Přejít na výpis diskuzí
Lord of the Rings: War in the North - recenze
24.11.2011 | Karel Drda
102 příspěvků
-
Hru sem vypnul po 5 minutách proto se nechci dohadovat o té 7ce. Buďto sem teda chyboval a ta hnusná hra co se objevila na mém monitoru byla něco jiného, co sem si omylem stáhl nebo se recenzent opravdu přestřelil. Tohle si koupit, tak nadosmrti mám mindrák a herním obchodům se obloukem vyhýbám. Možná tak na konzolích v době sucha s kamarády to postačí na jeden večer. Ale 7?
PS: grafiku sem měl na max (problém s grafikou byl jen u nějakého čínského releasu a to se mě netýkalo)... něco tak hnusného sem neviděl od doby co sem si koupil na steamu za dvě eura taktickou střílečku warrior within se to tuším jmenovalo a byl to port z ps2 a tak dobře zoptimalizovaný že sem se nedostal přes tutorial. -
-
tady není warez, běž si radši něco stáhnout
-
http://www.youtube.com/watch?v=yTUaSsnNL-U v 1080p........ ta grafika je úplně v pohodě, konzolovej port s lepšíma texturama, klasický, ale pro takovuhle hru podle mě dostačující, není to Crysis, ale co taky je, že......
-
-
Tobě se to fakt líbí? Sakra Zaklínač 2 na low vypadá lépe, nemluvě o animacích..Skyrim na max vypadá taky nesrovnatelně lépe, nemluvě o svobodě a možnostech.
-
-
Nepíšu, že se mi líbí, ale srovnávat to s portem na PS2 je prostě fakt mimo, nenadchne, neurazí a to podle mě u takovéhle hry stačí, Zaklínač 2 vypadá mnohem líp, v tom s tebou samozřejmě souhlasím.....
-
Grafika je uplne v poho, ty jsi pekne zparchantelej, co?
-
-
A ty by si za takovou reakci měl dostat okamžitý aspoň 24 h. ban na toto forum...
Když neumíte projevit názor bez hloupých a ubohých urážek, tak snad i raději mlčte. Už mě tu nebaví číst takové připomínky. Naštěstí je tu takových výtečníků zatím docela málo. *7*
-
-
-
-
-
Prosím o radu! Nevím jak mám porazit pána Mohylových vrchů. Děkuji o pomoc