Přejít na výpis diskuzí
LEVEL 243 pátrá, kdo hlídá hlídací psy a rozdává skvělou střílečku Sine Mora
13.6.2014 | Inzerce
91 příspěvků
-
Kolik hodin jsi strávil u Macu? Já u něj sedím denně skoro osm let a můžu ti odpřísáhnout, že lepší touchpad než macbooky nemá žádný jiný notebook na trhu. Takže nekopej..
-
Ta hra je přetěžká. Po třech hodinách hry jsem zjistil, že když dojdou životy, tak je to konec příběhové linky a hraje se od znova, jsem byl tak neuvěřitelně našvanej, že to šlo z disku. :)
-
A co si jako myslíš, že když někdo má SOŠ, tak je blbej, nebo co? Pokud si studoval nějakou školu ty, tak to jedině musela bejt nějaká soukromá, kde vystuduje každej... A ještě něco, kdyby vedle tebe postavili absolventa SOŠ, tak bys mu nesahal ani po kotníky.
-
Do seminárek či bakalářech se normálně používáji odborné časopisy a jsme v teoretických rovinách, čili jak jsem psal, kdyby jsi psal seminárku o dopadu her na společnost a předtím něco podobného např. řešil L.Grygar v Levelu, tak nevidím jediný důvod proč L. Grygara necitovat...
-
Co máš vystudované ty? Chytráku. Evidentně jsi skončil se SOŠ.....
-
Asi nechápeš psaný text. Protože jsem o Wikipedii napsal to samé, co ty. Takže ty jsi nejspíš nějaký ten student z Plzně *7*
-
A co bys jako chtěl z LEVELU třeba citovat? :))) A jestli to myslíš vážně, tak rovnou můžeš citovat i z BLESKU.
To je hrůza, kam to naše školství došlo... Už se nedivím, že každej druhej má titul, jestli tohle na některých školách typu Plzeň prochází.... Jako jestli ty vaše práce projdou přes obhajobu, tak bych zrušil všechny VŠ... -
Ty jsi taky nějakej plzeňskej student... Zrovna na wikipedii bych se v práci neodkazoval, protože její obsah tvoří čtenáří... Nemáš vůbec jistotu, že jsou tam pravdivé informace...
-
Sine mora jsem hrál na androidu a kupodivu mě to bavilo tedy až na pár technických chyb ale byla to parádní hra ale poměrně těžká nedopařil jsem. U Levelu bych toto rozhodně nečekal... safra to mi řiká že bych si asi měl zase obnovit předplatné. *4*
-
Ačkoli si blb tak s tebou souhlasím WD... už nechci nikdy slyšet možná až o dalším (1)DLC kdy budeme hrát za mladého hackera co ho omrzel život, bude se snažit zabít ale aby to vypadalo jako nehoda např. Vykolejení soupravy nadzemní dráhy či ziscenovaná autonehoda pomocí semaforů... vždyt možností je přeci spousta. *3*
-
Pokud by jsi dělal např. nějakou práci dopad her na společnost, tak nevidím jediný důvod proč necitovat něco z Levelu...
-
A na to jsi přišel jak? Citovat můžeš z časopisů a to nejenom odborných. Záleží, co cituješ. Na myšlenku můžeš čerpat článků z internetu (wikipedie a spol. se opravdu v tomto nepočítá). Takže pokud by bylo rozebrané téma Chování hráčů ve hrách a dělal by jsi práci na téma sociologického výzkumů chování náctiletých, tak by jsi v rámci citace mohl využít názor redaktorů. Samozřejmě pouze okrajově. Protože není citace jako citace a mnohdy stačí i jeden řádek a doslovné citace se většinou už nepoužívají vůbec. Protože práce nesmí přesáhnout 15-25% (podle školy) obsahu z kterého vypracováváš práci.
-
Líbí se mi tvoje samomluva.
-
Co? To jako fakt? To zas otevřeli školu v Plzni nebo co? Nemůžeš přece citovat z LEVELU, tam nejsou žádné odborné informace, akorát pár názorů a nějaký recenze. Dnes fakt může dělat školu každej.
-
i kdybych si kupoval časopis kvůli hrám, tak šance na to, že nějakou mít nebudu je spíš u těch méně známých z Levelu, než AAA tituly od Score, který pokud jsem chtěl, tak jsem si je sehnal dřív a nečekal 5+ let na to, až je někde náhodou uvidím na stánku
-
*7* *6*
-
Umí jen se na to uplně vykašlal... srááč. *3*
-
Sine Mora? Tak za to máte chlapci velké významné plus. Hodně dobrá věc, která mi dala vzpomenout na starý časy s 3310kou a nekonečný pařby Space Impactu.
-
Budu psát diplomku o crowdfunding neporadíte mi prosím někdo nějakou dobrou literaturu? (budu asi i citovat level :-D )
-
Ono celkově psát o hrách na macu je zbytečné. Kdo si chce na macu seriozně zahrát, tak si tam přes bootcamp dá i Widle a nemusí nic řešit.