Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hehe, tak nějak, ale tohle spolek uctívačů týhle hry nepochopí ani za milion let, předně by museli vytáhnout hlavu z Blizzardího zadku, aby měli trochu rozhled.
    • kruci, proč to idiotský řazení, to byla reakce na "T.L.Blade"
  • stačí kritika diabla a fanboyům může rupnout žilka, jen si dupněte a klikejte.
  • Sten je debil. Nekrmte trolly.
    • inu... sucesfull troll is sucesfull :)
      • successful samozřejmě, nicméně to do téhle diskuze sedí jako prdel na hrnec :)
        • definice trolla sedí na lidi typu "?!" ale když se někomu uleví mi říct troll, tak v klidu, žíly mi to fakt netrhá :)
          • 1. Správná otázka ;o) 2. to je dobře.
  • Trapny jak vanoce, cim dal tim horsi.
  • No popravdě se na D3 těším čím dál tím méně *7*
  • Ja myslim žekromě te samonabijeci kuše, ktera je samozřejmě totalně nerealisticka, by se měli lidi hlavně měli soustředit na ty demony a jeji svitici oči.

Totiž z fyziologickeho hlediska je hodně nereálné, aby někomu svítily oči.
    A co se tyče demonu... heh... ja myslim že to jasně dokazuje že Diablo3 je totalni kravina, protože nejsme male děcka abychom věřili na demony!!!

Prostě ta hra je totalně nerealna a v žanru realistického simulátoru středověkého života si zaslouží akorát 0/10 a fuck off.
    • evidentně si nepochopil o co lidem, kteří to kritizují jde a co mají na mysli, prostě si to podle svých možností uchopil tim nejprimitivnějšim způsobem jakým to šlo a rádoby vtipným způsobem to parodoval.
      • Ano, máš pravdu, stále jsme nepochopili, jak jsi to s tou logikou a vysvětlitelností ohnivých koulí, létajících z kouzelných hůlek, myslel.
        • Když se ptáš na takto debilní otázky, tak si zkus přečíst LotR, D&D, WH, Wiedzmina, Discworld i hloupého Eragona, kde máš vysvětleno, jak to funguje a poté se nebudeš muset takto blbě ptát. Každé slušné fantasy to má vysvětleno. Pokud ne, nelze to považovat za kvalitní fantasy, protože sám autor/autoři nemají tušení o čem vlastně píší.
          • ok si klasickej "primitiv v diskuzích" - "Když se ptáš na takto debilní otázky"
            Zkus ukázat trochu inteligence a námahy a místo nadávek vysvětli nám všem debilum jak vznikne fireball z ruky nebo hůlky kouzelníka. Neboj se jít do hloubky, studuju čvut-FJFI, tak to snad pochpim a určitě se rád necham poučit
            Určitě můžeš říct ať si to najdu sám, ale tim se jasně uzemníš do podprůměrně intelientního člověka, kterej jenom umí křičet v diskuzi a vlastně říct úplný h....
            • Probůh... Každé fantasy to vysvětluje po svém, ale každé KVALITNÍ fantasy to dovede vysvětlit. Kdybych Ti tady měl vysvětlit některé principy magie ve fantasy, tak tu strávím několik hodin, navíc bych ani náhodou nevystihl vše, co autor měl na mysli, protože to obvykle bývá vysvětleno složitěji a bohužel si vše nedokáži zapamatovat... V Diablu očividně mají velké problémy s jakýmkoli vysvětlením čehokoli. Stejné to je u komiksových hrdinů, jako dříve zmíněný Superman a další. Má to svá pravidla, která jsou vysvětlena (a já znám jen pár, o které se zajímám) a ty se dodržují. Blizzard stále všechna svá pravidla (pokud vůbec nějaká má) mění - co dříve nebylo možné náhle možné je... By the way, k čemu Ti je, že studuješ FJFI u fantasy? Co z jaderky najdeš ve fantasy?
        • dodpověď máš dole, o logice ve spojitosti s ohnivými koulemi z hůlek jsem nepsal, bylo to přesně takto

"I fantasy a podobné věci by měly v určitých ohledech dbát na nějakou logičnost, vysvětlitelnost danýho jevu"

tak mi nepodsouvej něco co jsem nenapsal, jestli timhle stylem vymýšlení si a kecáním chceš vést debatu tak si najdi někoho jinýho.
          • Poprosil bych o reakci na můj příspěvek pod tvým původním vláknem, děkuju.
            • no problemo, odpovězeno.
          • Víš, ty podle mě jen kecáš. Nejdřív něco plácneš, něco o "vysvětlitelnosti ve fantasy a logičnosti daných jevů", ale když po tobě člověk chce, abys byl konkrétní a uvedl příklad, kterej by podporoval tvý tvrzení, jen se blbě vymluvíš, cos řek a neřek. Přiště tedy raději neříkej nic.
            • jestli nejsi slepý tak se podívej dolů, reakce už tam dávno je a nesmapuj tady další vlákno na to samý téma. Podle mě kecáš zas ty, jestli tě sere, že se to nekomu nelíbí, nebo jen rád provokuješ, možná se jen rád hádáš...,nevim.
    • hehe tak tak *2*
    • kde do říká že to má být simulátor středověku?:DDD ty vole prober se :DDD vůbec nevíš
      • Hups, jestli takhle dokonale zjevnou IRONII někdo nechápe, tak by měl hodně rychle hry přestat hrát a měl by začít raději číst, protože už to začíná být vážné. :-)
      • Ty seš asi uplně blbej žejo?
        • to mi říkáš TY.
  • je mi smiešne, ako všetci dumáte nad tým, prečo sú zbrane samonabíjacie a kde berie šípy v hre, ktorá je plná mágie a kúziel. A čo ma po tom? Je to postava skoro ako amazonka z D2, aspoň že v D3 niečo také vôbec je. Mohli tam dať mrzáka s palicou, niektorým by to možno vyhovovalo viac...
  • Když už se na diablo3.cz nedá psát kriticky pač se místní moderátor zbláznil, cenzuruje a řádí tam jak černá ruka, tak přidám trochu kritiky aspoň sem. 5. charakter vlastně neni nic nového, to už tu bylo několikrát, jen se mění jméno, mít to za zlé ale asi nejde, těžko něco vymýšlet novýho. Dvě kuše naráz je hodně velká pitomost, vím, že pro spoustu lidí a dětí to bude vypadat efektně a cool, ale hloupostí se tomu vyrovná snad jen použití dvou luků naráz, a okecat to tím, že je to fantasy je dost hloupý. Kritika dalších aspektů by už bylo jen házení hrachu na zeď a opakování již 100 řečeného a fanboys by to mohlo porazit na zem, už tak tady maji plný ruce práce s klikáním mínusů *7*
    • Nebudu se tu zabývat tvou kritikou Diabla- je pojatá z naprosto mylného úhlu.
      Zajímá mě spíš tvá představa konstrukce fantasy světů a jejich jevů. Zaprvé, máš pravdu. Zadruhé, naprosto špatně svou pravdu používáš. Pokud nějaké univerzum stanoví svá pravidla (na základě mytologie, historie atp), tak se jimi musí řídit a jako celek být logické- ať už jde o fantasy nebo psychologický román. ALE tvé vybíravé kritizování jen takového aspektu, který je podle tebe méně realistický, je naprosto mimo.

Zjednodušeně: Kuše existuje i v reálném světě, proto se bude řídit pravidly našeho světa, ale čaroděj neexistuje, tak mu klidně dejte oheň šlehající ze chŕtánu. HLOUPOST- pokud budeš trvat na aplikování reálných pravidel ve fantasy světě, musel bys prohlásit, že ač kouzelník nějakým záhadným způsobem mohl ten oheň vyprodukovat, musel by ho spálit zevnitř, protože lidské tělo takové prostě je.
      Možná je to chyba i fantasy univerz, která se snaží realitě co nejvíce přiblížit, nebo alespoň vaším špatným pochopením těchto světů- autor fantasy určuje svá pravidla, která nutně ovlivňují každodenní a reálné situace- pokud ne, tak jde o lennost autora. Dobrý autor by naopak měl být schopný své myšlenky a pravidla svého svéta dobře aplikovat, ať je to třeba v rozporu s tradičními představami o tradičních věcech, kterou může být v tomto případě kuše a její extrémní použití.
      • Taky bych se tě rád na něco zeptal a prosím odpověď, přišlo ti normální, že Barbar měl v D2 kouzelnou manu a vlastnost Magic pro používání svých schopností? Přijde ti tohle logické i ve fantasy světě? má to hlavu a patu? nebo ti prostě stačí říct, že je to fantasy a tam je vše dovoleno a prostě to zkonzumuješ? Napadají mě tuny dalších blbostí jako příklad, ale stačí mi odpověď na tohle, dík.
        • A co je na tom tak zvlaštniho? Mana je vlastně vnitřní energie, nevidim nic špatneho když ji barbar použiva pro specialni utoky. Navic v ramaci mechaniky hry to fungovalo perfektně.

Jako čim vic tady pišeš, tim vic ze sebe dělaš idiota. Prostě jen debil hleda logiku a realitu v pohádce. Jestli tě sere že se kuše sama natáhne a nabije, tak se o nějake fantasy a kouzla raději nezajimej.

Fakt na mě působíš jako debil, protože kdo jiný může kritizovat kouzla v kouzelném světě? Buď si opravdu hodně natvrdly a hloupy, nebo se rád hádáš čemuž se začinam přiklanět vice. Protože probírat realnost kouzel v počítačové hře je fakt uplně padla na hlavu.
          • Kdo tady kritizuje kouzla v kouzelnym světě? To si vytáhnul odkud ježiš? tvůj projev maximálně dělá debila z tebe a nestojíš za další reakci, evidentně si úplně mimo a nevíš ani o čem je řeč, meleš o koze zatímco já o voze.
        • Proboha. A odkud jsi vzal, že barbar nemůže používat manu? Samozřejmě že z nějaké další fantasy. Stavíš tady jednu fantasy proti druhé a myslíš si, že jedna je pravdivější než druhá. Barbar využívající manu je prostě nové pojetí fantasy. Nechápu, proč se to pořád snažíš šněrovat do nějaký pravidel, jak by to mělo vypadat.
          • proč teda v D2 nemá barbar kouzla jako kouzelník když má manu a magii? proč nekouzlí? Proč primitivní barbar bez kouzel tak jak je v D2 prezentován má i tak magii a manu? To neni proplétání fantasy světů, popisuju zde barbara tak jako ho prezentuje sám Blizzard, tak si dej pohov. Ty si prostě klasickej průměr co zbaští vše co je mu naservírováno a o ničem nepřemýšlí, což neni nadávka, ale hlavně mně necpi co se mi má líbit.

děláš tady bububu, a přitom ještě mi dlužíš odpovědi na otázky výše :D
            • Mana jako taková je "pokrm od bohů", což znamená, že se ve fantasy používá jako hladina magických schopností. Barbar magické schopnosti nemá, takže jak může používat manu?
            • v tom je rozdíl mezi námi vysvětlující naše rozpory, já o věcech přemýšlím i když je to fantasy, radši bych aby barbar měl pro své schopnosti jen staminu, endurance nebo něco na ten způsob, který mu dovoluje používat jeho schopnosti a ne magii jako mág proboha, naštěstí to pochopil i Blizzard v D3 a změnil to což mi dává za pravdu. Co by v tý hře muselo být aby to přišlo hloupé i tobě? Těhotný brabar, kterému ze zadku lítají blesky, který posílá jeho nenarozený dítě co má místo hlavy ananas? je tohle dost debilní i ve fantasy aby si začal zamýšlet? Každý máme práh postavený jinde, někomu přijde debilní fireball z ruky, někomu dvě kuše, někomu ten těhotnej barbar. To, že nereaguješ na ty stále neodpovězené otázky beru jako uzavřené a odpovědi se nedočkám, tím bych to uzavřel, už je to tady stejně jen o nadávání zakomplexovanejch poďobanců co klikaj ty přizdisráčský mínusy.
            • A proč by měl barbar využívat manu ke kouzlení jako kouzelník, když ji využívá ke speciálním útokům jako barbar? Mana je energie, díky které kouzelnice kouzlí, barbar útočí. Tohle blizzardí pojetí = pojetí fantasy č. 1, tvoje pojetí, ve kterém barbar manu nevyužívá, = pojetí fantasy č. 2. Co na tomhle nechápeš? Ano, jsem klasický průměr, který nepřemýšlí o tom, co všechno musela kouzelnice podstoupit, aby se naučila fireball, stejně jako nepřemýšlím, jestli jsou dvě kuše nebo dva luky hovadina nebo ne. A víš proč? Protože kouzelnice a multishot, barbar bez many, jedna kuše a vůbec všechno, co tady preneztuješ, je prostě obyčejný KLIŠÉ.
      • Tvá kritika toho co píšu je pojata z naprosto mylného úhlu, nejsem v tom tedy naštěstí sám.
        Jen poznámka, svou pravdu nemám, mám jen názory, které klidně měním v závislosti na tom, zda mi je někdo vyvrátí nebo mě donutí je změnit na základě svých argumentů v případě, že je uznám za lepší či správné, v tom je rozdíl mezi námi, ty máš svou jedinou zaručenou pravdu, já ne. Autor fantasy světa si může určit pravidla jaká chce, je to jeho věc, takový autor ale musí počítat s tím, že někomu uričtá pravidla jeho světa přijdou v jistý okamžik už hodně hloupá i ve fantasy prostředí a to vše tuplem v případě že nejsou ani nijak objasněna a vysvětlena proč tomu tak je aby autor učinil svůj svět zase o něco uvěřitelnější pro své okolí hráčů, čtenářů, diváků. Omlouvám se tvýmu kolegovi ve zbrani, příklad Supermana byl dokonalý, je ukázkou přesně takového světa, který poplatný komerci nedokáže vysvětlit i ty nejjednodušší problémy toho svého světa a tudíž jeho základy stojí na hodně slabých nožičkách, naštěstí je to ale i svět typu "vypni mozek a neřeš"
        • A ze je Demon hunter z casti deamon, ovlada magii a kuse muzou byt magicke nebo pro nabijeni pouziva magii te asi nenapadlo, co?

Dve kuse jsou tam proto, ze jim to prijde cool, ale nechapu, proc se tomu divis, vadil ti snad multishot a milion jinych nerealnych schopnosti v D2
          • hele Stane neprekrucuj to proti me

TY chces vysvetlovani. Ne ja
            To s tim kouzlenim byla ironicka poznamka na tovji neschopnost si predstavit, ze to proste funguje i bez vysvetleni.
            A proc bys mi nemohl vysvetlit to kouzleni i kdyz si to nedelal? Ja ti popsal tu kusi, a mel sem to vymyslene za asi 2 minuty...

Tady nejde o to jestli je to realne ci ne, ale o to, jestli te bavi to pouzivat.
            A pokud te to nebavi, tak jak uz sem rikal - nehrej to a nelez sem - Lidi kterym se diablo libi ho budou hrat at reknes cokoliv - protozu BUDE dobre a par stupidnich kecu od nekoho jako si ty to nezmeni
            • je to prekrucovani!
              sice pises to co sem napsal, ale davas tomu jiny vyznam - pokud to vytrhnes z kontextu (ma veta o vysvetleni kouzleni ironicky), tak to opravdu bude vypadat chaoticky...
              --opet opakuju - ja NECHCU abys mi to vysvetlil, ja CHCU abys pochopil, ze to MUZES vysvetlit, protoze kdyz to nerekl blizzard, je tu misto pro vlastni fantazii - tak fantasy zanr funguje. Musis si zbytky domyslet sam. V tom j to kouzlo.
              --Kdyz ti nekdo vsecko vysvetli na fyzikalnim modelu, pak se to o moc nebude lysit od realneho sveta, jen postaveneho na jinych fyzickych zakonech.
              --ja predem vim, ze me to bude bavit, protoze vim ze blizzard umi delat dokonale hry.
              Rikat o hre ze je spatna neni vec toho, jestli se ti libi nebo ne, ale o tom jestli JE dobra nebo NENI.
              --Kdyz bys posuzoval hru jenom podle toho ze se ti libi, tak by se kazda recenze lysila podle recenzenta. Predstav si to - hra dostane od nekoho 10/10 a od druheho 8/10
              --Kdyz nekdo kdo miluje fantasy RPG, a libilo se mu D2 rekne po hrani D3, ze je to blbost, tak at. Kdyz ale nekdo, kdo nema v oblibe fantasy a ocivide ani hack n slash RPG, natoz pak diablo, tak jeho nazory nejsou objektivni.
              --Mimochodem. Pokud ses fanda diabla 2, tak stejne budes hrat diablo 3
            • czlukes To neni překrucování, to jsou tovje posty, tvoje citace, tak jdi ty brepto :D

proč bych ho nemohl vysvětlit? tak předně opakuji, není to moje Diablo, ale Blizzardu, ten to má vysvětlit lidem jako ty co to chtějí. Já to vysvětlovat nemusim a ani nebudu, narozdíl od tebe se řídím rčením "je lépe mlčet a být za hlupáka považován než promluvit a dokázat ,že jím jsi" takže ne, nevysvětlím, nevím jaký základ mají kouzla ve světě diabla, howgh.

Nevim jestli mě to baví nebo ne, diablo 3 jsem ještě nehrál narozdíl od tebe, ale i kdyby mě to bavit nemělo, nemění to nic na tom, že sem můžu psát svoje názory stejně jako je sem může plácat ty, howgh podruhé.
          • Kuše bude moci používat i barbar, ten magii neovládá, ale bude ovládat magické kuše? jak to dokáže když neumí magii? nebo jsou kuše magické jen ve chvíli kdy jsou používány v každé ruce jedna? proč? Nebo jsou magické jen v ruce demona a v ruce ostatních magické najednou nejsou? a proč? Tady vidíš jak to dopadá, snažíš se to vysvětlit ale místo toho to zní ještě debilněji a nabaluje se na to další tuna logických zádrhelů. Multi shot je aspoň kouzlo, který může nativně používat jen jedna konkrétní postava, která musela projít já nevím čím aby se ho mohla zhostit a má za sebou minulost, která předcházela ovládnutí téhle schopnosti. Vymysli si něco lepšího.
            • czlukes- "a proc by to mel blizz vysvetlovat ? me je uplne jedno jak to funguje, hlavne ze to funguje, a ze se to da hrat... "

proč? protože si to chtěl viz
              "Tak a ted mi vysvetli ty kouzla :P "

nemůžeš chtít po mně vysvětlit kouzla v diablu když já ten svět NEDELAL! když to chceš vědět, napiš blizzardu a neobtěžuj mě, ale proč to chceš vědět netušim když píšeš viz tvoje první citace že je ti to jedno, máš v tom fakt chaos.
            • czlukes, ty počty ti nějak nejdou, kritika Diabla zde ostatně jako většinou převažuje nad kladným ohlasem, který tu šíří asi tři lidi, narozdíl od tebe na tom nestavim argumentaci a je mi to fuk kolik lidí je proti mému názoru.

ty si hraj co chceš, je mi to ukradený, nedává ti to ale důvod cpát mi že se mi diablo v týhle podobě má líbit.
            • no aktualne je tu asi 100 lidi v diskuzi, kterym se hra libi, a ty s jj a T.L.Baldem tam jen hledate chyby - proc ? nebavi vas ta hra ? bavila vas nekdy jina hra od blizzu ? ne ? ja taky nerikam na diskuzi o MoH jaka je to desna hovadina, ze to nebudu nikdy hrat. Vis proc ? Protoze je mi u prdele jestli to nekdo bude hrat. At si to hraje omfg
            • czlukas, ty seš fakt mimoň :D
            • ty tupé hovado
              to uz se fakt neda rict jinak
              takze v diablu 2 byla hulka jen pro necra - chces tim rict ze amazonce by spalila ruku nebo co ?
              je to proste gameplay fakt, kterej nezmenis, protoze to NEJDE
              je to cool, je to dobre hratelnbe - nech to byt

nebo mi fakt ukazes jak si zakouzlis fireball z hole a zabijes pri tom 10 lidi
    • Hele Stane, a nepřijde ti hloupý když třeba kostlivec, prostě kosti bez jakekoliv tkaně co to drži dohromady, bez jakehokoliv mozku drží v ruce meč a snaži se tě zabít? Nebo samotny meč, nikdo ho nedrží, poletuje ve vzduchu a máchá kolem sebe. Totalni kravina žejo? Vubec kouzla, fantasy atp. sou toalni blbosti, žejo?
      • I fantasy a podobné věci by měly v určitých ohledech dbát na nějakou logičnost, vysvětlitelnost danýho jevu aby celkově ten svět mohl fungovat, pokud tobě na každou blbost co se kde ve hře, ve filmu či v knížce objeví stačí říct "je to kouzelný" a tím je to vyřešený tak prosim, mně ale ne, takovej svět pro mě neni fantasy ale hloupej výmysl, který nedrží pohromadě a evidentně nejsem sám, ale když tě to netrkne samo, zbytečný o tom debatovat, je to tvoje věc, mně je u zdaku jestli se ti to líbí nebo ne, tak mi ty neříkej zda se mi to má nebo nemá líbit.
        • Hm a mužeš mi popsat, co ma byt logickeho na tom že někomu litaji ohnive koule z kouzelne hulky? Jak ma byt ten dany jev vysvětlitelny? Nebo logičnost a vysvětlitelnost těch kostlivců? Resp. že někdo zmizí když si nasadí prsten/plášť? Aniž bys teda použil slovo kouzelne nebo něco podobneho.
          • jo a příklad se Supermanem je fakt mimo.
            • a proc by to mel blizz vysvetlovat ? me je uplne jedno jak to funguje, hlavne ze to funguje, a ze se to da hrat...

Vezmi si treba pana prstenu jo ? mas tam vysvetlene jak se kouzli ? nebo jak tam funguje prsten moci ? jak muze byt prece v jednom malem zlatem krouzku tolik moci ze ? ze dfava neviditelnost, ze ho jeho tvoritel citi a tak ? FANTAZIE - co si predstavis, to je v ni mozne
            • ale to víš že ti na to lukasi muzu neco říct, ale přijde mi to zbytečný, nechám tě při tom.

Proč bych ti já měl vysvětlovat kouzla, to netuším, jsem snad já autorem světa Diabla? Pokud se musíš takhle tupě ptát tak to Blizzard asi špatně vysvětlil, pláčeš tedy na špatnym hrobě.
            • Ok tady mas vysvetleni tech kusi:
              Jsou to samonabijeci kuse, s pruzinovym zsobnike, ktery tlaci nove sipky zespodu kuse nahoru aby vystrelil. Samotne natahnuti kuse je spusobeno magickym kamenem, ktery k sobe pritahne druhy magicky kamen na tetive, a tim natahne po kazde vystrelu kusi.
              Do zasobniku se vleze 200 sipek, protoze jsou kouzlem zmensene, dokud nevyjdou z kuse.

Nemuzes mi na to nic rict, protoze v diablu to MUZE fungovat

Tak a ted mi vysvetli ty kouzla :P
            • když to říkáš, jistě to tak bude...jak jinak
            • Radši už nic nepiš, jediny kdo je tu mimo seš ty.
          • Nebudu se tu s váma hádat, na to fakt nemám nervy, bez urážky, stejně to ani nepochopíte a i kdyby tak to stejně z principu nepřiznáte, takže výsledek? ve finále tu bude dlouhá hádka na jejímž závěru budou mít všichni ten samý názor jako na začátku i kdyby argumenty protistrany byly sebesilnějšíí, tohle si pánové užijte se někym jinym.
            • Dobrý, ale neodpověděl si mi jak to s tím je, nedal si odpověď na nic na co jsem se ptal, otázku na luky jsi radši ignoroval, takhle to fakt nepůjde : )
            • A pokud jde o dvě kuše, tak je to logické přesně tak, jako je logické, že kouzelník kouzlí. Nechápu, co na tom nechápeš. Že je celý fantasy svět nereálný, ti nevadí, ale že v něm někdo nereálně drží dvě kuše, to ti vadí. Vždyť je to hloupost. Fantasy má svá vlastní pravidla, která jsou někdy více, někdy méně blízká našemu světu. Kdyby ty dvě kuše držel Superman, tak ti to bude vadit míň, protože Superman takové věci dokáže? Proboha, vždyť v tom právě spočívá kouzlo fantasy, že porušuje pravidla našeho světa, kde ze dvou kuší současně nikdo nestřílí, i když by to při vhodné konstrukci těch kuší šlo.
            • ee, Quid pro quo, já už odpověděl, si na řadě, takže mi ty radši vysvětli jak je to s tou kuší a jak je možné je používat v každé ruce jednu. Bylo by možné používat i luky v každé ruce jeden? Prosím odpověď a vysvětlení trochu lepší než jen "je to kouzelné", pak jsem na řadě já : )
            • Nehádej se, jen nám to vysvětli;o)
        • Tak mi prosím tě vysvětli, co je logickýho na tom, že kouzelník čaruje? Že byla matka kouzelnice a otec kouzelník?
    • Tý jo, fakt nemůžu uvěřit tomu, že máš z Diabla III takový komplexy, že jej kritizuješ všude, kde se dá. Nejlepší ale na tom je, že si ho nakonec stejně zahraješ. Dvě kuše nebo tři, grafika taková nebo maková, jistý je, že Diablo III všichni vyzkouší, ať na něj plivou nebo jej chválí. Protože proč? Protože na Blizzard je možný vsadit vlastní boty, že to bude zábava, a všichni to ví. To, co se tady pořád řeší, jsou beztak hovadiny, který dle mého nebudou mít výraznější vliv na to nejdůležirější: HRATELNOST. Jasně, že nikdo neví, jaký to bude, ale dá se předpokládat, že zábavný. Proč by taky nemělo? Protože Demon Hunter jako by z oka vypadla amazonce z Diabla 2? Nenechte se vysmát...
      • Jestli to, že někde vyjadřuju názor znamená, že mám komplexy, tak je máme asi všichni, na zmíněném webu se kritický názory mažou, takže zbývá necenzurovaná diskuze např. tady, nikde jinde nepřispívám, tak se prosím uklidni. Já snad někde řekl, že si ho nezahraju? samozřejmě, že si ho zahraju, ale to se snad vylučuje s jeho kritikou? :D Nejdůležitější je hratelnost a la la la la, to už jsem viděl asi milionkrát, bych tě chtěl vidět jak by si mluvil být diablo ve 2D v kvalitě třeba jako doom, už tě vidim jak říkáš, že to nevadí, hlavní je hratelnost, naštěstí můžeš být klidnej, protože je to jen kdyby, pro mě ale ne, a když už si nakousl grafiku a zátahl to sem, tak pro mě je to technicky a po výtvarný stránce odfláknutý, to máš pravdu.
        • No a tak je grafika odfláklá, no a co? Nejdůležitější zkrátka je, JAK se to bude hrát. Mě je grafika někde u zadku, pokud to bude zábavný. Je mi líto, že kvůli té superošklivé a odfláklé grafice tě to nebude bavit tolik, jako kdyby byla grafika podle tvých představ, ale my, co se soustředíme na podstatnější věci, než realismus v nerealistickém Diablu, si to určitě užijeme. Krev tam stříkat bude, postav bude vícero, nové zbraně, noví nepřátelé a tak dál až do smrti. A není to žádný fabojismus, jen prostě neřešímu hovadiny typu dvě kuše apod.
          • tohle většinou píšou ti co první křičí, že nový Cod má někde špatný textury, že novej MoH má nic moc modely atd., ale jak se jedná o něčí oblíbenou modlu tak se na grafiku najednou nehledí a důležitá je jen hratelnost. To "my" jsi ty? nebo kdo? kdo určuje že to na co se zaměřuješ ty/my je podstatnější než to na co se zaměřuju já? to určuješ ty? Čistě hypoteticky teda může D3 vypadat jak třeba ten doom, nebo commander keen a budeš spokojen když to bude mít jinak vše ostatní co jsme dosud z D3 viděli? stačí odpověď ano, ne, o nic nejde, je to jen hypotetické, díky. Ano, máš pravdu dvě kuše je jen hovadina v porovnání s těmi většími problémy D3, nebudem rozebírat.
            • Nikde nepíšu zda tu grafiku připomíná, otázka stála zda by si s takovou grafikou byl spokojen, neustále mi neodpovídáš na otázky a sám je po mně chceš, trošku nefér, což? Na diablo 3 se těším dobrých deset let, hra vypadá jinak než jsem čekal, vyjadřuji teda svobodně svůj názor a nespokojenost se hrou, KAZDY si může kritizovat jak chce a pro mě za mě si klidně stěžuj na obsazení filmu, je to tvoje právo, pokud na tebe působím jako fanatik co kritizuje, je mi to jedno, je to tvůj názor, ty na mě zas působíš jako fanatik v opačném směru, vždy když se objeví kritka na diablo 3, vylézají ti stejní lidé a kritikům vysvětlují jak se jim hra má líbit a že jejich názor je špatný, já aspoň nikomu necpu že se mu hra nemá líbit, když někdo napíše "líbí se mi Diablo, jak to pěkně funguje" neletím za ním jak idiot a nerozmlouvám mu to. Fanboys se tu ale chovají přesně opačně.
            • Mě tedy rozhodně Diablo III grafikou Commander Keena nepřipomíná. Ale když už jsme u těch kdyby, tak samozřejmě že tak může vypadat. Proč by nemohl? Víš, mě možná přijde, že odpůrci novýho Diabla jsou daleko větší fanatici než ti, kterým nevadí, protože ti, kteří se na tu hru těší, ji prostě berou taková, jaká je, a nemají potřebu ho veřejně kritizovat. Neříkám, že kritika nemá svoje místo, ale vykřikovat, že tohle by mělo být takhle a tohle zase takhle, mi prostě nevoní. To je stejný, jako kdyby někdo na základě traileru k filmu začal nadávat, že v hlavní roli měl být někdo úplně jinej a že ta výprava měla bej úplně jiná atd. Jako tohle má smysl? Pochopím, když dá člověk jednou najevo, že se mu něco nelíbí, ale ty to děláš systematicky a vystrvale, kdykoli se objeví zmínka o Diablu. Tak kdo je tady větší fanatik?
  • Tak neuvěřitelně trapné a laciné dialogy jsem už dlouho neslyšel. Celý tenhle trailer je vyloženě k smíchu. To mě Blizzard docela nemile překvapil.
  • Ta hra bude zklamani at bude dobra jak chce protoze kazdy ma svou predstavu jak by mela vypadat a pokud bude vypadat jinak bude rikat ze je to blbost a co ze ty dlouhe roky ti programatori vlastne delali.To je problem u pokracovani slavných serii ktere si lide pamatuji z mladi kdy u toho dokazali sedet desitky hodin a ted kdyz uz trochu dospeli a nemaji na hry tolik casu tak se budou divit ze je to nebavi stejne jako dvojka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit