-
Jebe ti? Od vydania Deus ex som sa tak nebavil...
-
Pokud si to dobře pamatuju, tak je jsou to stejný příkazy jako tady.
Akorát vytvoříš v adresáři texťák 'commandline' a napíšeš to tam. -
Zing! *1*
-
Taky jsem si rikal, ze bych to na tvym miste zahral nejak takhle : D
Tak aspon ze to podas trosicku vtipne.
Jinak mi asi nezbyde, nez rict ve stylu trola diskuzniho "Diky za nazor" -
Jo, přesně - spojit důkaz s výpovědí jsem se po pár nevydařených pokusech trochu "bál" :) Ale dodnes si nejsem jistý, jestli to bylo mojí nedovtipností, nedokonalou angličtinou, nebo prostě jinými myšlenkovými pochody, než tvůrci čekali.
Jo a ještě moje osobní radost byla přítomnost některých herců - jako exfanouška Heroes potěšil hlavně Greg http://laist.com/2007/09/25/laist_interview_greg_grundberg_heroes.php -
To zase ne. Cestina se casem opravi a na nizky fps jsou prikazy co to opravuji.
-
No... i took an bullet in my knee....
-
Když se zminujou hry s nejdospělejším příběhem. Tak nejlepší hra pro dospělé co vyšla je Kane a Lynch 1,2.
L.A Noire je kvalitní detektivka jedna s nejlepších her. -
kok*t obecný...
-
pan_Revoluce: Mluvíš mi z duše. Hraju to už od září v průměru pár hodin týdně a mám úplně stejné výhrady. Špatná paměť na jména a tu a tam dost složitá angličtina (naštěstí jsou tam ty logy, takže člověk víceméně o nic nepřijde) spojená, hlavně díky dlouhodobému hraní, se sníženou schopností si ty věci propojit, mi taky dělá trochu problémy :).
Občas pak taky úplně nechápu tu spojitost mezi svědkovou (lživou) výpovědí a nějakým důkazem a, ač se za to stydím, musím se přiznat, že tu a tam sáhnu pro nápovědu někam jinam než do věčně prázdné intuice :).
Nicméně jsem takhle dospělou/dospěláckou hru snad nikdy nehrál. Těch nakousnutých originálních témat! Co na tom, že v akci to občas trochu pokulhává. Atmosféra, pocit něčeho naprosto nového, maximálně dospělé pojetí i výborného grafického zpracování (ukázkový příklad, kdy je technologie jasně převyšována celkovým vizuálním pojetím) dělají z L.A. Noire naprosto bezkonkurenční hru. A navíc:Kdo by to řekl, že hra za vyšetřovatele pojišťovny může být tak zajímavá :). -
cau ... ve hre sem narazil na jednu chybu SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER : v misi jak vysetrujete ten zlocin ze sveta filmu , nekdo chtel sejmnout herecku a jednu jako malou zacinajici herecku v aute zaboreny do billboardu .. ted uz asi vite ktery pridad.. tak v nemocnici kdyz vyslychate tu holcicku tak kdyz tam na ni zatlacite tak se k vam uzavre a nic vam nerekne - predevsim klicovou vec ze to tajemne misto kde byla zneuzita , ze tam byla fontana ... jenze me nic takoveho nerekla pac sem na ni tlacil a v nasledujici lokaci v byte nejaky herecky Phelps pri pohledu na fotku rekl : aaaa to je ta fontana o ktere mluvila ta holcicka ...tak sem se chtel zeptat jestli je tam vice takovych chyb? celkem me tato vec zamrzelo-... -
Co se týká L.A. Noire, tak to pro mě byl asi nejlepší herní zážitek roku (XBOX). V prvních chvílích na mě dýchnul stařičký Police Quest a já byl ztracen.
Později jsem měl trochu problém orientovat se v příběhu, který je poměrně spletitý, a pokud jako já máte horší paměť na jména a postavy, možná vám to bude trochu splývat. Jednotlivé linky se totiž provazují hodně dlouho a velmi nenápadně. Kdo hraje hry i několik měsíců, protože má čas třeba jen pár hodin týdně, tak se docela zapotí. Navíc, přestože mám dojem, že angličtinou docela vládnu, tady byl použitý jazyk často natolik specifický, že jsem si v pár případech nebyl jistý, jestli chápu výpověď svědka správně.
To je však spíš moje mínus - kdo hru bere jako moderní a svižnou adventuru, určitě zklamaný nebude. A ten pocit u závěrečných titulků, to jsem už dlouho neměl... -
To asi nepůjde, přes takovou sebereflexi vlak nejede.. :D
-
Mohl bys to prosim upresnit? : )
-
S kazdym dalsim komentarem me zajima vic a vic, kolik je tobe roku, kamarade : D
Ale abych to teda upresnil: chlapesek zabiji, kdyz musi, nebo kdyz se mu nestastnik priplete pod kola/pred hlaven. Chlapesek skutecne casto jezdi podle predpisu. Vsechno zalezi na situaci. Proto rad rikam, ze mi svym zpusobem GTA IV nabidlo nejlepsi role-playing zazitek. Hral jsem to tak, jak by to asi takovy h*vado VE SKUTECNY SVETE delalo. Prestupky ano, ale pokud mozno ne pred policii. Po meste se pohybovat treba rychle, ale primarne bez bouracek a lidi na kapote. Ta hra te totiz necha urcovat vlastni pravidla, a s podobnejma funguje fakt presvedcive. Najednou je to hra, ktery jde fakt uverit. A takovych fakt moc neni.
A asi mi to nebudes verit, ale byla to mnohem vetsi zabava nez mit neustale za kazdou cenu plyn na podlaze, policajty strilet na potkani, jezdit vyhradne po chodniku, apod., jak mnozi radi GTA prezentuji.
Pointou bylo, ze ta hra nabizi krom toho hloupyho (ale samozrejme zabavnyho) praseni, predevsim pribehovou kampan, ktera trpelivymu, zodpovednymu hraci muze nabidnout opravdu realistickej, presvedcivej zazitek. -
kok*t...
-
... then you took an arrow in the knee?
-
Do GTA IV jde taky přikázat plynulost? Můžeš mi pls poradit jak? *3*
-
I was Lynch like you.....
-
Divej se, já ti to pomůžu rozlišit. Nezájem, ať jdou do řiti jsou moje osobní názory na tuhle věc. To, že většina lidí chtěla RDR je holý fakt, stačí se podívat ke starším diskuzím k tomuhle tématu. Nechápu teda, nad čím by se měla "většina" nad sebou zamýšlet. Tím, že je posílám tam, kde slunéčko nesvítí mluvím za sebe, ne za většinu. *4*