Přejít na výpis diskuzí
Legend of Grimrock se zaplatil, vývojáři ale dále pracují
17.4.2012 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
lidi, je super, že se hra zaplatila, ale plácáte strašný kraviny. nic není tak černobílý a ovlivňuje to spoustu věcí.
1) Grimrock se nedělal ani rok.
2) Grimrock dělali pokud vím čtyři lidi
3) hra i tak běží na vlastním enginu
tak si spočítejte, kolik museli prodat kusů, aby byli v plusu... když se podíváte na Steam (tam má hru nejvíc lidí), hru najednou v poslední době hrálo 4200 lidí. pár dnů po vydání to bylo kolem 5000.
ani kvalitní hry se nemusí prodávat snadno. a zde vývojáři více než jinde ucítí prodej každého dalšího kusu. mají štěstí, že vývoj nebyl nákladný a že to zvládli tak rychle (a odvedli dobrou práci), jinak by to pro ně byla finanční katastrofa... -
Mě se tam osvědčil ten základní jedový obklad.Runa vlevo dole.To fungovalo dobře na ty potvory co jsou ve skupině hromadě :)
-
memes, learn them, ***!
-
Že to leckomu přijde matoucí, chápu (s ohledem na jiné jazyky, převážně germánské), ale tak čeština je kouzelná řeč, v níž se běžně používají i takové „dvojité zápory“ –– věc týkající se „čistě“ slovanských jazyků. Tam, kde se takzvaně anuluje, se u nás zápor takzvaně stupňuje. A je to naprosto v pořádku, takže v tom nehledejte logiku, ale cit.
-
ty chudáčku máš mindráky že si byl nechtěnej nebo co? :D každej tě urází viď? :)
-
vubec netušíš co to je engine, v tom enginu by šlo udělat mnohem vic veci, prakticky neomezeně, to že je to jen na variace spinaču, tlačitek, portalu atd, je jen vec a nazor vývojáře víš? omezenej seš ty, ale mentálně :)
-
"Nelíbila se zjevně jen nám, protože se vývoj zaplatil..."
Trochu nešťastně formulováno... Podívám se, kdo psal článek, tuším, že pan Smutný... ááá, je tomu tak, už jsme doma! *3* -
pro me osobne nejhorsi 6patro Fighter's Challenge, magove mi tam vydrzeli zivy asi 2 sekundy :D ... vytuh sem tam snad na hodinu *7*
-
Já jsem se tam zasekl na 4. patře a málem jsem umřel při přežití a soubojícjh:-D
-
Co 4. a 5. pro mě bylo nejhorší 10. a 12. ale to asi byl záměr autorů aby to nakonci bylo těžký *3*
-
Neříkej mi, že budu muset 4. a 5. patro jet znova, to bylo peklo:-D
-
Jo, včera po dohrání na hard jsem na to taky přišel :)
Teď už to mastím s Toorumem znova :D -
Jasný když tam dopíšeš ale i blabla, tak to je správně. Ale formulace: Hra se nám líbila. Nelíbila se zjevně jen nám, protože se hra zaplatila, je prostě divná.
-
Teprve ted jsem zjistil, ze je ve hre skryta postava ze kterou je mozne hrat!!
Pruchod Grimrockem s jednim hrdinou zacina *1* *1* -
Možná proto používám
Spoiler . Není to umožněno pro srandu. -
hezky spoiler pro ty kteri to ješte nehrali, gratuluju. sem se asi opravdu nevyplati chodit...
-
A? Můžu vesele napsat třeba tohle: Nebyl jsem jen na poště, ale i v obchodě.
Zápor tam taky neznamená, že jsem na té poště nebyl.
Jinak hádat se tady o češtině..... *7* -
Ty budeš mít IQ asi až moc vysoký, když tak čtu tu tvou větu. *3*
-
Jako ty.
-
No pockej si na konec, to je opravdu tezky a to hraju jen na normal a s automapou. Vcera jsem tem posledni level delal celej vecir...