Přejít na výpis diskuzí
Lord of the Rings: War in the North - recenze
24.11.2011 | Karel Drda
102 příspěvků
-
RE MAJK: Celkem snadná obtížnost?
Ty jsi asi totální de*il ne? A jinak hra je dobrá tak 7/10. -
7/10..... sice lidi kteri se hadaji ohledne skore nemam nejlepsi mineni, ale v tomto pripade si musim rejpnout. Hra ktera je delana jen z toho duvodu aby vyzdimala co nejvice penez z uz tak dost provarene licence NEMUZE mit nadprumnerne skore.
Ale vinit pouze autora clanku by bylo dost povrchni. Meli bychom vinit minimalne 80% hernich magazinu (internrtovych ci papirovych)! Kde jsou ty doby, kdy hra dostala klidne score 1/10%??? Dnes je hodnoceni nasledujici (budu citovat TotalBiscuita): 1,2,3,4-neni; 5-sra*ka; 6-spatna hra; 7-prumner; 8-dobra hra; 9-hodne dobra hra; 10 (toto score si nezaslouzi zadna hra, protoze zadna hra nemuze splnovat pozadavky KAZDEHO hrace na svete a byt 100%bez problemu)-Vyborna hra; 11/10 (ano takto nesmyslne score se take udeluje)- HRA ROKU. KAZDEHO ROKU!!!.
Zajimalo by mne co je pricinou. Je to tim ze hracska komunita je min kriticka? Nebo je to zpusobeno bodovanim stylem x/10 (ano jsem fanda procent *15* )? -
-
Příčina je jednoduchá, nerodilo se tolik yntošů jako tvá maličkost =)
-
-
Tak toto si 7/10 nezaslúži ani zdaleka... hovoriaci orol (ktorý vyzerá ako kura s prerastenými nohami),dabing ktorý znie ako keby "herci" ani nevedeli o čom hovoria, súboje absolútne nezáživné a monotónne a písemná ako pre slepých (asi špeciálne pre konzolistov aby to vedeli prečítať keď sedia tak daleko od TV).
Úder pod pás pre každého fanúšika Lord of the Rings... táto hra si to meno nezaslúži.
4/10 -
-
S tím tvým hodnocením naprosto souhlasím, nebal bych se jít klidně i níž řekněme 2|10, protože během necelých 5 minut "hraní" jsem byl tak nasranej, jako už dlouho ne. Díky této mizerně vypadající, stereotypní, koridorové hry, mimo jiné též špatně odladěné kamery včetně celého ovládání. Jsem v sobě čím dál víc cítil vzrůstající agresi s každým dalším ušlým virtuálním metrem. V tu kritickou dobu mít po ruce alespoň jednoho vývojaře či nejlépe manažera, jenž se podílel na tomhle SHITU, tak se fakt přestanu ovládat a na férovku bych tohoto prznícího amatére mé kdysi tak oblíbené hry LOTR: Battle for Middle-Earth jednoduše umlátil klávesnící.
Mám dojem, že poslední dobou vycházejí jen samé nezáživné, primitivní, stereotipní koridorovky pro hráče mající max. IQ 60 tj. pářejícího se tuleně v poušti.
Našteští to má i jednu pozitivní výhodu, hru jsem díky bohu nekoupil, jinak bych litoval zbytečně vynaložených peněz.
Mimo jiné mě zklamaly hry určené pouze pro platformu PC: jedná se o Alan Wake (dobrý příběh, mizerná kamera), LOTR: War in the North (všechno špatné), Gears of War ( konzolovka), Dirt: Showdown, Kingdoms of Amalur: Reckoning (jen dobře vypadající) Resident Evil 5 (typická špatně odladěná konzolovka), Singularity ( přímočará ke konci už dost otravné), dále Hunted: The Demons Forge (koridorovka vyloženě pro úplné blbce, s ještě ukazatelem, co kdyby náhodou "hráč" zabloudil)
Jsem si toho vědom, že nepodporuji vývojáře nezakoupením hry, ale za odfláknutý produkt, byť je podle nich zcela funkční a hodný prodeje bohužel nemůžu souhlasit.
-
-
Já se u toho skvěle bavil. Výborná akce s rpg prvky, zábavné souboje, možnost učit se různé perky a schopnosti, výběr postav, atmosféra pána prstenů a to vše podle mě v moc pěkné grafice. Mezi zápory řadím ošklivé provedení inventáře a předmětů v něm, koridorovost a časem stereotyp a celkem snadná obtížnost. Vedlejších questů mohlo být víc a celkově by neuškodilo více odboček od hlavního příběhu, ale berme to tak, že je to spíš akce a ne RPG. Ale jako oddechovka v pěkném prostředí je to ideální. 7/10 je adekvátní. Osobně jsem uvažoval i o 8/10, ale to by těch much muselo být přeci jen méně.
-
No... grafika je tak 50 na 50, spíš mín. A mám k tomu pádné argumenty:
Není to hezčí než Gothic 2 ani 1, není to hezčí než Unreal 2:TA (možná větší rozlišení textur), není to hezčí než... je to hezčí než SW: Jedi Knight Academy :) Má to sem tam dobré textury (hl. postavy) a některé modely.
za orly -, za hratelnost nic, za pocit z hodiny hraní -... asi + za příběh, ejstli je to pravda a coop, který jsem nezkoušel. Za vlny nepřítel -. logiku spawnů nebo herních mechanismů taky -
Za grafiku... nevím, musel bych to hrát na 17" monitoru abych vyhladil grafiku alespoň tak jak ji uvidím na TV? snad ne :D
A má rada vývojářům: příště přejmenujte nastavení. Nejlépe Very low až Medium. (btw na low jsem to fakt nechtěl zkoušet) -
-
fakt mě fascinuje že půlka lidí to tady hrála s čínskym vadnym crackem :-D u mě na steamu grafika vypadá úplně v poho
-
-
Ok, pak se tedy omlouvám za svoji demenci. *4* Dám si příště větší pozor.
-
-
-
Tak po otočení této hry mohu jedině udělat jedno: HLASITĚ SE ZASMÁT! Tohle přece není hra, která by si zasloužila jméno LOTR. Na první pohled zajímavá, skvělí příběh, rádoby RPG prvky, dialogy budiž, grafika krásná. Nicméně nejprve jste unešení z bojů. Než však dojdete k prvnímu Trollovi nebo silnějšímu jedinci tak vás zábava přejde. Neustálé chcípání vašich kolegů vás už taky omrzí. Navíc je hra neustále stereotypní. Najděte toho a zabijte toho....př. Drak, kamenný obr, a asi tak tucet "šéfů skřetů". Hodnotím 4/10 za snahu u příběhu, grafice a provedení ale jinak je to ostudná parodie na Return of the king. Ale pozitivní je že je aspoň o kousek lepší. Doporučuji si zahrát raději něco jiného
-
Hra baví a líbila se,ale má dvě ale... ta grafika je něco otřesného a nechápu jak v roce 2011 někdo může tohle vyplivnout. Je to jak port z PSP.... A hlas orlů je vážně směšnej...už jen samotná animace a to že mluví :D
-
-
http://img560.imageshack.us/img560/3760/witn2011110119025645.jpg
Tohle je grafika z PSP? Zvanile. -
-
Tvůj Eradan vypadá hrozně. *2*
-
-
Hm, první cracky na hru automaticky snižují grafiku na low, tak jestli to náhodou nebudeš mít tím, co? *3*
-
-
No a já si řikal, že to vypadá jak vytažené z hlubin skřetích pozadí. Možná dám ještě možnost scene release *3*. Přesto i kdybych se měl povznést nad vizuální stránku, žádná slast hrát to alone-only.
-
No jo tak čínskej crack.....
-
-
Proč bych hned měl být pirát? Hru mám zakoupenou,jen se mi prostě nelíbí grafika...
-
-
No jestli si tohle pustíš v 1080p a přijde ti to jako z PSP, tak fakt už nevím.......... http://www.youtube.com/watch?v=yTUaSsnNL-U
-
-
-
-
Ale třeba hlas Belarama je špicovej. Dokonalej přízvuk pro orla.
-
-
To vypadí jak Witcher Age :D
-
prosím o radu-nevíte jak restartovat misi at nemusím hrat hru od znovu při jedné misi mě zabili ale když to načetlo znovu skřeti byli už mrtví a při vstupu do jeskyně měla být ukazka s trolem ale boužel žádná ukazka nenaběhla a já nemuzu dál mám hru na ps3 a jsem u mise mirkwood
-
prosim oradu, stahl jsem si hru lord of the rings :war in the north a napsalo mi to chybu:vstupní bod procedury EncoderPointer se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně KERNEL32.dll nalézt.
Pora'dte mi prosim. co mam dělat, pište mi na e-meil:trubeca@seznam.cz,sem mi prosim nepiste děkuji,trubeca1. *13* *9* -
-
nepirátit a koupit, s warezem sem nelez *16*
-