Přejít na výpis diskuzí
Legend of Grimrock se zaplatil, vývojáři ale dále pracují
17.4.2012 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
Udělej, kdo ti brání. A kecáš ohledně hádanek.
Nebo třeba to, jak jsi dával tří louče na sloup je normální? Nebo vstup beze zbraní je taky normální? Ale každý si kritiku najde, že? -
souhlas, jednoznacne jde videt, ze warez a pirateni trzby firmam nenici... pokud clovek udela kvalitni vec, at uz hru, hudbu nebo video, vzdy se najdou ti, co si radi zaplati a podpori vyvoj... a jeste, ze dungeon master nebyl na konzoli, tu by se ani LoG nedal hrat ;-)
-
moje rec :)
-
Tak to chápeš blbě. Ta formulace v článku je naprosto normální.
-
Ty jsi teda exemplář.:D
-
ja mam za sebou 1/3 hry a zatim vsechny hadanky ve hre byly variaci na to same a nevynechal jsem žadnou. porad jen teleport, spinac ve stene, naslapna plosina atd. Kdyby se autori obtezovali vymodelovat i neco jineho nez porad ten samy spínač nebo šutr, tak by mohli udelat ty hadanky vic pestrejší. ale asi se tady ta hra nesmi kritizovat.
-
ani ne :).. jen troll.. (bratranec u me hral Legend of Grimrock a ta hra ho velmi prijemne prekvapila)
-
mna na celej hre bavy najviac, ten survival pocit, tzn nemas nic a postupne sa pekne vybavujes vselijakymi roznymi nadhernymi vecami, zbran, brnenie, kuzla, skratka, keby to bolo nejak inak, tzn nejaky obchod na tretom podlazi, tak uz by to stratilo caro, takto je to akurat super, a ked vidis na zemi otvor, skoc, nevahaj a skoc, predtym save, ked si si neisty, rob ako ces, ale urcite skoc :D to je dobra rada pre kazdeho kto tuto hru chce hrat, skocte resp. spadnite vsade kde sa da = nejaka dobra vecicka, nejake expy z priseriek + oblasti, kde sa vecsinou inak nedostanete
-
trol je ok, ked nanho natrafis kde je priestor, kde nie je, tak sa zapotis, a kedze si na lvl9 tak si sa musel potit, hlavne v lvl8 :) kde bol usek aj s elementalmi a 2x ogre (trol), takze tam to nebolo prijemne, ale v podstate plati to motanie, ale zas je to tak celkom napinave, to ako som sa portol do miestnosti s roznymi variaciami chodiacich HUB :D, tak to bola sranda ti poviem, tam si mozes kluckovat, ked ti nevide klucka si mrtvy :D
-
ta hra je všude na warezu a i tak se vývoj několikanásobně zaplatil
-
ty prde kdybys mel IQ vyšší než 75 tak pochopíš že ta veta je uplne nahovn0
-
yep
-
level 9 a este to bude len lepsie a lepsie :D, hlavne suboje, ja som predtym hral iba taketo hry na tahy, ale musim uznat ze aj ten realtime nieco do seba ma, ale aj tak stale preferujem skor tahovy suboj, nejak sa my to do takychto typov hier viac hodi, ale to som asi len ja :)
-
P.S. a odkaz pro smejkale - až to budeš mazat tak nezapomen zmazat taky toho wola nademnou ktery me urazil jako prvni
-
s3ru ti na engine kkte nebudu se tu stebou tahat o slovička jestli jsi nepochopil pointu toho prispevku tak jsi kkt
-
hele ty jeden vyj3banej kkote proč me urážíš? kdybys mi tohle rekl v realu tak te zabiju a pujdu sedet. zatim jsem nenarazil na hadanku ktera by nebyla variaci na to same tema a je to proto že je ta hra technicky omezena.
a jeste jsem si dovolil napsat ze se mi libi ze tam nejsou rychle k dostani ultra predmety. kdyz se ti na tom neco nelibi napiš argumenty nebo chod do p.če -
Hezká sbírka krokovacích dungeonů *14* *9* *9*
-
A nejlepší je, že se vývojáři nem*dali s žádnou antiwarez ochranou. Prostě udělali dobrou hru a s warezem problém nemají. To jen tak pro doplnění až nám tady zase bude brečet Ubisoft, že nemají co do huby.
A taky...konenčě někdo vyvrátil ten mýtus, že se dneska prodají pouze jednoduché hry typu CoD a NFS -
Jenže to je otázka, ne oznamovací věta.
-
Česky to sice je, ale z té věty chápu, že se jim hra nelíbila.
BTW napsat někomu anglicky, ať se naučí česky, je na ranu.