Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rockstaři se rovněž vrací k Red Dead Redemption a GTA IV, když rovnou říkají, že nebudou nadšeni, když se na YT a jinde objeví záběry z TV Show a komediálních vystoupení, respektive němé filmy z RDR. Privilegium užívat si těchto scének by prý mělo zůstat hráčům, ne divákům na YT. Podobná videa budou rovněž stažena.

a proč jako ???/ Rockstaří už jsou jak "Hardcore" nebo "Casual" hráci co chteji diktovat jak máte tu hru hrát.To si prostě stáhnu a nesere mě to s takovým přistupem Rockstaru.
  • Myslím že je to (nebo by alespoň měla být) každého věc, zda si chce zkazit případný zážitek ze hry sledováním jejích důležitých příběhových segmentů na internetu.
  • Nedivím se že to chtějí strhávat, protože náš milý YT s*re své doporučené videa už i do náhledu podobných videí a když někdo zhlédne nějakou hovadinu hned mu ty srajdy s*re na stůl! Prostě zhlédneš jedno video GTA a zítra ti už leze do p*dele. To je logika YT!
    • A videa o ktore by si mal naozaj zaujem ti tam neda .
      • Pravda. Já nesleduji například letsplaye přesto mi je vnucuje a dokonce jim není ani proti srsti mi dávat videa od uživatele který je asi půl roku mrtvý a jeho videa nesleduji a nebo mi doporučuje videa, které jsem už dokonce zhlédl. Vše co má značku hraní her se hází do jednoho pytle. Až bude toto doporučování videí lepší tak klidně, ale zatím by si ho YT měl strčit za klobouk nebo ho držet jen u hlavní stránky a ne ho dávat kam se dá.
  • Peto... Podarilo sa vam v redakcii vyjednat verziu pre novinarov s predstihom ? Alebo ta recenzia bude robena rychlokurzom?
    • blixa
      Viz reakce o stranku vyse..
    • treba hrobar LEVELu jaxxxicek, se po kolenou plazil, felace sliboval a stejne mu to nepomohlo a hru dostal az dneska. Tak by me taky zajimalo, jak zrovna games dostalo hru na recenzi. Mozna vypomoc vramci propojeni s JRC, nevim.
      • calwin
        pokiaľ dostal press verziu LEVEL tak by som povedal že aj redakcia tiscali ju nafasovala pretože pre ňu píšu tí istí ľudia... neviem či sú redaktori z LEVELu schopní pustiť tiscali ich chlebík a naopak kedže sa jedná pomaly o tú istú redakciu... moja otázka je skôr na margo toho či sa niekomu v čechách vôbec podaril takýto kúsok alebo rockstar sa cíti vážne ako rockstar medzi hernými firmami a dôkladne si stráži hru aby im náhodou recenzie nepoškodili renomé... kedže do marketingu asi išlo 40% spomínanej sumy a zbytok sú bláboly ála COD...
      • Nedostali ju v predstihu, vsetci museli pekne cakat boli velmi prisne pravidla.
        • to zas nemysli :) i v česku byli hráči kteří drtili před vydáním a ne, nebylo to na xboxu warez ;)
        • Doufam, ze tohle recenzent vysvetli, protoze jestli hru nedostali s predstihem a nehrali z warezu, tak to moc casu na recenzovani nemeli. Mozna se na nas chysta podobny "skvost", jako sveho casu recenze GTA IV na hrej.cz
          • Což teprve recenze na eurosh*tgameru.
        • Nedostávali ji recenzentni už v pátek? Kor když games patří do metacritic
  • Také jsem zvědav na recenzi . Apeluju na zdravý rozum a objektivitu , smršť hodnocení ala 10/10 mě nijak nepřesvědčila o hře , ale spíše o tom , jaká je moc promo a marketingu . Je to dobrá hra , takové hodnocení si ale nezaslouží , viz např. průměr od hráčů na serveru Metacritic. Aby mě někdo nepodezíral z toho , že nejsem kompetentní se k tomu vyjádřit , hraju už 22 let .
    • Overwatch
      Průměr od hráčů na Metacriticu má nějakou vypovídací hodnotu? V mnohých případech je to právě to nejhorší, podle čeho by se mohl potenciální zájemce o koupi řídit.
      • Souhlas, hodnocení lidí na metacriticu nemá žádný smysl.
        To že má Big Rigs-Over the Road Racing(asi nejhorší hra na světě), lepší hodnocení než Simcity, diablo 3,COH 2 a TW ROME 2 je opravdu směšný.
        • To je sice na jednu stranu směšné, ale o něčem to svědčí a k něčemu to určitě je. Mám ten dojem, že kupu nesmyslných 0 vyruší naopak desítky. Pokud ne, je něco špatně. Což si přiznejme - v případě těchto očekávaných her to svědčí o flinku či ignoraci komunity, popřípadě jiných selháních.
    • zdeeneek
      Prumer od hracu na Metacritic - jsem docela zvedavej kolik lidi, kteri tam dali spatny hodnoceni jsou PCckari, kteri jsou nasrani, ze to jeste nemuzou hrat ... Kdyz se divam na hodnoceni x360 verze, kde da nejakej suld@ hodnoceni 0 a jako komentar napise, ze grafika je zastarala, no pc release atd ...
    • priemer hracov metacritic ? myslis tych 0 bodov zato ze to nie je na pc ?:D alebo tych 0 bodov zato ze ked kukal videa na youtube tak sa mu to nelubilo ?:D to je riadne objektivne
      • viz řádek nad tvou reakcí
        • nad 130 hlasov a 8.6 :D ked si clovek kukne komenty pri recenziach odrata ludi co len nahadzu minusy skrz to ze je to GTA :D tak to myslim nevyzera vobec zle
          • Vždyť jo , nepřeme se o to , jestli se jedná o dobrou hru . Spor je o skutečnost , zda si zaslouží 10/10 ..
    • Nechapu co resite nejaky recenze a hodnoceni, jakoby se tady na tiscali dalo podle toho neco urcovat. Stejne si to kazdej zahrajete at bude hodnoceni 7 nebo 10, akorat tu resite nesmysly. A Metacritic bych radeji fakt vubec nevytahoval, tam tomu da pulka lidi 1, jen protoze si nedokazali poradne rozchodit ctyrku nebo jim bude chybet oblibeny radio.
      • OK , tak třeba Gamespot / user´s score
    • Podla mna by sa recenzenti nemali bat desiatok a dat ju kazdej kvalitnej a zabavnej hre... Obcas zabludim do hodnoteni hier a vyberiem si tu ktora sa mi paci a ma dobre hodnotenie... Obcas mi pride ze hry ktore by boli s prehladom na 10 maju z povinnosti 9 lebo hra ma bugy alebo iny problem ktory vlastne ani nedostatkom nie je ... Ja by som dal 10 aj assasinovi napriklad
      • PreidaQ
        Právě, že absolutorium by mělo být vyhrazeno jenom pro těch pár nejlepších a nejdokonalejších titulů videoherní historie (což je samozřejmě otázka řídící se osobními preferencemi; klasicky třeba Half-Life 2 aj.). Zatímco devítka je tu pro hry, které jsou celkově výborné, ale na ten vyložený top prostě nikdy mít nebudou. Což je třeba série GTA, která je dělaná především pro zábavu a vyblbnutí, nebudete o ní filozoficky přemýšlet ještě pár dalších let a nedá vám nic víc než "pouze" pár desítek hodin skvělé zábavy.
      • Neni desitka jenom cislo ktery je zbytecne omezeny? Jako ze nic lepsi teoreticky uz nemuze byt. Ja jsem pro ponechani si rezervy pro neco naprosto vyjimecnyho podobne jako to treba vychazi ve filmovejch databazi z prumernyho hdnoceni. Kdyz se podivam na CSFD tak jen dva filmy maj 95 procent a jen 25 filmu ma pres 90 procent. Co z toho plyne? Ze pri zaokrouhleni by tu legendarni desitku mely jen dva filmy coz je dle myho nazoru ta spravna cesta...ponechat si rezervu kdyby prislo neco revolucniho dokonalyho.
      • Keyz
        Já se řídím tím, že maximum něčeho by měly mít pouze revoluční věci. Tedy něco ve smyslu pořekadlo na 2 to umí mistr na 1 bůh *3*

Protože pak to v databázi kam se lidi dívají odlišíš. Kdyby pouze skvělé věci měli maximální hodnocení kam by jsi dal pak něco co je přelomové a zároveň nemá moc chyb atd ?

Ale tady to je jinak. Tak je potřeba se podle toho řídit.
    • ucho
      takže ty si v hlavě představuješ, kolik ta hra asi tak má dostat a když jí dá někdo víc, tak není objektivní... no to jsi dobrý magor, že ti za 22 let nedošlo, že takhle to s hodnocením dělat nemůžeš...
      • Za 22 let už v hlavě mám docela slušné měřítko co je dobré a co není . Rozhoduju se na základě všech informací co jsou k dispozici , nepsal jsem že to není dobrá hra , vadí mi 10/10 . Takovou marku může dostat něco naprosto vyjímečného , ne hra , která principielně nepřináší nic nového , lavíruje s fyzikálními modely ( ovládání aut ) a je graficky dobrá , nikoli ovšem perfektní . Nebuďme naivní , cíl Rockstaru je aby to koupilo co nejvíce lidí , museli udělat takové promotion , aby se to povedlo i před launchem nextgenu , který na sebe strhává pozornost . Toho "magora" si vyprošuju , chlapče , k vyjádření názoru expresivní výrazu nepotřebuju , jako ty .
        • kudla chlape co víc chceš vyjímečnýho? mě zas přijde jako totalbullshit nedat hře 10/10 když je skvělá .. to jako musí bejt nedosažítelná meta bo co? :) na 30letýho+ máš teda zajimavý pohledy na věc
          • Skvělá hra ať vyfasuje 9/10 , na 10/10 to chce něco víc . K tomu zaseknutí se ve staré době cos psal výše , na tomhle jsem hrál ( hraju ) : Atari Jaguar , 3DO , PS1/2/3 , Nintendo64 , Nintendo Gamecube , Wii , Sega Dreamcast , Xbox , Xbox 360 ..
        • smejki
          to se ale zabýváš definicí desítky, ne kvalitou hry. A desítka je zde na Games definována jinak, než jak ji vnímáš ty. Není to mesiáš, jak bys chtěl. Je to hra, která má ve své době největší herní pyj v rámci porovnatelných děl a zároveň se vyvarovává jakýchkoliv zásadních pochybení. Pokud je inovativní, nedej bože revoluční, je ten štempl jedině o to oprávněnější. To ovšem není podmínka nutná, natož postačující, jak si to mnozí malují.
          • Vyjádřil jsem se , proč by hra neměla dostat 10/10 , stačí si projít celou diskusi nahoru . Předpojasti proti úspěšnosti nerozumím , od začátku vedu debatu ve smyslu , že GTA5 je dobrá hra , jen si nezaslouží 10/10 . Každý recenzent je jen člověk , se svými slabostmi a ovlivnitelností , kde bereš jistotu , že právě tak úzká skupina lidí má patent na rozum ? Několikrát jsem se odkázal na to , ať si počkáme na konkrétní dojmy ze hry od běžných hráčů a ukáže se , můžeš s tím začít i tady , u nejčerstvějších příspěvků .
            • vlastik.plaminek
              Proč? Protože může. Píše ji člověk, kterého ta hra baví (nebo za to dostal bakšiš), tak tomu napálí vysoké číslo. Proč? Protože ho to baví (nebo za to dostal bakšiš). Má to číslo hodnotu? Nemá. Ani tady, ani na jiných webech. Proč? Protože vyjadřuje názor (nebo podmáznutost) autora. A ten se může lišit od toho tvého, kdybys to náhodou nevěděl.
          • A recenzenti v ofiko magazínech jsou vypovídajícím portfoliem hráčů ? Proboha , uvědomte si , kolik lidí se recenzemi bezhlavě při nákupu řídí , to znamená , že řádově deset až dvacet lidí-redaktorů z hlavních serverů rozhoduje o tom , že si hru v reálu koupí třeba o statisíce hráčů více , a to jsem hodně na zemi . Myslíte si , že za tím nejsou peníze a že firmy jako Rockstar si tohle neohlídají ? Oni nevydávají hry z plezíru , chtějí co největší zisk !
            • smejki
              Takže předpojatost a averze k čemukoliv úspěšnému, hotová Anna Proletářka. Už neočekávám smysluplnou argumentaci. Ostatně co se divím, když ta debata z tvé strany stojí na vratké premise, že GTA 5 nemůže dostat 10/10, "protože proto, moc nevím, ale mám pravdu." Když máš jinou definici hodnotící stupnice, tak si to sakra překonvertuj na svojí normu. Kde je problém? Neumíš číst text a vztáhnout ho na veškeré kontexty (doby, žánru, profilu recenzenta, svého profilu...)? Po 22 letech hraní? Kolik ti je? 22?

Si piš, že recenzenti jsou "vypovídajícím portfoliem hráčů", protože jejich hodnocení má vypovídací hodnotu, v drtivé většině. Jenže já mluvil o reprezentativní vzorku, tak nevím, proč sem tohle taháš. A representativním vzorkem nejsou ani recenzenti, ani lidé, kteří na metacriticu přidělují user score.
          • Souhlasím s tím , že někteří hráči user score zneužívají pro fanboys war . Tohle je ale ošetřeno tím , že jich vždy bude statistická minorita , takže konečný výsledek je poměrně vypovídající . Dejme tomu týden , dva a uvidíme .
            • smejki
              bulšit, příteli. do user score nepřispívá representativní vzorek hráčů, ne u mainstreamu.
          • 10 je 10 , v mých očích to představuje dokonalý produkt s několika málo drobnými minelami . Klidně to přece může být tak , že v určité době si žádná hra desítku nezaslouží , nemusíme ji mermomocí dávat GTA5 jen proto , že ( v podstatě ) završuje éru jedné řady konzolí , ne ?
            Jako revoluční a inovativní ji nemohu označit , už jen z toho důvodu , že jsou další 4 hry v sérii GTA časově před ní . Je to jen další pokračování , které více sáhlo na limity 360ky a PS3 , nic více , nic méně .
            • smejki
              a) potvrzuješ, co říkám.
              b) já o GTA5 neřek ani půl slova. Pro ma za mě, ať si to má klidně 10, nebo klidně 6, když si to recenzent vyargumentuje.
        • ucho
          nic nového? já ti nevím, ale neexistuje hra tohoto typu takto rozsáhlá s tolika možnostmi... to že ty máš v hlavě blok, že nemůže dostat 10 a budeš kritizovat všechny, kteří tomu 10 dali, je prostě hloupost, ty jsi žádný patent na rozum nedostal, tak si nehraj na někoho nadřazeného a dej recenzentům v jejich hodnocení volnou ruku... a že hra není graficky perfektní? není, a jsou pro to konkrétní důvody. za ty roky by ti mělo dojít, čeho jsou počítače schopné a že je hloupost chtít po něčem nereálné...
          • Ach jo , chlapci . Vím , že 22 letech gamingu nejsem dost zkušený hráč , abych mohl oponovat .
            Přál bych vám zahrát si takové pecky jako bylo např. Shenmue na Dreamcastu , člověk ani nedutal ..
            • ajé a jsme doma, když se ke hře vyjadřuje člověk s utkvělou nostalgickou vazbou ke hře na dreamcast, člověče diť to byla jiná doba, jiná herní atmosféra.. todle je rok 2013 wake up
          • Doufám , že recenze hráčů jsou pro tebe dostatečně věrohodným feedbackem . Sleduj na gameserverech kolonky " user´s score " a po nějaké době uvidíš , jaké číslo se ustálí .
            10/10 to nebude určitě .

IGN , Gamespot atd.
            • ucho
              hráči neumí být objektivní a dávají do toho moc emocí. a často ani nerozumí problematice her. proto nelze brát vážně ani tvé hodnocení, jednoduše nemá žádnou váhu, protože jsi nezkušený a jeden hlas z davu. samozřejmě budou lidé, kteří hře dají nízké hodnocení... já nepotřebuji sledovat, kolik hře kdo dává. mám vlastní mozek na to, abych si hru ohodnotil sám. a mám rovněž dostatek rozumu na to, abych nechal na recenzentech, kolik hře dají. ty desítkové recenze jim ovšem rozhodně vyčítat nebudu a nebudu za tím hledat ani konspirační teorie a ani jejich recenze shazovat tím, že nejsou objektivní. když tomu někdo dá 10, má k tomu důvod. co jsem měl zatím možnost vidět, tak to u sebe na 10 vidím taky...
            • smejki
              Sorry, ale user score je argument malomyslných. Mnohej vadnej šašek dává i zcela objetivně dobrejm hrám (jak tenhle pojem nesnášim!) nulu nebo jedničku - z pozérství, z malicherných důvodů (ZOMFG dali mi pryč tunyng!!11!), z fanboyováni u konkurence. I u těch nejhorších, nejneschopnějších a nejzaujatějších recenzentů má alespoň to číslo vypovídací hodnotu. Ne tak text. To se mnohdy i v krátký noticce člověk dozví víc od <>hovada z lidu, který dalo 0/10, než od "i like it, GOTY! 10 out of 10: The Game" aka IGN.
          • Nic jiného si nepřeju , aby recenzenti měli svobodu . Tím si zároveň nejsem jistý , když nás pomalu každý den , dlouhé týdny před launchem , masírovali zprávami typu : další nová foto z GTA5 , podívejte se jací psi běhají po ulicích v GTA atd. . :-) Tohle je prostě BUSINESS , nic jiného ! Naprosto uznávám , že Rockstar tomu dává hodně , ta hra ale na 10/10 prostě není , sorry . V recenzích se často opisuje , čeká se na první recenze v US , podle nich se střílí . Nikdo nechce mít v Rockstaru nepřítele , ti kluci co to píšou se tím živí , je to jejich práce . Jedna a jedna jsou dvě .
            • ucho
              a opět, chceš jim dát svobodu, ale hra na 10 podle tebe není. prostě magor, co si ještě odporuje :)
        • MikeiXX
          To podstatné, podle čeho bys měl hru hodnotit a to samozřejmě samotné její hraní, jsi ještě neprovedl, ale soudy, že to na 10/10 není dáváš už teď, podle informaci z recenzi apod. Nebuď pokrytec, zahraj si to a pak dej do placu své PRO a PROTI. ;)
          • Řada lidí to vychvaluje do nebes a je přitom právě ovlivněná vytvořenou psychózou že-to-přece-musí-být-skvělé , a nehráli to . Hodnotím to podle faktů , které nikdo nerozporuje : herní princip není nový , grafika vylepšená - nikoli bez chyb , fyzika jako v minulých dílech zjednodušená .

Ta hra zaslouží dobré hodnocení někde mezi 85- 90 /100 . Za co ji chcete dát 100/100 nechápu .
            • Na to, že jsi v gamingu dvě dekády, se chováš jak guma, příteli. To opravdu tě tak dožírá těch 10-15 jednotek od tvýho uvedenýho optima, protože to narušuje nějakou tvou subjektivní definici revolučních her? Mám dojem, že ti schází nuance k tomu, aby si pochopil, za co ty případný vysoký čísla hra vůbec dostává. Navíc, jako zkušenému hráči a evidentně necílenému skupináři, by ti čísla měly být vcelku u řiti. GTA jako takový je přece jen titul, který se do herní sféry už historicky zapsal a dokázal, že se jedná o kvalitní věc. Jádro téhle hry je jasný - zábava a hratelnost v otevřeným světě - to jsou primární záležitosti pro tutu hru a jak se zdá, obecně se tak dočká kladného přijetí, protože její základní mechanismy fungují a baví. Proč hru s tímto hodnocením nutně vnímat jako ideálního bezchybného komplexního revolučního krále a novátora mezi videohrami, když to co dělá a na čem staví, dělá prostě dobře a zábavně a hráči to stále oceňují? Je skutečně už dneska čistá zábava, hratelnost, možnosti, koncept sandboxu, vyprávění i fakt, jakou cestu nějaká série urazila a stále přesto překvapuje, tak málo, aby nemusela potom urážet, že si šahá na maximální hodnocení? Potom si dovolím tvrdit dvě věci - že si za těch 22 let hry nepochopil a jednak neexistuje hra, která by měla právo dosáhnout na 100%.
          • Zahraj si to = kup si to = dej R* peníze = "NEJPRODÁVANĚJŠÍ HRA VŠECH DOB !!!!"
            Pokud s něčím nesouhlasím, tak je snad pochopitelně, že to finančně nepodporuji. Tento myšlenkový pochod ala "hlava 22" skutečně příliš nemusím, kdykoliv ho vidím.

Negativní hodnocení. Dobrá. Koupil sis/zahrál sis? Aha, takže dle odpovědi:
            ANO -> nikdo tě nenutil kupovat, tvůj problém, drž hubu s negativním hodnocením.
            U KAMOŠE -> těžko jsi mohl posoudit celou hru, drž hubu s negativním hodnocením.
            Z WAREZU -> jsi špinavý zloděj, drž hubu s negativním hodnocením.
            NE -> nehrál jsi nevíš, drž hubu s negativním hodnocením.

Velmi se mi tyto myšlenkové pochody nelíbí. Komu se zajisté líbí jsou pochopitelně obchody a vydavatelé.
            • MikeiXX
              Principiálně tady mícháš věci, které spolu nesouvisí.
              Proč by človek, který si to zahrál (schválně neříkám koupil nebo sehnal kdovíjak pokoutně) nemohl říci, že ta hra stojí za starou bačkoru, když ta hra by za ni podle jeho názoru stála? Ať si na to potom každý plive síru nebo pěje ódy, jak se mu zachce.
              Ale říkat, že ta hra nemá na 10 z 10 jen z hlediska pózy a předpojatosti + za nedostatek invence a nedostatek špičkové grafiky; to přece nemá logiku.
              To je jako bych viděl trailer na Temného rytíře a řekl, že už z principu nemůže nic dalšího s Batmanem dostat ultimátní hodnocení, jelikož tam vystupuje "klasický" Joker, Nolan zde používá klasickou vyprávějící šablonu, atd. atd.…
              Předsudky si měj jakékoliv, ale nějaké soudy vyřkni až po realné zkušenosti s produktem.
      • Keyz
        Mně bude stačit když se dozvím praktické věci. Jízdní model atd. A taky kritiku. I když to bude mít maximální hodnocení tak pochybuji, že je vše naprosto super jak se někde píše a člověk ví ho*no.
        Dokonce jsem v jedné recenzi dal vyhledat slovo zbraně a nic to nenašlo. Přitom to je jedna z hlavních věci v GTA. Čím střílet jak to střílí atd.
        • Zrovna ty dokazuješ, KeyZ, že tvoje preverence jsou u her někdy dost zvláštní. Abych zrovna u GTA založeného na příběhu, celkové hratelnosti a otevřenosti nějak fungujícího světa řešil, čím a jak se střílí a jestli se správně vytahuje zásobník a podobný, to je tak trochu vzhledem k celkovýmu konceptu a účelnosti série čúrání proti větru, a otázka hodná sice pro fajnšmekry, ale nepodstatná pro celkový dojem ze hry. Stejně tak, jako umělá inteligence - bylo by naivní si myslet, že každá sebemenší přestřelka bude výzvou a pocením pro hráče. Figurky se pohybují, kryjí a zapadají do konceptu hry. Vyjma fyzikálního modelu jsou to ale jinak věci, který si mohou snížit někomu jeho chutě, ale pochybuju, že u studia s rozsáhlou zkušeností s akcemi městského typu, se zde bude předkládat překvapivá, nehratelná žumpa, která těží jen z nedávného masírování.

Jestliže hra celkově funguje tak, jak má a neprojevují se v ní drasticky hratelnost, zábavu a dojem narušující problémy, a naopak kloubí doposavaď to nejlepší v rámci celé série, od gameplaye, pointy po příběh, potom není důvod, proč by mělo být obecné vysoké hodnocení a nadšení narušováno nějakou subjektivní střízlivostí a požadavky jednotlivců...
        • Přesně tak. Taky bych chtěl apelovat na recenzenta aby v recenzi probral praktické věci hry. Zbraně, fyzikální model, chování vozidel, AI, nějaké drobnosti, které navozují lepší pocit z hraní, grafiku, příběh a hratelnost, jak se hra hýbe apod a nějaké vyšší pocity nebo dojmy nechat na hráčích do diskuze.
    • Takové tu dnešní herní komunita neuznává. Jsme už staré železo,ničemu nerozumíme atp. Mnohem lepší hry,které jsou na trhu, nedostali takové hodnocení jako GTA,které zrovna vyšlo na světlo světa. Lidi tupě kupují to, co jim "recenzenti" na jejich oblíbených stránkách vynesou do nebeských výšin svým podplaceným hodnocením.
  • Nebyl by nekde GTA 2.1? :) Ja vam nevim, ale od zmeny GTA do 3D me to leze krkem :D. Proc se vsici snazi vytvaret, co nejvice realisticke hry? Hry jsou o zabave a ten pohled z vrchu me naprosto vyhovoval.. At ho klidne udelaji 3D.. *13*
    • maros.goc
      v čom je zábavnejší 2D top-down pohľad oproti normálnemu 3D?
    • Juuu vic minusek :D tak nejak jsem je cekal..
      • GTA: Chinatown wars .... na PSP (který jsem sehnal za 1000 před 5 rokama a stále šlape jak má), nebo pokud ti je 16 a si hloupá blondýna tak ti určitě mamka už iphone koupila tak si to mužeš zahrat i na tom. (popř psp emulator...)
      • Erien
        A cos čekal, navíc když napíšeš takovou hloupost. Žádný GTA ani pětka není realistická. Pořád je to hlavně o ujeté zábavě. SA bylo jedno z nejlepších GTA, kde jsem se bavil mnohem víc než u GTA 2. A to jsem ve dvojce nahrál desítky hodin. Nevidím jediný důvod proč by mělo GTA zůstat u pohledu z vrchu.
        • Az kupi silnejsi komp tak prestane nadavat:-P
  • to chce klid Peto *15*
  • Tak hneď tá prvá missia, tak sa z banky nedostanete ...
    granáty, granáty, granáty
  • Keyz
    Recenze bude dnes v noci a do rána se přetíží servery Tiscali po náporem diskutujících.
    • Jen když se bude účastnit i Veskoslav. *1*
  • http://youtu.be/iOvezUYg6kk?t=50s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit