Přejít na výpis diskuzí
Kultovní série Polda se nečekaně vrací, šestka vyjde na začátku prosince
21.11.2014 | Adam Homola
99 příspěvků
-
Dnešní omladina nepamatuje a nechápe. Polda 1 byl super! Tenkrát to byl hit a jsem rád, že se to vrací k 2D grafice :) Také podpořím koupí a těšim se ;) :)
-
Jedna z mála hier, ktorú si určite kúpim. Ako odreagovačka na pár večerov boli hry ako Polda či Horké léto dokonalé. Jednoduché (nemyslím obtiažnosť) a pritom zábavné pri hľadaní riešenia pre celú rodinu.
-
Mam kolekciu na dvd 1-5, ale toto si rad kupim za plnu cenu. Pred rokom som hral znova vsetky diely a celkom ma to bavilo.
-
"jisté informace o vývoji Polda 6 jsme v průběhu roku měli"
Ale poustite je ven az ted, kdyz JRC zaveli. Fakt novinari jak noha... -
-
Jestli je někdo požádal aby si to nechali pro sebe tak to přece nenapíšou. Příště by jim pak už nikdo nic neřekl.
-
-
No a co vole, ze jim to priste nikdo nerekne, ty by si se to dozvedel stejne zas az by se to hodilo pr oddeleni. Novinar si ma informace zjistovat sam a ne jen prepisovat marketingova zdeleni.
-
-
Je vidět, že vůbec nemáš ponětí, jak novinařina (nejen ta herní) funguje...
-
-
-
Ne každá informace (obzvláště ta z interních zdrojů) je k okamžitému zveřejnění. To platí v každé oblasti, ne jen v herní branži.
-
-
Chtěl bych se jenom zeptat, jestli někdo netuší kam by měl tenhle novej Polda "příběhově spadat" poněvadž co si pamatuju, tak v 5 už byl Pankrác tak trochu vyžilej a tady vypadá zas jako mladej jura, popřípadě jestli je někde k tomu ofiko info. Poněvadž vzhledem k tomu, jak se to zase točí okolo USA tak bych to tipnul na období mezi 3 a 4 dílem...
-
Opravdu? No jestli je to pravda, tak se nemůžu dočkat!
-
bože moj ..nebolo by lepšie radšej nechať hniť Pankráca na smetisku herných dejín? :) :D ale nie nie vážne, táto séria je kult a nádherne odrážala českú hernú scénu v dobe kedy vznikla :) ...teším sa :)
-
Ako maly fagan som hral trojku, ta ma neskutocne bavila. Niektore hlasky sa zaryli hlboko do pamati, Sceny s Jagrom ci minihry ako Americke oci ci vyzliekacie prsi.... parada, tesim sa na tento novy diel :)
-
Co se týče příběhu, jedničku nemůže naprosto nic trumfnout...a co se týče obtížnosti, zrovna tak. Zajímalo by mě, jestli to vážně je někdo schopný dohrát bez návodu:) Dvojka byla slabší, ale ještě dost bavila, jenže každý další díl jakoby ubíral na humoru i zápletce...trojka ještě dobrá, čtyřku jsem přetrpěl a pětku jsem nebyl schopný dohrát. Návrat ke 2D grafice oceňuji, ještě rosím návrat k humoru.
-
co mu udělali se zády?
Jak to je vlastně se Zima Softem, jsem někde četl dřív že je v likvidaci