Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    No jo, Pepa tu, stejně jako každý měsíc, nesmí chybět *2*
  • Grammar Nazis *15*
  • Watchmen ne Watchman
  • Ale musíš uznat, že je to chytrý nadpis. Je v něm skrytý odkaz na Strážce (the Watchman) od Alana Moora. Právě on použil latinské přísloví "Kdo střeží strážce (quis custodiet ipso custodes)" pro popis svého komiksu, v kterém přináší realistický pohled na superhrdiny, nebo lépe řečeno, samozvané strážce pořádku (Vigilanti).
  • Veřejně si tady přiznejme, že Watch Dogs je vyhypovaná hra, která zdaleka nesplnila očekávání a dostává daleko větší prostor, než si zaslouží.
    Tudíž už o tom můžeme přestat diskutovat a nechat to upadnout spolu s ostatním šedým průměrem.
  • a jak tomu tedy máme říkat? wannabe GTA?
  • Jam97
    Až je to kupodivu jak si Ubisoft neumí poradit, stačí když to člověk srovná s GTA V, který se chová a vypadá na PS 3 a Xbox 360 suprově.
  • Jam97
    Apply cold water to burned area ! :D
  • to ti určitě přidal Veskoslav, má totiž problém s uživateli Macu, dokonce si vymyslel báchorku, že vlastní mac, aby ho mohl kritizoval a potom při druhé diskuzi to zapomněl :D
  • firebug
    Plakát mě taky moc potěšil! Skvělé překvápko. Jinak jsem zatím stačil přečíst jen téma: "Kdo hlídá hlídací PSY?" a musím říct, že Jiří Pavlovský píše jedny z nezábavnějších článků. Ze začátku to bylo trochu WTF, ale pak mě to strhlo a párkrát jsem dokonce vyprskl smíchy - super!
  • Líbí se mi, jak lidi mínuskují absolutně nekonfliktní komentář jen proto, že jsem se přiznal k tomu, že je Mac má hlavní platforma :-)
  • Nemohli bychom se domluvit, že slovní spojení "watch dogs" se už na těchto stránkách neobjeví? Dostal jsem už na to alergii.
  • Unga bunga ratata, lokomotiva, pavouček palma měsíc žlutá nůžky možná.
  • Veskoslav
    První, co bych pochválil je obálka a hlavně bych chtěl poděkovat za ten plakát od H. R. Gigera s původním návrhem vetřelce, ten je prostě pecka. Jinak počtení opět kvalitní, jenom článek hrajeme na MACu psal opravu nějaký hodně veliký fanoušek, protože dávat jako "výhodu", že má touchpad lepší jak ostatní výrobci, to už je vážně nouze. Tam by to příště chtělo mnohem lépe zpracovat, protože to vyznělo, že MAC je vlastně skoro hlavní platforma. Obzvlášť když mu "rostou" prodeje, což autor tam pletl dohromady snad všechno ostatní vs MAC. Navíc člověk se dozvěděl, že jsou tam tisíce her, ale to jsou i na Linux a žádná sláva. Takže tohle je jediné, co bych tomu číslu vytknul. Jinak jsem naprosto spokojený a pokud Vám to vydrží, tak nevidím důvod neprodloužit předplatné.

A hra? Doporučuji všem, pecka. A že ve score jsou hry jako takové? Všechny se daly sehnat pod 50 Kč (DA Prameny za 1,99 Euro na Steamu, na GoG bylo něco zadarmo atd. Časopis si nekupuji kvůli hrám, ale kvůli čtení a jsem rád, že ještě někdo vydává časopis, který není plný reklam jako je Score či "pánský" magazín Maxim.
  • Danny28
    Kéž bych o WD už nikdy neslyšel ani slovo... *15* *7*
  • Pánové, když už dáte do časáku téma o hraní na Apple, mohli jste vybrat i hru, kterou si tam zahraju :-)
    To téma je v podstatě jedinej důvod, proč o koupi uvažuju (kromě zvědavosti na novej Level, protože posledních asi 5 let jsem si herní časák nekoupil) a hra, která mi bude na něco víc než k ničemu, by mi v tom uvažování určitě pomohla :-)
  • Pepíku, kupuj si SCORE když na ty hry v době vydání nemáš a neoxiduj nám tady vzduch lidem co si kupuji LEVEL.
  • Tak včera přijdu domů, těším se, že bude ve schránce nový Level a nějaká mrdk4 mi ji vykradla *16* Jenom aby to nebyl zákeřný plán, jak v těhle slabších měsících zvýšit prodejnost, předplatitelům někdo "vykrade" schránky a ti si to pak druhý den půjdou koupit do trafiky *1*
  • Co kruci je "seschlá kapka v bodě mrazu"? *1* *1*
  • Trúú Tú Trúú...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit