Přejít na výpis diskuzí
Kultovní série Polda se nečekaně vrací, šestka vyjde na začátku prosince
21.11.2014 | Adam Homola
99 příspěvků
-
čo toto má byť za grafiku
-
-
podle tvého názoru jsi asi ročník po roce 2000. Tuhle hru vynech, nevyjadřuj se k ní a ani nepátrej po původních dílech. Stejně bys to nepochopil. Pro nás, co jsme hráli poldu na "nadupanejch" 486 je to příjemná vzpomínka.
-
-
poznám prvé díly polda, ale tento diel vyzerá ako adventura pre male smrady
-
-
Tvoje bába vyzerala ako adventura pre male smrady.
-
-
-
-
Sranda, som nevedel, že vyšlo toľko dielov, ja si pamätám len ten prvý, viem že pokračovanie bolo veľmi slabučké a trojka bola v 3D a vyzerala otrasne a ostatně diely si vôbec nepamätám :)
AK bude 6ka rovnako srandovná a zábavná ako originál tak sem s ním :) -
-
Trojka byla ještě ve 2D. To až 4 přišla s trojrozměrným zpracováním a pětka v nasazeném trendu pokračovala. *3*
-
-
a jasné, ako hovorím pamätám si len prvý diel, ktorý ma náramne bavil, dvojku som nikdy neprešiel ale hral som ju a ostatné diely si skoro vôbec nevybavujem :)
-
-
-
Nechapem preco robia ninja release... nemaju asi na marketing.
-
-
co je to "ninja release"? to slyšim poprvé.. to je nějaký termín pro vydání hry narychlo bez předchozího oznámení a bez marketingu?
-
-
ASi jo...o ninjovi taky uslysis az v momente kdy te kuchá :D
-
-
-
Nějak rychlé ne? nic se o ničem takovém až doted nevědělo a bum ono to zachvíly je tady.
Nemůžu moc toho k poldovy napsat protože jsem nehrál ale věřím že to je humorné. Abych jen nenapsal zbytečnost hrál jsem to 3D horké léto - 3a půl tuším. ( ech no to mne zas tak moc nebavilo).
Kéž by se o některých hrál psalo až při vydání ale na to je každý krátký chápu a beru na vědomí. -
-
No, ono se na tom už nějaký čas dělalo, ale tvůrci se rozhodli nedělat tomu dopředu velký hype. O to víc jsem rád, že se to podařilo dotáhnout do zdárného konce.
Se Žhavým létem 3 a půl bych to vůbec nesrovnával, to byl díl nemající se Horkými léty pranic společného a prakticky to ani nebyla adventura, ale spíš soubor akčních meziher. -
-
Já vim. Nesrovnávám... jen že to mělo trochu podobné postavy a tak.
-
-
-
Hm, tak už podle úvodního obrázku vim že se tomuhle vyhnu.
-
Už jsem předobjednal! koupím už z nostalgie,... snad nebude zklamání, jako to bylo u předchozího dílu.
-
Tuhle serii jsem nejak nikdy nechapal. Ten humor mi prisel strasnej uz kdyz jsem zkusil prvniho Poldu... Zlaty tajemstvi osliho ostrova.
-
-
Polda má specifický typ humoru, který někomu může sedět, někomu ne. Na tom není nic špatného.
-
-
Nevim co boli vic, jestli navrat tehle hruzy na urovni Zlate mrize nebo jak se ta blbost jmenovala nebo to nadseni tady v diskuzi. Pochopim ze Polda mohl nekomu pripadat vtipny na prvnim stupni ZS, ale ted?! *12* Ceho ja se jeste nedoziju...
-
-
Být tebou tak bych se tím nezabýval *4*
-
-
Nad verzi pro android bych i uvazoval :)
-
-
Bude, dočkáš se... *3*
-
-
Hmm tak dohráno, byla chyba vyřadit ze hry kombinování předmětů v inventáři až příliš to hru usnadnilo a ještě větší dát na kolečko myši přepínání předmětu v inventáři + ta nápověda mezerníkem v celý hře jsem neměl zákys delší jak 3 minuty opravdu jsem moc zklamaný čekal jsem víííííc *9* *9*
-
-
to je tou rozmazleností a leností uživatelů, kteří jsou dneska líní myslet a všecko co je jim nad hlavu tak dávaj jako zápor hry samotné(viz poslední Hitman, který nikdy takovyhle napovědy neměl). Vsadím se, že to je kvůli trendu, nikoliv kvůli neschopnosti tvůrců udělat hru o nějaký level složitější/rozmanitější co se hratelnosti týče. Osobně jsem byl začátkem mírně zaskočen jakožto milovník adventur (nápovědou), tohle bych tam nedával, stačilo by to nepatrně naznačit v manualu hry. nebo někde v nastaveni, ale nedaval bych to tam jako součast hry, no pokud udělají sedmičku, tak snad už se novodobí adventuristé naučili obtížné prvky a sedmičku projdou v pohodě bez nápovědy aby si tak mohli uživat hru i "veteráni". Mohlo to tam vyřešené stylem nastavení nápovědy v menu. Hra jako taková je adekvátní k 70kovému hudnocení, příběh zajímavě zkonstruovaný, hudební podkres působil dobře, leč mi občas chyběl ten funky styl z dvojky, trojky, tady mi to přišlo moc dětské/pohádkové. grafika povedená ale asi tak nastejno jako hudbu, bych grafiku dal do dospělejšího rázu, po zajímavém provedení ze čtyřky, která nastolila určitou rovnováhu mezi dětskostí a strachem z neznáma se šestkou zase trochu zklouzává. Dabing ovšem perfektní, jen Obama mě hlasově odpravil :D Celkově dobrá práce, Zima software! :)
-