Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak poznáte články od pana Poláčka?

potažmo / potažmo / potažmo

...asi nějak takhle....
    • smejki
      nebyl po tahu?
      • prestan lizt do zadku furt
    • sleepless
      Hmm, díky za upozornění. Tohle obvykle odfiltruje editor, ale když se člověk editoruje sám.... No vynasnažím se. I když v ostatních dnešních článcích žádné potažmo není... :)
    • Mě se naopak jeho články velmi líbí :)
      • A já někde říkám že se mi jeho články nelíbí?

Tady evidentně vládne nedostatek inteligence...
  • Já se snad probudil do nějaké ještě žumpnější dimenze než, v které jsem včera zabral? A nebo jsem snad nečetl dobře? Pochopil bych to třeba dočasně u momentálně vydávanýho dílu, ale zasáhnout na scény v případě metuzalémských GTA 4 a RDR? Co to je za hovadinu? To si jako nebudu moc třeba už vychutnat jen blbou vyseknutou scénu animovanýho Katta Williamse z GTA 4, protože náhle někomu ruplo v bedně? A místo toho to hledat někde ve třiceti částech let´s playe? O videích z RDR ani nemluvě.

Asi jsem ne úplně pochopil smysl této hovadinky a jsem zvědavej, kam až bude šahat ta kontrola nuance záběrů ze hry objevujících se na videu vůbec. Šulíni, nic jinýho. dělaj dobrý hry, ale tenhle diktát smrdí...
    • Jsou to jejich hry a s nima si mohou dělat co chtějí, to je to samé jako v MHD, ze kterého tě taky ridič může kdykoliv vykopnout.
      • jednou jsem si hru zaplatil (pardon zaplatil jsem si licenci na jeji hrani) a tak si ji muzu hrat jak chci a pred ci kamerou chci nevidim naprosto zadny duvod proc bych muj zpusob hrani nemoh davat sastrihany i nesestrihany na ruzne YT sluzby je to muj straveny cas ktery na to vynakladam! A jestli k tomu budu neco hykat nebo ne muze byt Rshitum jedno to je moje vec moje video jak hraju
      • Ano, a proto náhle začneme rýpat do věcí, které tady fungují desítky let. Nejdřív to začíná údajně "nesouvisejícíma, vyříznutýma, nepříběhovýma, nekontextovýma" scénama, a může skončit omezováním let´s playí vůbec. Že nejsou vide auživatelů zobrazující celé hry některým vydavatelským lopatám po chuti, o tom se tak obecně ví, ale aby se přecházelo k částečné praxi v omezování jiných se na hru dívat nebo si vyhledávat potřebné záběry ze hry, to je už na nakopání do p*dele. Že se za podobnou věcí skrývá jen politika lidi finančně pojebat, o tom asi netřeba mluvit. Dělat rozdíly mezi hráči - potenciálními kupci/ uživateli/uploadery, kteří hru, její příběh nebo nejlepší situace ze hry, jsou přesto ochotni sdílet s dívaky, na který teď nas*ral pes, to je opravdu k potlesku hodná a omluvitelná taktika. Zvlášť, když se tak bude dít i u věcí, který jsou na trhu už roky. Jestli se tohle stane pro ostatní inspirací, tak bude veselo.
  • Sice to není k tématu, ale týká se to GTA V. Tři hlavní protagonisté v reálu. http://postimg.org/image/k0j2p6asb/
    • Místo toho nalevo bych dal http://www.csfd.cz/tvurce/1463-miroslav-taborsky/
  • Recenze z warezu . To bude panecku nostalgie *14*
    • mAser: Ne, bude to recenze po jednom dnu hraní, když to prý všichni dostali během pondělí.
    • sleepless
      Z warezu se tu nerecenzuje od začátku (co Tiscali děláme). To je pravidlo, přes které nejede vlak, i když nám často dělá problémy.
  • A mně to přijde díky super rychlé češké poště nejspíš až zítra. Díky!!! *16*
    • Super rychlá pošta mi to dovezla dneska ráno. Diky!!!
  • frag.ment
    A recenze se tu dočkáme tak nejdřív za měsíc, jak je tu poslední dobou zvykem..
    • ucho
      nečteš, nevíš...
    • sleepless
      Jak je uvedeno v článku, recenze vyjde dnes v noci.
      • frag.ment
        Tak já teda nevím, už je úterý dopoledne a recenze nikde. S tím jděte už někam, kam slunce nesvítí..
      • Hanzales
        Už je noc :) Nenapínat a doufajíc, že nepopějou jen a jen chválu. A to i bez ohledu na to, že mi hra teprve zítra dorazí a neskutečně se na ní těším ;o)
      • SnakePlisken
        Aspoň si počtu, proč je okolo té hry takový humbuk. :)
      • ringmancz
        kdo to hrál a jak dlouho?
        • blixa
          Vašek Rybář, od pátku.
      • Kruci a já už na ni od rána čekám v práci. *1*
        • frag.ment
          já taky, protože ta na konkurenčním webu se mi číst nechce, nemám je rád :-) A taky čekám na to, až bude po práci a beru dráhu do jednoho nejmenovaného obchodu, kde to mám předobjednané a už tam na mě krabička čeká. Takže jak už recencze dopadne jakkoliv, stejně těch 1400 utratím.. Snad nebudu litovat, protože žádne GTA sem ještě na konzoli nehrál.
          • Tam už to mám přečtené a chci víc. Navíc čtení je to jediné, co mi jako PC hráči zbývá. *3* S tím se musím ještě na pár měsíců smířit.
  • zadne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit