Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poprvé za 100 let se nám zde objevila hra, o které mohu říci: "Tahle hra je moc levná, na to jak je dobrá!" Koupil bych si to v pohodě i za pětikilo.
  • rami.cz
    Zkus to vysvetlit mladsi generaci :) Te poslou do... se slovy "BF3 rulez"... *1* Ach ty decka :D
  • tvl to je wůl :D (i zvířata jako wúl jsou zde cenzorována? děláte si ze mě vy zmr*i pr*el?)
  • rami.cz
    Typicka mladsi generace :)
  • Inquisitor
    Na tom jde vidět jak četba chybí. V řeči to určitě používají běžně, ale napsané jim to nedává smysl. To by mě ani nenapadlo že to někomu může přijít divný:)
  • kdybys chodil do školy, stejně jako většina lidí tady věděl bys, že z hlediska češtiny je to naprosto v pořádku. Chtělo by to míň hulit.
  • miker17
    taky nechápu co na tom nedokáží pochopit......
  • Hairy_Ass
    Vždyť je to v češtině úplně prosté. To je stejné, jako když se někoho ptáš, jestli s tebou (ne)půjde na pivo. Děláš, jako kdybys na to nikdy nenarazil (i když v dnešní době, kdy nikdo nečte, bych se ani nedivil).
  • Hairy_Ass
    Vždyť je to úplně prosté. Ty snad taky neříkáš!, zda někdo nechce! jít na pivo? (Třeba). V češtině to tak chodí.
  • vsichni jenom netrpelive cekaj na vydani modkitu , jsem zvedav jak dopadnou snahy o predelani stonekeepu ci eye of beholder a hlavne dungeon masteru *5*
    za 250 skvela zabava na hodne dlouho...
  • Trapná snaha o flame *16*
  • tak jsem to stahnul a tam nejsou zadne samopaly ani tanky! TAKOVA HOVADINA! Jak se to muze nekomu libit. Jdu hrat BF3 *5*
  • Víš ty vůbec, co je to engine?
  • tomu rozumi jen autor a par vyvoleny, nam ostatnim nezbude, nez se divit co to k sakru ma znamenat :)
  • Vydrz, to prijde ... spodni patra te proveri a az budes hledat vchod do Vaultu, tak pochopis zac je toho loket :))
  • Hraju rekreačně. Občas si dám adventuru nebo RPG, takže ty Wokna zase tak často nepouštím.
  • Pokud je to opravdu tvoje, tak palec nahoru! :)
  • jindra.veliky
    Nelíbila se zjevně jen nám, protože se vývoj několikanásobně zaplatil a budoucnost studia Almost Human tak určitě není ohrožena.

?? *8*
  • ked sa lubis hrat tak si si mal kupit win PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit