Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Celkem jsem se na to těšil, fakt je to tak špatný??? Chtěl jsem to koupit kdyby to bylo lepší než Mafia 2...
  • Lynch
    Zase nějaký jiný „Lynch“, co já s tím jen budu dělat? Nechceš používat jinou přezdívku?
  • Jazz
    No jó, tady je šuper chlapešek, kterej jezdí podle předpisů a nic nezabíjí, no ťuťu.
  • konverze to je strasna, cestina je momentalne vice podobna madarstine. ale jinak je hra velmi zabavna.
  • "...ne proto, abyste delali bordel, jako treba v GTA..." Tak Lukas uz taky, jo?
    Achjo - nenavidim tenhle svet : D Ale jo - kdyz chce nekdo hrat GTAcko kvuli blbnuti, je to jeho minus...
    Zrovna pri hrani L.A. Noire jsem musel GTA zase o fous vic docenit. A to opravdu ne proto, ze tam jde nabrat slapka, a u lesika oddelat *7*
    Vim ze to tak Lukas nemyslel, a ja se tu jen blbe chytam okrajovy vety, ale... ..vzdycky me stve kdyz neco takovyhleho slysim - obzvlast z ust herniho novinare. Pak nema byt ta serie vnimana jako tupa prasecina...
    Ja si vzdycky tak rad povzdechnu... : D Achich ouvej!

LA Noire si asi kazdou chvili zopaknu, ale nevzpominam na nej tak rad, jak bych pred vydanim cekal. Nakonec to bylo lehky zklamani. Protoze recenze (opet) prakticky nezminuje zapory hry, tak bych rad zminil par tech nejobjektivnejsich:
    Naprosto obludnej jizdni model, opravdu silne WTF momenty v jinak velmi dobrym scenari, casta nutnost hrat v ramci vyslechu vicemene loterii, trestuhodne nevyuzity mesto, ...
    Nejak jsem se nemohl ubranit tomu, abych si musel celkem casto rikat "tohle ale slo uplne jednoduse udelat daleko lip". A to ja opravdu nemam zrovna ve zvyku - hry se snazim akceptovat, a uzit si je tak, jak mi holt prisly do rukou. Urcite zauradovalo prehnany ocekavani, ale nenaplnenej potencial jsem videl na kazdym rohu.
    I pres skoro az hateovaci nadech meho vypotku je to ale moc dobra hra. 8/10 a ode mne ani o bod min. Jen skoda ze jsem v ramci radoby-CSFDizace ctenarskych recenzi tu svou zredukoval jen na zaverecnej verdikt. Byla samozrejme daleko lepsi nez jakakoli profesionalni ; )
  • Nebo použít intuici :) a nechat si zmizet např. jednu odpověď, pak už je to celkem jasný.
  • MidnighT91
    Už to sosám, jsem zvědavej jestly my pojede další mizerná rockstar konverze... už je neoficiální čeština???
  • jbenj007
    Studio co dělalo L.A Noir stojí stejně tak za počinem skvělé dvoudílné hry Getaway na PS2 a jejich počin kterým se chtěly předvést na PS3 se hrou The Eight Day která byla stejného stylu ale nikdy ji nedokončili a od výstavy E3 2006 kde bylo uvedené video tehle hry se nic už neukázalo.Tak potichu dělali hru L.A Noir a hra je výborná když chcete být detektiv a určitě stojí ji za to zkusit...
  • Jazz
    Jojo, za to DE baví sotva půl hodiny.
  • Jazz
    Neměl jsem problém, do konzole jsem nic nestrkal.
    S GTA IV jsem zezačátku měl nějaký problémy a tam jsem do texťáku musel strčit podobný příkazy jako ty do L.A. Noire, aby to jelo na 9600GT "plynule", ale pak v pohodě.
  • To mi ani nerikej, sem si chtel udelat jeziska s touto hrou. Ale jestli to jede na vylizpekac, tak to je na dve veci. *7*
  • smejki
    copa "nechcelo". udržuj si několik verzí jednoho softwaru
  • MickeyMutant
    Hlavní hrdina na první dojem vypadá nevýrazně a nesympaticky, ale to by se snad v průběhu hraní mohlo posunout, bohužel co mě celkem odrazuje, je ten divadelní projev, za který by se nemusel stydět ani K. I. Prácheňský ve sporu o lípu.

A přestože je technika snímání tváří skutečných lidí úžasná, tak na mě v kombinaci s tradičně počítačově prkenným tělem působí trochu strašidelně. Bohužel, jak se autoři snaží maximálně přiblížit realitě, tak to člověk chtě nechtě musí srovnávat třeba s filmem a to srovnání v tomhle případě nedopadá moc lichotivě. Buď je to otázka zvyku, až bude podobně vytvořených her víc, nebo spíš tenhle směr čeká na lepší technologii.
  • hra se mi libila, mam rad Fahrenheit a Mafii. takze luxus, recenze je objektivni. cus!
  • terz
    Hra je to kvalitní o tom se přít nebudu, ale grafická stránka věci je příšerná. Co mě ovšem nejvíc dostává je, že u každého rozhovoru/výslechu dávám pozor a soustředím se a pak přijde ten moment kdy mám určit pravda/lež a všechny postavy začnou kroutit hlavou, koukat se na zem, klepat se jak ratlíci a celkově vzato, chovat se jako největší podezřelý. A to i ty postavy, které o tom zločinu ani nevědí. Takže já té slečně věřím, že šla jenom kolem, ale ona se na těch rozhodujících pár sekund začne tvářit jako kdyby obět zabila a spolu s ní i další 4 o kterých ani nevím.
  • terz
    Half-Life 2 má podle mě stále atraktivní grafiku :-) L.A. Noire ji mít nebude nikdy a mimika je pěkná ale když se textury obličejů hejbou jako by to byl igelitový pytlík přetažený přes obličej tak to pěkné být nemůže. Vždy když postava v L.A. Noire otevře pusu mám pocit jako bych koukal na prvního Vetřelce a jeho nejpamátnejší klubající scénu.
  • idealna kombinacia- herna napln a herne mechanizmy z LA NOIRE v grafike a meste MAFIA 2.
  • Nijak jsem se v nastavení nehrabal a jede mi to na PC, které bylo výkonově nadprůměrné v roce 2008 úplně v pohodě na HIGH, AA 4x, maximální rozlišení. Stejné to bylo tehdy i u GTA4. Buď jsem šťastný člověk a mám na Rockstar hry kliku , anebo ti ostatní jsou pěkní smolaři . . .
  • Ryba9
    Já nevim, ale to vyslýchání mě strašně sere. Když mi řekne na začátku případu nějakou volovinu a čumí před sebe tak co mám dělat? Pak nastává jedině tipsport.
  • Ak vám to hrozne seká, chodte do Dokuments/Rockstar Games/L.A.Noire , otvorte settings. ini a do posledneho riadku do command line napište: -str -npd -nonv , väčšinou to pomôže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit