřímně řečeno, neumím si představit, že bych si to zahrála i dnes. Je to pro mě takový herní ekvivalent Kameňáku - kdysi na ZŠ se z toho člověk posadil na prdel, dnes už mu zkrátka ten infantilní humor tak zábavný nepřijde.
-
-
Pamatuješ si, jak jsi zmiňovala, že neznáš nikoho, kdo čte Blesk, kouká na Babovřesky a vaří podle Hrušky? No, mám takový pocit, že právě zde jsi takové jedince měla tu čest potkat.
-
-
Jsem jen zaražena jejich množstvím *1*
-
-
Prostě trapný český humor.
-
-
I got wood *6* *6* *6* *6*
-
Zostań nawet prezydent państwa , mafia don rodziny w Internecie pełen przyjaciół,gangster ,dealerem samochodów na czarnym rynku , lub po prostu potrzebują samochodów złodziej . Lub po prostu grać w ruletkę , sloty i poker . Możliwości człowieka i karne są nieograniczone, a to nawet nie trzeba wychodzić z komputera i nic neriskuješ tylko granie doskonałość. Wystarczy się zarejestrować. http://www.mojemafie.cz/MojeMafieJakuza/register/winnerr
Staň se i ty Prezidentem státu, donem mafiánské online rodiny plné přátel, Gangsterem, Prodejcem aut na černém trhu, či jen třeba zlodějem aut. Nebo si jen zahraj Ruletu, automaty či poker. Lidské a zločinecké možnosti jsou zde neomezené, a to ani nemusíš odejít od počítače a ani nic neriskuješ, prostě herní dokonalost. Stačí se jen ZAREGISTROVAT. http://www.mojemafie.cz/MojeMafieJakuza/register/winnerr
Become even the president of the state , the mafia don online family full of friends, a gangster, a car dealer on the black market , or just need a thief cars. Or just to play roulette, slots or poker . Human and criminal possibilities are endless , and it do not even have to leave the computer and nothing neriskuješ just gaming perfection . Just sign up . http://www.mojemafie.cz/MojeMafieJakuza/register/winnerr