Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ubožejší reakci jsem tu už pár dnů nečetl.. gratuluju! Jindra je prostě jindra.
  • michaliuz18
    no tak ako som pisal, ze tie dve hry sa nedaju nicim porovnat, len starymi autami ostatne je uplne rozdielne
  • michaliuz18
    aj kazdy prvy nekedy
  • "....některým postavám už od pohledu nevěříte ani nos mezi očima, ale to ještě neznamená, že dokážete s prstem v tom vašem určit, kdy vás za něj vodí..."
    Geniální *14*
  • Kdyby každej druhej :D
  • jesusek
    Documents\Rockstar Games\L.A. Noire\settings.ini

vložit tohle: -npd -nonv do posledního řádku Command Line:

Spoustě lidí tohle pomohlo. Např. pro mě byla hra nehratelná, dokud jsem to tam nenapsal. Stejně to ale přes ten 30 FPS lock nepojede nikdy úplně plynule.
  • vypadá to strašně divně takový až nepřitozeně plynulý a rychlý já osobně jsem po vyzkoušení vrátil lock na 30.
  • Tiež nechapem, prečo to recenzent porovnava s Mafiou...či ako si to myslel ??
  • Ked pani prerabaju z konzoli, nechce sa im menit textury, rychlo to nadrbať na PC...rovnako dopadol aj Skyrim, modery to vymakali a vyvojari nemožu povedať ani bž -sry pani nechcelo sa nam.... *2*
  • michaliuz18
    skus ty pochopit ze mafia je strielacka, na styl gta kde zabijas setkych lebo si boss robis misie pre sefkov a podobne , la noire je pravy opak , je to detektivka kde riesis pripady, neviem preco kazdy druhy porovnava lanoire s mafiou, to ked vidite v inej hre klobuk a stare auta tak hned to musi byt duplikat mafie ci ? *15*
  • michaliuz18
    on ma kolko rokov ten typek? 5 a pol ? :D
  • Paul_cz
    Někde se spekulovalo, že tam ten fps lock je kvůli tý technologii natáčení obličejů - nezkoušel jsi to odemknutí ? Vypadá to normálně v 60?
  • M.Habarta
    Tohle osobně ani trošku nechápu. Těch 60 FPS mi ve videu přišlo hrozivě nepřirozených.
  • Amylee.Anderson
    Mimika moc pěkná, to se mi u her líbí, ale ta grafika je fakt sheiβe. I Half-Life 2 má lepší grafiku... a ve své době ještě lepší. Snad budu mít ale někdy možnost si to zahrát, příběh mě dost zajímá :)
  • Prosím tě... nechej si své postřehy pro sebe. Uvědom si, že ne všechno, co ti probleskne hlavou, stojí za zveřejnění na fóru. Nás nezajímá tvá první erekce, ani kdy jsi poprvé viděl maminku nahatou...
  • michaliuz18
    AJ KED je hra stale o tom istom nesmierne ma to bavi , ma to svoj styl, svoju kvalitu, uz som v protidrogovom a je to cim dalej zaujimavejsie a tazsie ....co mi ale vadí a robim si z phelpsa haluz?
    "operator give me dispatch" , "putting you through now" ..."phelps badge twelwe forty seven"
    stale dokola kazdy druhy pripad :D
  • Jaska, len recenzent ju na konci spomina, že to ma bližšie k Mafii 1 ako k Mafii 2, chvala bohu !!
  • Tohle je hodně odlišná hra od Mafie.
  • Stale sa všetky gansta hry z 50. rokov porovnavaju s Mafiou 1. Ja som tu hru hral, nebola zla, ale že by bola vzor pre ostatnych, to skutočne nie!! Hral som ju pred rokom, aby som si rozširil herne obzory, ale nič mimoriadne som v nej nenašiel. Mafia 2 bola spolu s DLC čkami ovela lepšia, možno je to tym, že ked ste ju hrali, mali ste na hry ako take zrelši pohlad, a teraz ma môžte minuskovať.
  • nechápu jak to recenzent rozjel bez sekání!!! já to hraju na vysoké detaily a seká se mi to stejně jako na minimální!!! ať rock* skončí v pekle za tak zmršené konverze! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit