Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tie tvare vyzeraju dost zvlastne v niektorych scenach. *4*
  • Hairy_Ass
    No vidíš, a tvoje mamča, co ti tak ráda kupuje hry, ji možná má taky takovou... Holení se dostalo do mody během 80. let (a to ještě jen na Západě), tohle jsou 50. léta...
  • keigi
    A když ne, může si na ni načmárat čárky fixkou *1*
  • Grafika je horší jak Mafia II, prostředí je jednodušší, ale jede to 2x hůř. obličeje se sice dobře hejbou, ale když si s tou mimikou dali takovou práci, tak proč jsou proboha ty obličeje (textury) tak strašně rozmazaný a nekvalitní...
  • Jakém?

Tomto?
    http://la.noire.cz/forum/index.php
  • napis si o DE - tohle bavi jen par pripadu, pak nadseni opadne
  • Mopped
    Je, ale jen na jednom nejmenovaném webu.
  • Heh :D ty seš taprný až to bolí. A kdo tady něco říká o nějakém dospěláctví ?
  • jindra.veliky
    trapaku a ulevil sis kdyz si to napsal takhle dospelacky? *5* *4*
  • 3-Š
  • 3koda že to není v cz lokalizaci.
  • Můžu říct za všechny že seš pí*us primitivní a určitě mě to ikdo nebude mít za zlé. A ten tvůj avatar k tobě nějak dobře sedí. :D
  • Mopped
    Tak teď fakt nevím, jestli napsat Ježíškovi o tohle, nebo o Deus ex.
  • Black_Hand
    hmm, necekal bych, ze strukturou vypraveni to bude jak pro me dvojice srdcovych adventur star trek: 25th anniversary a judgment rites. uz jsem myslel, ze todle se nedela :).
  • Budiž odpuštěno. Ale příště už zase na starých, pěkných, plynulých 60ti! Líp se na to kouká .)
  • Tak to by se ta "většina" měla nad sebou zamyslet.
  • A recenze na anno 2070 nebude?
  • Až z tebe jednou bude velká holka, tak ji taky budeš mít chlupatou, neboj *3*
  • Je to jako u GTA IV... to jsem koupil v roce 2009 za hříšných 749 Kč. Pořád mi mizely textury a hra byla nehratelná, protože to bylo co pět minut. Bavil jsem se o tom s R* a ty mi radili ty jejich klasický pindy, co se daj sehnat i na internetu a furt nic. Pomohly mi až catalysty 11.6, fps kolem 50 na plný detaily a pohoda. Uvidíme jak to dopadne, dejme tomu čas.
  • Drak_1
    No niekto ma Orgie *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit