Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To je nedodělaností hry z toho si nic nedělej. *4*
  • zdeeneek
    Hele, jdou nekomu normalne ovladat auta ve Watch Dogs? Zacal jsem to hrat na PS4 a jezdim jak nejakej ret@rd. Pritom jizdni model ve starsich hrach jako GTA (vice city, 4cka, 5tka), just cause 2, saboteur, sleeping dogs, saint rows mi nikdy problemy nedelal.

Ve WD jezdim bud na motorce nebo radej beham po svejch. *1*
  • zdeeneek
    Lol, nejlepsi koment v tehle diskuzi. *1*
  • Jack1947
    Jo ale tvé kecy, jsou ohrané... Zzz *6*
  • Že vtipně glosuji tvoje nesmysly pro pobavení čtenářů diskuze nemusí nutně znamenat, že jsem blb. Něco racionálního nevymyslíš? Že půjdeš s kůží na trh je tvoje svobodná volba, chceš-li se vyvarovat posměchu, začni psát rozumně. Nebo alespoň normálně.
  • To samozřejmě vím, jenže ztratíš všechny powerupy a nasyslený zbraně a je to nedohratelný i na Normal obtížnost. :( Už je to moc HC i na mě. Podobnou frustraci jsem zažíval u hry Pid. Motivace dál hrát se vytratila.
  • Pane bože, už doost Veskoslave myslím že mi opět krvácí oči, z těch tvých "odborných" keců už začínám mít pomalu a jistě tiky... přestaň prosím prosím . Ve jménu našeho pána, tvé choré mysli. Děkuji moc. *4*
  • Veskoslave: To nech na mě, jestli to pochopím, nebo ne :))) Hoď mi sem ten odkaz, aspoň si tu tvojí práci přečtu.
  • Ježíšku na křízku kolik je odborných časopisů v oblasti her??? Navíc jsme pořád v teoretické oblasti. Ono není moc pravděpobné, že budeš psát seminárku v oblasti her. Možná někde na informatice, ale to asi taky ne. Možná za pár let...
  • Veskoslav
    Co sem pleteš Blesk atd?! Ať se ti to líbí nebo ne, tak Level je docela úzce specializovaný magazín. A budeš se hodně divit, ale kamarádka využila cca 2 citace právě z Levelu (rok 2011) ke své závěrečné diplomové práci v oboru psychologie a to v rámci práce: Psychologický vývoj dítěte. Takže si už s promunitím dej facku, nauč se chápat psaný text, který 100% nechápeš viz tvé "poučení" o wikipedii a podej si přihlášku, stále se můžeš dostat na nějakou VŠ a zjistit, že Blesk a spol dokonce můžeš citovat. Stačí si najít důvody citace a proč se to cituje třeba při obhajování bakalářských pracech na žurnalistice v Olomouci. A pokud ani to, doporučuji si nějaké práce vyhledat. Většina je nahrána v systému. A ne, skutečně pro svou bakalářskou práci nemůžu využít Blesk a spol. či Level. Vlastně by jsi ani nechápal o čem byla;)

To s Tebou souhlasím Ježíši. Ale sám víš, že není citace jako citace, což "oponent" evidentně dost nechápe. Navíc citace k práci, které se zabírají problémem musí mít určitou odbornost, což Level nesplňuje, ale jako citace v rámci práce být použito může:)
  • Jack1947
    Jo jenže až od začátku Levelu, takže beztak si musí šecko projít a sice né od začátku ale jen od začátku levelu a když má level např 3-4 části je to vážně legrace. *4*
  • Veskoslav: to netvrdím, ostatně jsem za studií také citoval z jiných, však podobně obskurních zdrojů, pokud to bylo relevantní. Nicméně byl bych nerad, aby lidé zaměňovali odborné časopisy s časopisy typu Level.
  • Oponente, očividně jsi to celé nepochopil *7* A co Tě čtu, tak IQ bahna ještě hadra *1*
  • Hoši (haha a veskoslav), docela rád bych si přečetl ty vaše práce, jestli čerpáte při psaní bakalářek a diplomek z LEVELU, BLESKU, ŠÍPU, AHA, SUPER apod. a citujete odborné kapacity jako je Lukáš, tak to můsí bejt fakt pecka...:) Myslím to opravdu vážně, jestli je to možný, tak mi to hoďte na uloz.to a dejte mi sem odkaz. Třeba se pletu a fakt to bude kvalitní práce, ve které jste něco vyřešili, popř. došli k zajímavému závěru :))
  • kdyby jsi přemýšlel, tak by ti došlo, že můžeš nahrát stage a pokračovat v příběhu jakoby nic. takže méně emocí a více prozkoumávání menu.
  • Veskoslav
    Ježíši, citace nemusejí být pouze z odborných časopisů, je na to i ISO směrnice v jakých případech lze použít citace;)
  • Jack1947
    Hlavně aby ty citace byly udělany správně podle Citace.com jinak to nemá ani smysl. *3* *15*
  • Level/Score není odborný časopis.
  • Jack1947
    Njn, HC no... cos čekal. *3*
  • Veskoslav
    Zklamu Tě soukromou VŠ nemám a na mezistupeň bakaláře jsem skutečně musel makat, kdy 60% lidí se nedostalo do 3. ročníku a dalších 20% neudělalo státnice. A rozhodně nemám žádnou sociologii a podobné srandy. Pokud mě chceš urážet, zkus to jinak. A už toho nech, ukázal jsi, že neumíš ani chápat psaný text a v jakém případě je možno něco citovat a máš evidentně nějaký skrytý problém a snažíš se tady hrát na něco, co nejsi. Většinou tvrdí o našem školství takové věci jako ty lidé, co vyletěli ze školy a tak si to kompenzují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit