Přejít na výpis diskuzí
Let's playe GTA V nevadí, příběhové scénky půjdou z YT pryč
17.9.2013 | Petr Poláček
162 příspěvků
-
Tak když už je tu na to téme, tak přidám i svoje *3*
https://www.youtube.com/watch?v=tYlm_ShqLCk -
ja uš sem to prošel je to nuda kdi bude gta 6 ??
-
-
Jdu kolem odshora, na tohle fakt nereagovat vůbec *3* Chápu, že se někdo občas nechá strhnout místní skupinou (možná jednotlivcem, kdo ví) trolů, ale tohle je tak okatě průhledné žblept, že fakt ne. To se někdo musí nudit tak příšerně, že už ho nebaví ani autoručking ;o)
-
kdi ? nikdi !
-
Vtipálek? Doufám, že snad nejsi tak blbý.
-
-
Kdyz nekdo pari pouze mise proc ne, v tomhle pripade bych to pochopil.
-
-
Já měl namysli jeho zkušenost s českým jazykem.
-
-
Nerikej, ja myslel ze prave ona delka hry ti nesedla.
-
-
-
-
-
Ani se jim nedivím... Lets Play s komentářem má nějakou přidanou hodnotu, ale vystřihnutí příběhové scénky je proti tomu nic.
-
zatim to vypada na dost blbou AI, udelate nejakou drobnost a hned jsou kolem vas vrtulniky a spousta policistu, proste se tam naspawnujou
-
já s tím souhlasím. právě komentář a styl hraní konkrétního člověka dělá lets play zajímavé a prakticky tu hru interpretují svým způsobem (něco jako divadelní představení interpretující konkrétní divadelní hru).
-
To ,že Rockstar chce sťahovať príbehové scénky by sa ešte ako tak dalo chápať. Hra práve vyšla, chcú dať ľuďom trochu viac dôvodov prečo si ju kúpiť. OK, nie to morálne ani logicky správne ale dá sa to pochopiť.
Prečo ale zase blbnúť s GTA IV a RDR?! Tie hry sú niekoľko rokov staré, dávno zaplatené, tak čo z toho ako má plynúť? Zvlášť RDR je len na konzolách ,tak to je taký hriech keď si PC hráči chcú z tej hry pozrieť aj niečo viac než človeko-kojota? Alebo ,čo keď hru mám ale nechcem sa mi ju zapínať kvôli pár scénkam.
A to radšej nehovorím o možnosti ,že sa mi rozbije konzola(čo bohužiaľ má ďaleko do ojedinelého) ako tento model počíta s takou situáciou??? -
sou to debil0ve a meli by zakazat letsplaje uplne, takhle si kdejakej pc-ckar muže kouknout jak hra vypada!!! ten zažitek by mel byt vyhrazen pouze pro konzole *6*
-
Andrej Anastazov dal hre 9/10 ..to mne úplne stačí :)
-
-
tobe staci malo nazor bordelpapa a jsi spokojeny
-
-
ja se divím jak je to s reklamou v letsplay videích, nejaky maník si s tím da práci, ma talent a udelá video a youtube tam práskne reklamu a má z toho zisk. nemel by s tím ten uploader videa nejdriv souhlasit a mít z toho podíl?
-
-
Dyť on má. Např. Pewdiepie si přijde na pěknej balík ;) http://socialblade.com/youtube/user/Pewdiepie
-
-
Co jsem viděl na internetu některá lets play videa tak jsi nejsem zcela jist jízdním modelem, s jehož kvalitou jsem byl velmi spokojen ve 4-tém díle (a jeho DLC-čkách) a jež na mě zde působí poněkud arkádovějším dojmem, systém přestřelek vypadá velmi "Max Payne třiovsky" čili zde by neměl být žádný problém. S kvalitou posledních GTA her (potažmo všech her Rockstarovských her z posledních cca 5-ti let) tudíž se velmi těším až (jestli) si hru budu vlastnoručně vyzkoušet ...
-
-
jízdní model je lehce arkádovější než ve 4, ale fakt jen o trošku, nic rušivého, navíc tady na to má vliv i "driving" skill postavy a většina těch videí je z nějaké early fáze kdy ještě postavy nejsou moc vytrénované
jediné co zatím vadí mě je zaměřovač ve tvaru bílé tečky, už v úvodní misi na sněhu je to na facepalm protože tam ta tečka není vůbec vidět a ani dál ve světlém prosluněném Los Santos to není nic moc, možná jsem ale jen přehlédl nějaké menu kde to jde změnit -
-
sníh byla vyjímka :) jinak bych řekl že ingame je ten crosshair dobrej, takovej decentní a když člověk není tatrman tak prostě i vidí kam míří a tu tečku následně prostě uvidí x) ... jízdní model mi přijde fajn, je víc reálnější co do reakce na patníky, přejetý lidi atd ... jediný co mě zklamalo že do rozbíjení aut je slabší než gta4 ... někdy to ve 120km/h naperete do zdi a nic a někdy to ve 100km/h naperete zezezadu do jedoucího auta a letíte předním oknem .. divný
-
-